AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 729
  • 719
  •   1
Отговори
# 480
Представител съм от скоро по документи но от 10 години работя с Avon като помагам на приятелки,интересува ме тази кредитна карта за да я имаш колко време трябва да си представител, Smile

# 481
да и на мен не са ми я ясни нещата с кредитните карти на авон

# 482
  • Бургас
Ама дали е като мляко или е прозрачно като консистенция?Питат ме клиентите,а не мога да кажа...
Спрей с консистенция на мляко...малко странно ми звучи да има нещо такова  newsm78 Нито на цвят, нито на консистенция го докарва на мляко - бистра и прозрачна течност си е и наистина има ползва от него (ненапразно ползвам вече трета или четвърта опаковка  WinkPeace

# 483
  • Стара Загора
Днес си получих нещата.
Бях си поръчала от демо предложенията гланца Glazewear Sparkle Dazzling Diamond. В каталога цветът е кафеникав, а всъщност гланца е бял! Помисилих си, че съм объркала цветовете... но не съм.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 14:43 от sisi_91

# 484
  • София
Аз пък си поръчах Mocha Latte, много ми харесва Simple Smile

# 485
Здравейте имам запитване каде мога да проверя до момента колко натрупани пари имам от поръчките?Преди го пишеха във фактурата към края но сега няма нищо .Искам да знам за поръчките които со на база на натрупаните продажби и също тока ако съм вземала веднаж такъв комплект на по следващ етап имам ли пак това право.
Дано ме разбрахте Simple Smile

# 486
  • Стара Загора
Аз си мислех, че ще е много тъмен. Как стои на устните? Този моя си е чисто бял.. като прозрачен гланц с лъскаво.

# 487
  • Горна Оряховица
И аз този мислех да си поръчвам,добре ,че се въздържах,за какво ми е бял гланц #Crazy
А блестящите частички златисти ли са или сребристи.Аз си търся нещо със златни частици,ако някой си е моръчал моля да сподели Praynig

# 488
  • Стара Загора
И аз този мислех да си поръчвам,добре ,че се въздържах,за какво ми е бял гланц #Crazy
А блестящите частички златисти ли са или сребристи.Аз си търся нещо със златни частици,ако някой си е моръчал моля да сподели Praynig
Сребристи са, дори някои са различен цвят.

# 489
  • София
Аз си мислех, че ще е много тъмен. Как стои на устните? Този моя си е чисто бял.. като прозрачен гланц с лъскаво.

Цветът е същия като на картинката.
На устните стои не толкова наситено разбира се, все пак е гланц, но си има цвят и блести.

# 490
  • София
Имам неочакван бонус-два гланца за устни -нито съм ги поръчвала,нито са ми отразени във фактурата. А са по 5.90 всеки. Whistling

Щях да кажа, че подаръкът за сребърните звезди е гланц, но пък ти имаш 2 и то по 5,90. Значи не е това.  Laughing

Видях си и аз фактурата. Да не повярваш, обикновено чак към 5-6 я качват. Чантата Габриела ми е фактурирана (при поръчването си беше зелен светофар).  Wink По недостиг ми е само тази листовка, за Q4.

# 491
Имам неочакван бонус-два гланца за устни -нито съм ги поръчвала,нито са ми отразени във фактурата. А са по 5.90 всеки. Whistling

Щях да кажа, че подаръкът за сребърните звезди е гланц, но пък ти имаш 2 и то по 5,90. Значи не е това.  Laughing

Видях си и аз фактурата. Да не повярваш, обикновено чак към 5-6 я качват. Чантата Габриела ми е фактурирана (при поръчването си беше зелен светофар).  Wink По недостиг ми е само тази листовка, за Q4.

Благодарение на Вас, момичета, си хванах 25% отстъпка. И на мен ще ми дойде чантата, ще има една щастлива клиентка. Но това, с което ги хванах, бе женският комплект на Лакроа. Това са си 75 лева! Проработи като магия, имам вместо 20 - 25% отстъпка. Друго, ако не сте видели, са парфюмите ЛБД и т.н. от 30 мл - най-добрата реална цена за литър от както следя цените на парфюмите. Лакроато ми помогна и да поръчам още един такъв. Ще има какво да се пласира на близки и познати на ниски цени. Огромно благодаря! Мислех, че няма какво още да уча, но се оказа, че съм бил в грешка, и то ужасно голяма  ooooh!

# 492
аз сега видя този сайт myAVON може ли да ми кажете само за снимки ли е или с какво предназначение е  Thinking че явно бавно загрявам

# 493
аз сега видя този сайт myAVON може ли да ми кажете само за снимки ли е или с какво предназначение е  Thinking че явно бавно загрявам

Представител/и, които си имат собствен сайт.

# 494
благодря за информацията.

Общи условия

Активация на акаунт