AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 702
  • 719
  •   1
Отговори
# 465
Листовка Q4 е листовката с информация за четвъртия куотър на годината , В нея има инфо за клубове , мотивационни и т.н.

Жалко за Габриелата , тамън се чудех дали да не си я взема нея , е ще пропусна явно Жана Д'арк мерси за инфото , че и без това си имам проблеми за продукти по недосиг

Данитка, мога да попитам един колега , да видим какви пари ще ми обади и ще ти пиша

Вкарвам си стария пост понеже сега ще го изтрия да не пълни място

Данитка казаха ми цена 15 лева , по мое мнение е много за нещо което е подарък

бебсън да кажеш за габриелата  Hug

Отново вмъквам и трия после

Данитка , портмонето е доста  голямо около 20 см му е дължината , мисля че имаше цип , ама по добре тези които го имат да кажат аз мислех да си ги поръчам да си ги имам комплект и чантата и портмонето , чакам да кажат идват ли

Gerity_22
Паролата е  reach for the stars ако не се лъжа

Във филмчето са наредени буквите една след друга и камерата минава през тях , те са това розовото

# 466
портмонето е голямо и цип отвънл отвътре има малко разделение за стотинки и цип и две прегради за пари

# 467
Здравейете! Знае ли някой дали е  готов новият сайт на Астрал холидейз и Ейвън!

# 468
  • гр. Пловдив
По принцип сайта би трябвало да е това www.avontravel.bg, но все още няма облика, който ни показаха на конференцията, а трябваше да стартира на 10.10. .

# 469
По принцип сайта би трябвало да е това www.avontravel.bg, но все още няма облика, който ни показаха на конференцията, а трябваше да стартира на 10.10. .

Все още нищо не пише за Ейвън.

# 470
Снощи пуснах експресна поръчка и сега гледам още не е фактурирана. Иначе ми излезе че чанта Габриела е налична. До колко време трябва да ми дойде експресната поръчка. Трябва ми за петък на обяд

# 471
  • гр. Пловдив
По график в събота сутринта ще можеш да си я вземеш от Спиди. Но от тук знам, че някои и по-рано си я получават. Провери и в петък следобед.  Peace

# 472
много се извиянвам на Данитка станало е объркване, мислех че ме питат за друго, есте4ствено че колието не струва 50 лв  Embarassed Embarassed Embarassed

# 473
Здравейте.Има един спрей в 15 каталог на страница 141-против наелектризирване на косата.Знаете ли дали е като мляко?

# 474
Спрей против наелектризиране на косата ползват дъщерите ми, те са с дълги коси и откакто им го купих, не ме търсят за разресване... Много е удачен!

# 475
Ама дали е като мляко или е прозрачно като консистенция?Питат ме клиентите,а не мога да кажа...

# 476
  • София
Специални предложения и клуб на представителя за К15:  http://novanova.snimka.bg/other/specialni-i-top-k15.432268.15408556

# 477
  • Бургас
Получих си кашончето. Направи ми впечатление,че душ -гела е в найлонова опаковка,това е добре,няма риск да се разтече.
Имам неочакван бонус-два гланца за устни -нито съм ги поръчвала,нито са ми отразени във фактурата. А са по 5.90 всеки. Whistling
Колието Сваровски е отврат. Чудя се на кого да го подаря. hahaha

# 478
Получих си кашончето. Направи ми впечатление,че душ -гела е в найлонова опаковка,това е добре,няма риск да се разтече.
Имам неочакван бонус-два гланца за устни -нито съм ги поръчвала,нито са ми отразени във фактурата. А са по 5.90 всеки. Whistling
Колието Сваровски е отврат. Чудя се на кого да го подаря. hahaha

Някой искаше да го купи, по-нагоре в темата. Потърси!

# 479
Имам питане- продуктите, които са за последен път в брошурата, като гланца на стр.32, включват ли се към поръчката и образуват ли процент?

Общи условия

Активация на акаунт