Клюки(щастлива,тъжна днес)8

• 12 167
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
http://kafe.freebg.eu/wp-content/plugins/random-image-widget/kafe//6.jpg
http://images.ibox.bg/2007/12/04/choco/519x408.jpg
 Добро утро момичета.Искам да ви почерпя,днес имам рожден ден  Simple Smile Хубав и успешен ден от мен  Hug

# 181
NadiiN честит рожден ден! Жива и здрава да си и много любов да те връхлети   bouquet
Патенце, не тръгвай с тази негативна нагласа и с тези мисли. Не обричай нещата на провал още преди да са започнали. Дайте си шанс да бъдете щастливи!

# 182
Добро утро, момичета!
С нови сили напред!  Hug

Нади, честит рожден ден!
Здрава, щастлива, усмихната и обичана!

Мадмоазел, заедно сме от началото на лятото.Запознахме се почти веднага след раздлата с БНД.И на практика ние си живеем в тях, но сега започнахме да купуваме разни работи за домакинството.Даже и Алекс от днес ще си има мебели за детската стая (  Crazy ). И може би тези неща ме накараха да се притесня.Вече градим живот заедно. И има страх в мене.Не заради самият него, а заради нещата през които съм минала. Знам, че и това е период и не е задължително да се получи същото като с БНД ( в началото и с него всички беше почти идеално), но си ме е страх.
Довечера ще се хваля с детската  Sunglasses

# 183
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 NadiiN, честит рожден ден! Много щастие и прекрасни моменти ти желая! nbirthday newsm67

Пате, нормално е да те е страх, ама ще го преодолееш, айде и да се похвалиш!  Grinning

То и аз имам едни притеснения с приятелят ми. Георги непрестаннно споменава баща си пред него напоследък и ги сравнява, и го обижда (с разни новонаучени думи като тъпак и тн) и това създава проблеми, пък аз не знам как да реагирам, абе сложна ситуация.

Лек и успешен ден мацки!  Hug

# 184
4рд, надии,
хубави емоции и топла есен.
ааа, и на вси4ки октомврийско родени - задолени естети4ески нужди, много е важно, щото.

* това с есента ми е много актуално - не мога да си обуя обувките - вси4ки ми правят мазози, ма то щото цяло лято по джапанки.
и сега - сутрин студ, ама студ - и аз по джапанки.
с шапка и шал, ама по джапанки.
в детската градина, като ни отворят, първо поглеждат кви са ми краката.
ебати.

# 185
  • София
Пате, наистина сте от скоро, но понякога човек знае веднга, че ще бъде с този човек! Но ако имаш съмнения...защо не почакате? А стихотворението къде го?

Надин, честит празник от сърце!

# 186
Честит Рожден Ден Нади! Сбъдване на всички мечти ти желая !!!  bouquet  bouquet  bouquet
Пате, , искам да ти кажа , че тези страхове са съвсем нормални - и аз съм  ги имала , даже и от време на време се прокрадва малко съмнение - макар че от  2 години живеем заедно - дали няма нещо да се промени на  зле в нашите отношения , както и неговите  към детето ми...или пък само  нашите  между двамата ...а пък какво ще прави детето , след като вече с гордост  го представя за Другия си Баща .... Сложни са тези неща , но ако винаги подхождаме със страх и подозрение може да пропуснем наистина  хубавите  неща !
Така че я смело напред , аз казвам  Каквото Сабя Покаже !!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 187
NadiiN, честит празник! Желая ти цялото възможно щастие на света!  bouquet

Моят ден започна на такива обороти, че вече съм изморена Tired

# 188
Благодаря на всички за хубавите пожелания   bouquet

# 189
Надин, честит рожден ден! Пожелавам ти следващата ти година да е успешна, щастлива и запомняща се!   bouquet

Пате, де факто нищо ново не ви се случва, освен че си имате някои нови неща за домакинството, което може да е само щастливо събитие  Grinning Да се похвалиш с детската стая, че много ме интересува!

В последно време съм на вълна обзавеждане. Не че ще обзавеждам в момента, но си мечтая за хубавата къща, която един ден ще имам с мъжа, с който ни е писано да остареем заедно. И само ровя из разни сайтове за мебели и се самонавивам  Laughing

Не съм, поговорете си с твоя син за обидите по принцип. Не бива да допускаш дори да се започва с нещо подобно, защото после трудно се овладява. Не се отчайвай, ако няма ефект от първия път. Говори, говори, говори... рано или късно ще му се набие в главата уважението, което трябва да изпитва към човека до теб.

# 190
Надийн, мила, бъди много здрава, щастлива и усмихната през идната година от твоя живот! Нека тя да е зпомняща се и изпълнена с много положителни емоции!

Пате, искрено те разбирам за чувствата, които те вълнуват сега! Освен много хармония и  щастие за напред да ти пожелая, пък те ти го написаха момичетата, каквото сабя покаже, но и честта, Санчо!

Аз съм в страхотна еофория покрай университета, днес най-накрая записах последния семестър!!! А и много хубави емоции имам с моята "тръпка", но друг път! Сега да хващам калкулатора и да се завръщам към AutoCADа, че няма кой...

Забравих! Имаме си зайче вкъщи, на три месеца, беличко с червени очички! От приятеля на сестра ми за рождения ден на малката! Много е сладко и много му се радваме всички!

Лек ден!

# 191
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
  Шоколадке, аз говоря, говоря, говоря ..., ама ефект няма. Но пък той обижда наред, мисля си, че просто не осъзнава, че го прави. Съответните думички научава в градината, разменят си ги с другарчетата и после ги носи в къщи и накрая ги употребява където му падне. Предполагам, че е период и ще отмине като види, че нищо добро не постига, но е особено неприятно. А как се лигави понякога, направо е ужасен и мен много ме дразни и забранявам да издава такива звуци и да прави такива физиономии, но на децата в градината им е смешно и само се подкукоросват, намират го за забавно. Та така, голяма борба е, пък ще видим.

Мамчо, честито зайче! Ние имаме котка, куче и таралеж в момента.  Grinning

# 192
Не съм, като не разбира от приказки - наказвай.

А колкото до физиономиите - ако наистина много те дразнят, просто го игнорирай като ги прави и като не му се обръща внимание, ще му стане безинтересно. Но деца са, какво друго да правят, все нещо трябва да се скача, да се играе, да се прави..

# 193
Ах тези лоши думички . Rolling Eyes Sad..още имаме такъв проблем , старите  лоши думи се заменят  с нови и така колелото се върти  Naughty Thinking - обяснявам , понякога  наказвам .... ама е по-голям - в края на декември ще стане на 8г - по-разбира като че ли newsm78 newsm78

# 194
Момичета, преди 2 дена бях на родителска среща. Казаха, че право на половин такса за градината имат самотните майки, и утониха - тези, на чиито деца в акта за раждане не е вписано име на баща.
Вярно ли е това/ Не ходих да питам подробно, защото още не ми е минало делото за развод и не искам предварително да говоря, но ме изненада това. Струва ми се, чеса се объркали. При вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт