AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 704
  • 719
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
И аз получих смс за покана на конференция в Новотела,но бяхме с малката в болница,а тя беше с опасност за живота и не упспях да ида.щеше да ми е за пръв път.Но нали малката се оправи това е по- важно.

# 511
  • Popovo, Bulgaria
Здравейте, при безплатните материали имам фактуриран мъжки рол он BST. Получавал ли го е някой, може би е подарък, но не ми е ясно по каква причина.

# 512
Здравейте, при безплатните материали имам фактуриран мъжки рол он BST. Получавал ли го е някой, може би е подарък, но не ми е ясно по каква причина.

Аз нямам. Помисли, какво си поръчала от мъжката серия и към какво съответно е подарък.

# 513
подарък е към тоалетна вода  Black Suede Touch

# 514
  • плевен
75010 АVОN ТRАVЕL LЕАFLЕТ, 76018 РRОSРЕСТING ВООКLЕТ ВG   какво ли е това чудо в мостри и помощни материали  newsm78

# 515
  • о`майна лунна нощ е
Поръчката ми си пристигна успешно в офиса на Спиди и я получих тази сутрин. Явно е имало някакъв проблем с отразяването на маршрута й в сайта.
Всичко фактурирано си е вътре  Peace
А момчето от Спиди, което дава кашоните, даже ми е запомнило името. Като влезнах в пункта и веднага ме попита "Ти беше Веселина, нали?". Въх  Shocked
Да се зачуди човек да се радва ли или да се попритесни малко  Mr. Green

По отношение на конференциите - Звезделина е написала в общи линии как протичат. С две думи - голяма загуба на два часа от личното ни време.
Това, за което си заслужава човек да отиде, е, че разпъват сергията с нови продукти и можем да видим най-вървежните неща на живо.

# 516
75010 АVОN ТRАVЕL LЕАFLЕТ, 76018 РRОSРЕСТING ВООКLЕТ ВG   какво ли е това чудо в мостри и помощни материали  newsm78

Абе опитвам се да ги намеря , немога , вкарах номера излезе ми че , "Този продукт не може да бъде поръчан в настоящата кампания

# 517
Здр.момичета и момчета.Може ли някой да ми каже кода на USB то за 9.90лв.за кампания 15.Благодаря ви много.

# 518
Кодът на колието още не е обявен, защото кампания 15 още не е започнала.

# 519
Не намерих кода,имаго.Благодаря все пак.А дали може да си поръчаш 2 броя?

# 520
  • гр. Пловдив
9001 9 e кода, а дали могат да се поръчат 2 броя ще разберем в следващата кампания, че сега в официалната брошурка няма пълна информация.

# 521
9001 9 e кода, а дали могат да се поръчат 2 броя ще разберем в следващата кампания, че сега в официалната брошурка няма пълна информация.

Официалната информация е, че може да се поръча само 1 брой - цитирам

"С покупката на тоалетни води и парфюми от Брошура 15 за над 120 лв. можете само за 9,90 да допълните комплекта Eternal Love с USB- колие, направено с 48 кристала USB stick with 36 CRYSTALLIZED™
- Swarovski Elements Продуктът се предлага само при посочените условия на нетна цена.

Предвидете 6 седмици за доставка"

Пише за над 120 лева, а не за всеки 120 лева. Тоест, едно. Между другото, ако някой реши, че не му трябва, нека ми поръча - имам вече заявки за 3 броя Simple Smile))

# 522
  • София
Рол-оните влизаха ли в тези 120лв.?

# 523
Рол-оните влизаха ли в тези 120лв.?

Някъде назад в темата имаше пълен списък с нещата, които влизат в тези 120 лева.

# 524
  • Абсурдистан
Момичета, дали някой може да ми помогне:
Трябва ми за събота, за подарък, парфюмът от нетната оферта Flower by Cynthia Rowley

Общи условия

Активация на акаунт