Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 472
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Успях да платя, успях да платя  newsm44 newsm68

Но в бързината не успях да видя как ги пуснах, с рамка, без рамка, мат, гланц. Каквото дойде Simple Smile

# 511
  • Софето
Аз пуснах поръчка от 170 снимки на 03.10,  днес получих известие от пощата че е пристигнала  Grinning.

# 512
  • В реалността
Моля ви някой да ме светне, когато правя корекция по снимката от edit in picnik после от къде да я сейфам. Имам един бутон да ми направи копие с промените, но аз искам направо корегираната снимка да си запаметя, а не да ми стават една непроменена и една променена. После трия старите ама си е играчка...

# 513
Аз имам въпрос.
Там където може да се въвежда текст( при чашите, например) дали ще ми го разпознае на кирилица?
====
Разбрах, не става. Sad

# 514
  • София
Моите първи поръчани снимки от 1 и 2 октомври дойдоха днес  Grinning Сега чакам чашите,дано дойдат преди 10-ти,та ако ми харесат да пусна още едни,преди да свърши промоцията 2 за цената на 1.

# 515
  • Карлово
Моля ви някой да ме светне, когато правя корекция по снимката от edit in picnik после от къде да я сейфам. Имам един бутон да ми направи копие с промените, но аз искам направо корегираната снимка да си запаметя, а не да ми стават една непроменена и една променена. После трия старите ама си е играчка...
не става. И аз реших оттам да ги коригирам, но наистина си е играчка. За 1-2 снимки ок, но за повече май е по-добре да се обработват преди да се качат на сайта.
Р.S. Твоята регистрирала ли си я в ePay.bg ако да, имаш ли някаде проблеми при плащанията. Благодаря предварително . Извинявам с е за спама  Embarassed
Моята е на ЦКБ и е регната в епей. Нямала съм досега проблеми с плащанията никъде.
Заедно с първата поръчка на 50 безплатни снимки пращат ли и нещо друго. Като гледам поръчката в My Account пише 51 items, като я отворя си пише 50 prints.
51 е оферта с код.

# 516
и аз отново пуснах въпреки че тези от 2-ри още ги няма

# 517
  • В реалността
не става. И аз реших оттам да ги коригирам, но наистина си е играчка. За 1-2 снимки ок, но за повече май е по-добре да се обработват преди да се качат на сайта.

Мерси, че рових рових ама не открих.

# 518
  • Карлово
а къде мога да прочета как да си направя книжка? гледах вашите в темата, много са красиви, регистрирах се в сайта, обаче моите опити за красива книжка нещо не се овенчават с успех  Confused
в Кравичката и аз пробвах но иска някаква програма която не мога да инсталирам. Като начало направи си една регистрация ,ако намеря програмата ще ти пиша за да ти помогна за книжката  Peace
Повечето от книжките на момичетата са правени предварително на фотошоп, затова са толкова красиви.  Heart Eyes Шаблоните на сайта са доста скучни, но вършат работа като начало.
Да, за да се работи в кравичката се иска програмата Силвърлайт, това е програма на Майкрософт, но понякога иска да се ъпдейтва или уиндоуса или ИЕ.

# 519
а къде мога да прочета как да си направя книжка? гледах вашите в темата, много са красиви, регистрирах се в сайта, обаче моите опити за красива книжка нещо не се овенчават с успех  Confused
в Кравичката и аз пробвах но иска някаква програма която не мога да инсталирам. Като начало направи си една регистрация ,ако намеря програмата ще ти пиша за да ти помогна за книжката  Peace
Повечето от книжките на момичетата са правени предварително на фотошоп, затова са толкова красиви.  Heart Eyes Шаблоните на сайта са доста скучни, но вършат работа като начало.
Да, за да се работи в кравичката се иска програмата Силвърлайт, това е програма на Майкрософт, но понякога иска да се ъпдейтва или уиндоуса или ИЕ.
Мики случайно да имаш програмата Силвърлайт ? Не мога да я сваля от нета

# 520
В програмата на кравичката,като ти даде да я сваляш,не натискай сейф,а другия бутон ( май Run Беше).таа ти я инсталира на компютъра.аз стигнах до там,ама после пак трудно ми се вижда и времеемко.

За снимките-понеже не мога да ги обработя предварително,натискам сейф,после се връщам на всички снимки и слагам отметка на първоначалните непроменени.Отгоре ме пита какво да прави всички снимки с отметки-от падащото меню избирам да ги изтрия( всичк инаведнъж)

# 521
благодаря ти за отговора! Simple Smile програмата я инсталирах, но наистина не ми харесаха шаблоните, затова се учудих. значи да се залавям с фотошопа  :ooooh

# 522
  • София
Момичета а фотокнигите намаляват ли ги....покрай Коледа примерно Thinking като в др. сайтове?
Някой поръчвал ли е?Доволен?! За колко лв?!

# 523
Аз също съм на мнение,че влизат някои мацки само и единствено да напишат че биха поканили някой,както казва mimi_lazarova -веднъж не се включват да помогнат,както и да е,аз също гледам от смешната страна,надживяла съм го това. Аз пък никой не съм канила,просто не ми се е отдала такава възможност  Thinking.    Оценявам и огромните усилия на някои от вас да ми помогнете   bouquet,аз също въобще незнам къде бъркам в единия си акаунт,че нали и мъжо е регистриран  Mr. Green,даже успя да поръча....а аз не.
Та такива ми ти работи   Money Money Money.....аз отивам за пореден път да се мъча да я направя тая доставка 1,99....
Абе и на мен ми е толкова доставката ,ама като стигна до плащането се променя на 1.99 ама това става най накрая.Пробвай да стигнеш до края и виж дали на теб ще се промени .НА мен всеки път ми е така като на теб .

Кажи какво ще пиеш,да почерпя  Mr. Green Heart Eyes...СТАНАААААА  newsm44 newsm68...ей само ако знаете как съм доволнаааа.   Сега остава само да чакам да пристигнат. Ама от пробване сега,вместо да добавя още 49 снимки ( до 99) които ми се полагат задето мъжо поръча ( Mr. Green),сега поръчах само 50.    Та сега кажете къде да видя тези снимки които ми се полагат????   

# 524
  • София
Аз също съм на мнение,че влизат някои мацки само и единствено да напишат че биха поканили някой,както казва mimi_lazarova -веднъж не се включват да помогнат,както и да е,аз също гледам от смешната страна,надживяла съм го това. Аз пък никой не съм канила,просто не ми се е отдала такава възможност  Thinking.    Оценявам и огромните усилия на някои от вас да ми помогнете   bouquet,аз също въобще незнам къде бъркам в единия си акаунт,че нали и мъжо е регистриран  Mr. Green,даже успя да поръча....а аз не.
Та такива ми ти работи   Money Money Money.....аз отивам за пореден път да се мъча да я направя тая доставка 1,99....
Абе и на мен ми е толкова доставката ,ама като стигна до плащането се променя на 1.99 ама това става най накрая.Пробвай да стигнеш до края и виж дали на теб ще се промени .НА мен всеки път ми е така като на теб .

Кажи какво ще пиеш,да почерпя  Mr. Green Heart Eyes...СТАНАААААА  newsm44 newsm68...ей само ако знаете как съм доволнаааа.   Сега остава само да чакам да пристигнат. Ама от пробване сега,вместо да добавя още 49 снимки ( до 99) които ми се полагат задето мъжо поръча ( Mr. Green),сега поръчах само 50.    Та сега кажете къде да видя тези снимки които ми се полагат????   

Отиваш на My Credit и ще видиш какво ти се полага, покани още едно лице и пак ще ти станат 100 бр. и ще си ги поръчаш за 1,99 лири.

Общи условия

Активация на акаунт