AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 551
  • 719
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Привет и от мен.  Party

Аз ще пускам на втора дата, както винаги.

Добре, хора, как се справяте с гадната маска? Аз постоянно излизам извън очертанията. Трябва цял час егати да мацам, че да стане нещо, стигам до към 80%.  #Crazy

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 13:53 от bebsun

# 31
Записче и от мен... днес си взех кашона от старата кампания, което означава, че за 14-та ще пускам на 2-ра редовна дата. Малко съм разочарована от подаръка с камъни "Сваровски", имах по-добри очаквания.

# 32
  • Там някъде нейде !!!
Здравейте и от мен. Аз утре ще пускам първа редовна за К14. Имам около 150-160 лева, дано всичко е в наличност че като ви чувам от сега светели жълти и червени че не знам.

# 33
Здравейте и успешна кампания.
На финала се класирах за портмонето от програмата за аромати, но във фактурата ми е съхранено за следваща поръчка, дали изобщо ще дойде?

# 34
  • София
Още не ми е фактурирана поръчката...  Tired

# 35

Поправям се. Ще пускам още утре. Като че ли днес всички си отвориха несесерите и откриха, че е есен и имат нужда от нов грим  Grinning

# 36
Здравейте снощи беше конференциятя в Стара Загора и да ви кажа небеше зле и като подарък всяка получи брошура за К16 , мостра на Ин Блум и по един лосион на солюшън който впрочем сега е в специалните предложения така че явно във всеки град различно е представянето.

# 37
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте снощи беше конференциятя в Стара Загора и да ви кажа небеше зле и като подарък всяка получи брошура за К16 , мостра на Ин Блум и по един лосион на солюшън който впрочем сега е в специалните предложения така че явно във всеки град различно е представянето.

?!
Вероятно брошура 15 имаш предвид.

# 38
  • Бургас
А някой от Бургас случайно да е ходил на нашенската конференция? Аз така и не се прежалих, пък ми е интересно тук как са се представили  Mr. Green

# 39

Олееее ако имаш брошура 16 бързичко да я качваш. Simple Smile

# 40
  • София
Като си отворих сайта ми пише "Превишен баланс"?  #Crazy Какво е това? Имам здължения към 250лв, като 150 са ми уж заплатени с кредитната карта?  newsm78

# 41
Аз пък в пощенската си кутия получих плик с брошура за К14 на какво ли се дължи . . . ?

# 42
Аз пък в пощенската си кутия получих плик с брошура за К14 на какво ли се дължи . . . ?

Аз миналата година лятото не бях пускала поръчки в две кампании и получих по пощата брошура.Но ако ти си бил активен и си получил незнам на какво се дължи.

# 43
А някой може ли да ми даде линк към нетна 15?

# 44
Знаете ли дали в нетна 15 бг ще има чантата Рейчъл ,както в руската.

Общи условия

Активация на акаунт