Клюки(щастлива,тъжна днес)8

• 12 163
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Наскоро си мислех,че имам нужда от мъж до себе си.Но в следващия момент още си поставих въпроса и ако го имам какво би последвало от това.И ето и отговора-ще трябва да се грижа и за него по някакъв начин...да мисля всеки ден какво да му готвя-сега с малката...ми е ок.Един ден ще съм на салата,тя на сандвич...другия ден ще и взема нещо за вечеря от някое място за бързо хранене,а за мен...все ще измисля/може и пак салата/,но ако има и друг...той ще започне да мрънка,че не готвя...ще има повече за пране...ще трябва да ходя след него да оправям-къде какво си е захвърлил...Обичам да готвя,обаче...от работа бягам за детската,от детската градина бягам за работа и...така съм си нагласила програмата,че не готвя...поне засега.В крайна сметка стигнах до извода,че не искам мъж.По точно искам го веднъж седмично да ме изведе някъде и...да минем през първо,второ...трето...с всички екстри и да си ходи.Искам да ми се обажда ако не всеки ден поне през ден ,да знам,че някой ме обича и мисли за мен и ще ми бъде достатъчно.Дали не искам много-как мислите момичета?

# 226
Наскоро си мислех,че имам нужда от мъж до себе си.Но в следващия момент още си поставих въпроса и ако го имам какво би последвало от това.И ето и отговора-ще трябва да се грижа и за него по някакъв начин...да мисля всеки ден какво да му готвя-сега с малката...ми е ок.Един ден ще съм на салата,тя на сандвич...другия ден ще и взема нещо за вечеря от някое място за бързо хранене,а за мен...все ще измисля/може и пак салата/,но ако има и друг...той ще започне да мрънка,че не готвя...ще има повече за пране...ще трябва да ходя след него да оправям-къде какво си е захвърлил...Обичам да готвя,обаче...от работа бягам за детската,от детската градина бягам за работа и...така съм си нагласила програмата,че не готвя...поне засега.В крайна сметка стигнах до извода,че не искам мъж.По точно искам го веднъж седмично да ме изведе някъде и...да минем през първо,второ...трето...с всички екстри и да си ходи.Искам да ми се обажда ако не всеки ден поне през ден ,да знам,че някой ме обича и мисли за мен и ще ми бъде достатъчно.Дали не искам много-как мислите момичета?

Joy   Joy    Joy
Имаме сходни искания, ама не и с мъжете.
Те искат някой да им угажда,да ги гледа, да им сготви, да им сложи масата, да им прави компания на ракията  Crazy
Не вярвам че някой мъж ще е готов да обича някоя жена и да излиза веднъж седмично с нея. В началото да, ама после започват да искат все повече и повече.  И все ще намери кой да им го даде, ако не ние, то някоя друга

# 227
Момичета, преди 2 дена бях на родителска среща. Казаха, че право на половин такса за градината имат самотните майки, и утониха - тези, на чиито деца в акта за раждане не е вписано име на баща.
Вярно ли е това/ Не ходих да питам подробно, защото още не ми е минало делото за развод и не искам предварително да говоря, но ме изненада това. Струва ми се, чеса се объркали. При вас как е?
НЕ  е вярно! Отиди в общината и си вземи бележка  за семейно положение ! Не ги  слушай  тези от градината  защото при мен дори си  бяха спестили тази информация за таксата... че на всичко от горе и не искаха да  ми го вземат в сборна група лятото .....
Ти разведена ли си ?

# 228
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Joy   Joy    Joy
Имаме сходни искания, ама не и с мъжете.
Те искат някой да им угажда,да ги гледа, да им сготви, да им сложи масата, да им прави компания на ракията  Crazy
Не вярвам че някой мъж ще е готов да обича някоя жена и да излиза веднъж седмично с нея. В началото да, ама после започват да искат все повече и повече.  И все ще намери кой да им го даде, ако не ние, то някоя друга

Ами ще си ги редувате - като почне да иска повече го прехвърляте на другата и така. После идва следващият и той колкото издържи. И по месец-два да е, пак е нещо, то важното е да има за тия три неща, особено за третото.  Mr. Green Ако моето гадже реши да ме зарязва и аз ще се наредя на опашката за временни забавления.

# 229
Момичета, преди 2 дена бях на родителска среща. Казаха, че право на половин такса за градината имат самотните майки, и утониха - тези, на чиито деца в акта за раждане не е вписано име на баща.
Вярно ли е това/ Не ходих да питам подробно, защото още не ми е минало делото за развод и не искам предварително да говоря, но ме изненада това. Струва ми се, чеса се объркали. При вас как е?
НЕ  е вярно! Отиди в общината и си вземи бележка  за семейно положение ! Не ги  слушай  тези от градината  защото при мен дори си  бяха спестили тази информация за таксата... че на всичко от горе и не искаха да  ми го вземат в сборна група лятото .....
Ти разведена ли си ?

В Пловдив може и да е така, в София за самотни се считат само майките, чиито деца не са признати от бащата.

# 230
Здравейте  мами ! Аз за малко се отбивам - малкия  е от  снощи  е с гадно повръщане и  страшни коремни болки , дето го карат да се търкаля по земята .  В 7 сутринта не издържах и  айде  в спешен детски кабинет - инжекция ...пр. Явно  е гаден вирус , но той так а го омаломощи  че детето не може да  стои дори  седнал ...  Confused Sad
Сега ще пртопуснем  материал  в училище , че болничния е до 13.10.09. newsm78
Ама ако ми се оправи за понеделника ще го пусна !  newsm78

# 231
Не съм , не знаех това ... При нас  до миналата  година се изискваше дори САМО копие от решението за развод !  #Crazy И никакви проблеми  !

# 232
 Ами те тези неща ги решават по общини. Ако общината реши, че разведените са самотни родители, то те си ползват съответните привилегии в детските заведения. Просто вашата е по-социално отговорна община от нашата.  Grinning

# 233
  • София
Наскоро си мислех,че имам нужда от мъж до себе си.Но в следващия момент още си поставих въпроса и ако го имам какво би последвало от това.И ето и отговора-ще трябва да се грижа и за него по някакъв начин...да мисля всеки ден какво да му готвя-сега с малката...ми е ок.Един ден ще съм на салата,тя на сандвич...другия ден ще и взема нещо за вечеря от някое място за бързо хранене,а за мен...все ще измисля/може и пак салата/,но ако има и друг...той ще започне да мрънка,че не готвя...ще има повече за пране...ще трябва да ходя след него да оправям-къде какво си е захвърлил...Обичам да готвя,обаче...от работа бягам за детската,от детската градина бягам за работа и...така съм си нагласила програмата,че не готвя...поне засега.В крайна сметка стигнах до извода,че не искам мъж.

Абе, муцка, ти както си го описала тоя мъж, все едно домашен любимец ще си взимаш  hahaha да му готвиш, да му чистиш и да разтребваш след него  Laughing
Разбирам те, понеже и аз преди мислех така и осъзнавам, че е било, защото преди съм живяла с такъв мъж. Обаче да те успокоя - не всички са такива  Laughing Откакто живея с приятеля си, работата ми намаля наполовина  Peace Прибирам се по-късно от него и той вече е направил салатата и с дребния слагат масата. Чисти само той, ей такива ми ти работи.
А и като си влюбен, хич не ти дреме  Mr. Green

# 234
Аха, и аз това щях да напиша.
Щом го обичаш не ги мислиш много тези работи.Дали ще му изпереш чорапите, все тая, защото той ще измие чиниите  Laughing

# 235
Аха, и аз това щях да напиша.
Щом го обичаш не ги мислиш много тези работи.Дали ще му изпереш чорапите, все тая, защото той ще измие чиниите  Laughing
Е й  тука е ключа за палатката  Rolling Eyes Peace

# 236
Stels, още не съм офиациално разведена. Делото е на 27 този месец. Ще бъде само едно, защото сме се споразумяли за всичко.
То мойто чудо всичко дава само и само маалко да му се прочисти съвестта дето го гризе... както и да е. Та като мине делото, ще почакам някоя друга седмица да излезе решението и това е. 10 години в кенефа. Ей... свестен човек... каво стана... дали пък не съм наистина толкоз лоша дето ме изкарва и аз да съм си виновна? То заради мен тръгнал по каката, щото не съм го оценила....  толкоз съм лоша, че се ожени за мен след 7 годишна много сериозна връзка, от която няколко години съжителство. Аджеба, не трябваше ли ако съм наистина лоша да го е разбрал дотогава? Това че ми дава всичко, ама всичко на мен ми говори за гузна съвест и чувство на вина. Щото е свестен и интелигентен човек, макар и малко труден характер.

Извинявам се, но ме избива на моменти. Че и малко несвързано пиша....
Това за таксата за градината ще го проверя лично тук, но нека приключим с развода.

# 237
Хей, offended,
я по-позитивно Peace
"като мине делото, ще почакам някоя друга седмица да излезе решението и това е. 10 години в кенефа. Ей... свестен човек... каво стана... дали пък не съм наистина толкоз лоша дето ме изкарва и аз да съм си виновна?"
Що да са в "кенефа"- нали си ги изживяла?  Имало ги е хубавите моменти, има го детето, има ги спомените, поучила си се и си помъдряла от грешките. Не си вменявай сама вина и гузна съвест. Дори и двамата да се супер, супер свестни хора, щом го няма "сцеплението", да си напасните - раздялата е най-добрия вариант. Другото е излишно драматизиране - ще отмине. Може и за добро да е, вдигни глава: щом сме живи и здрави - всичко ще е наред.  Peace

# 238
Права си неЗемна  Heart Eyes
Ще ми нине все някой ден.

И нещо позитивно - днес приключих един важен проект дето го правя от 2 месеца почти - точно откакто се започна моята семейна одисея. Ако не беше това, щях да си запълвам мислите само с глупости. Та приключих го и го изпращам за одобрение и редакция. Сигурна съм обаче, че ще е 100% одобрен Simple Smile
И друго хубаво - моите приятелкимами утре вечер организират женска вечер под наслов "Ми и язе съм човек", та ще имаме женско парти. Усещат ме момичетата и са около мен. Мисля да се включа. Та така.
Добре, че ви намерих и вас, че се увствам по-добре тук....

# 239
  • София
Здравейте  мами ! Аз за малко се отбивам - малкия  е от  снощи  е с гадно повръщане и  страшни коремни болки , дето го карат да се търкаля по земята .  В 7 сутринта не издържах и  айде  в спешен детски кабинет - инжекция ...пр. Явно  е гаден вирус , но той так а го омаломощи  че детето не може да  стои дори  седнал ...  Confused Sad
Сега ще пртопуснем  материал  в училище , че болничния е до 13.10.09. newsm78
Ама ако ми се оправи за понеделника ще го пусна !  newsm78

И моя сутринта повърна двапъти и аз не го пуснах на градина.като стана каза че много го боли коремчето след което повърна.от тогава до сега нищо,вкъщи е с майка която ми каза по телефона че нищо му няма,даже си играел.Да чакам ли нещо довечера,че моя вечер вдига температура. newsm78

Доколко темата дали сте готови за ново семейство май за това си говорехте за обвързването.
Мойта приятелка живее с мъжа си и детето.Живеем в един двор 2 къщи.Един ден (миналата седмица беше) ми дойде на гости.Пихме кафе после излезнахме по магазините.Нагоре -надол се мотахме и вечерта преди да се стъмни кацнахме в къщи.Аз се прибрах и тя също,само че мъжа и беше затворил вратата и  залостил Mr. Green.Тя обикаляше от всички страни на къщата и тихичко го викаше да не чуя ,на мен ми стана мъчно за нея защото видях но не се обадих Tired .Почаках да видя какво ще стане и тя да ме потърси.След окло 1 час мъжа и отвори и тя влезе Hug.Е ,честно аз не искам такъв живот.На другия ден ми сподели че не я е пуснал защото цял ден се моткала нито му направила  вечеря нито салатка и той и бил бесен   Mr. Green

Аз представила ли съм се,че вече не помня.Те годинките си оказват влияние вече  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт