Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 422
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Лондон/Пловдив
Сега ще ти кажа заставаш с мишката на  my account след това отдолу някъде my referred friends   кликаш на това и има едно зелено бутонче  see who"s signed up.
 Сега видях някой ме е изприварил с обяснението Grinning

# 526
Благодаря ви за обясненията. Това ли трябва да е
Referring History
Referee    Invited on    Status    Credits Earned
sashozmei@abv.bg    03-10-2009    Active    50
m6123m@abv.bg    05-10-2009    Registered    -

Имам още 50 от  sashozmei@abv.bg ,така ли?

# 527
  • Лондон/Пловдив
Да точно

# 528
  • София
milisa  ми аз си мисля, че от кредитите ще видиш защото тук не се променя статуса, ако вече си използвала 50 фрии.
Нещо май те объркахме накрая, но аз лично от там ги гледам.

# 529
Hug Hug.   Благодаря на всички ви,които бяхте така търпеливи да ми помогате.  Сега остава да помисля кой още да поканя,че да поръчам 100 снимки....еййй  много зарибяващо било  Money Money Money.........

nonich, това ли имаш предвид  
Print and product credit
Type of credit    Reference    Date activated    Valid until    Quantity    Redeemed    My balance
Free Prints             0    4 Oct 2009           3 Nov 2009           50          0       50

Виждам   My balance 50  в последната графа. Това значи че имам още 50 снимки фри????

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 16:06 от milisa

# 530
  • София
Hug Hug.   Благодаря на всички ви,които бяхте така търпеливи да ми помогате.  Сега остава да помисля кой още да поканя,че да поръчам 100 снимки....еййй  много зарибяващо било  Money Money Money.........

nonich, това ли имаш предвид   
Print and product credit
Type of credit    Reference    Date activated    Valid until    Quantity    Redeemed    My balance
Free Prints             0    4 Oct 2009           3 Nov 2009           50          0       50

Виждам   My balance 50  в последната графа. Това значи че имам още 50 снимки фри????
Именно за това говоря аз, защото съдя от мойте кредити - имах 100 поръчах 99 и сега в последната графа ми стои 1, което по пътя на логиката ми говори, че това имам да ползвам!

# 531
Имате ли представа, защо не ми приема карта Виза на ЦКБ? Rolling Eyes Инвалидна била, споредИ тях. Те знаят ли колко поръчки е платила тази инвалидна карта? hahaha

Платих през ПП

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 16:30 от VK

# 532
Какви снимки си поръчвате? матирани или от другите? току що качих моите и ги добавих към кошницата, на следващия етап ли се избира адреса или нещо съм пропуснала? само през пейпал ли може да се плаща?

# 533
  • София
Какви снимки си поръчвате? матирани или от другите? току що качих моите и ги добавих към кошницата, на следващия етап ли се избира адреса или нещо съм пропуснала? само през пейпал ли може да се плаща?
Аз лично само гланц, след като ги сложиш в кошницата си избираш и адресът, май беше на следващата стъпка, а можеш и през Пейпал да платиш, както и с карта  Peace.

# 534

Виж тук Мики го е обяснила мноого добре http://christozovi.wordpress.com/2009/10/02/free_print_from_photobox/

# 535
айде и аз да се запиша в редиците на зарибените  Laughing
направих два акаунта и от втория пуснах 58 снимки  (50 free) за 2.71 лири с доставката  Mr. Green и сега от първия имам още 90 free, голяма краста ще е този сайт май  Rolling Eyes

# 536

Пак досаждам  Embarassed откаде да разбера кога ми е издадена картата, на моята пише само до кога е валидна  Embarassed

Върни 3г назад,ако е Виза Електрон на ЦКБ.Моята е валидна до 04.12,а е издадена на 04.09г

Дам на ЦКБ е. Благодаря на всички отзовали се. Сега и аз вече чакам.  Laughing
Р.S. Твоята регистрирала ли си я в ePay.bg ако да, имаш ли някаде проблеми при плащанията. Благодаря предварително . Извинявам с е за спама  Embarassed
[/quote]

Не аз плащам направо с картата!

п.п.ама май вече ми се спи и не чета какво пише...Да регистрирана ми е в  ePay.bg Нямам проблеми с плащанията за сега!

Аз пък харесвам повече матирани с бордюр.Въпрос на вкус.Пробвай да сложиш по някоя различна за да видиш разликата.Аз извадих от една снимка 4 вида за да видя най-добре разликата!

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 00:51 от mimi_lazarova

# 537
момичета,мойте снимки нещо се забавиха-стана вече  5 ден,вие на кой ден ги получихте и и лично ли трябва да се получат или направо в пощата ги пускат  newsm78

# 538
И моите от 01.10 още ги няма.
Грозното Пате, ако предварително си вмъкнеш текста върху снимката, примерно с фотошоп и после го пуснеш като едно изображение, би трябвало да стане.
Междудругото, да знаете, че може да си канцелирате поръчката, ако нещо сте объркали или искате да добавите, да смените някоя снимка и т.н. , преди да е обработена. Парите остават като кредит за следваща поръчка. На втората поръчка обърках размера и я канцелирах. След това си я пуснах пак на следващия ден, без да плащам отново, разбира се.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 09:11 от арабела

# 539
  • София
Хайде и аз тука  Mr. Green

Има ли желаещ да ме покани? И....наистина ли е толко зарибяващо  Mr. Green

Лелеее вече имам покана, много сте бързи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 09:37 от mishchitzata

Общи условия

Активация на акаунт