AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 680
  • 719
  •   1
Отговори
# 570
... Аз пък исках да питам, ако някой е поръчвал аромата Spotlight видял ли е колието с обиците към него.......впечтления някакви?
Харесвам и парфюма и бижуто.

п.с. Тези неща ги коментираме тук

JigSaw, и като трайност е 50:50, средна хубост...

Благодаря! Ще разгледам.

# 571
Малко се поотнесох, вярно, че имаше терма за обсъждането на продукти.

# 572
Момичета до сега не съм пускала експресна поръчка доставката колко е като обикновенна от 0-24 часа  newsm78

# 573
# 574
Момичета до сега не съм пускала експресна поръчка доставката колко е като обикновенна от 0-24 часа  newsm78

И 2 момчета.
Експресната поърчка обикновенно се доставя за 4 дни вкл. от датата на пускане. И все па кв сайта на Ейвън може да видиш графика за получаване на експресни поръчки.

# 575
# 576
  • на североизток от Рая
ZWETELLINA,Честит рожден ден!Желая ти от всички хубави неща по много!!! newsm51  Вчера аз бях рожденичка,но пропуснах да ви почерпя.Радвам се,че имам съфорумка от моята готина зодия. Embarassed                                                                                                                                                              За бижутата към Спотлайт ще дам отзиви утре като си взема кашона.Колието го видях на живо и много ми хареса,но обиците не ги помня.

# 577
Честит рожден ден на патерици тогава.   chef

# 578
  • на североизток от Рая
JIG  много ти благодаря!Годините минават,но кремовете на Ейвън не ни позволяват да остареем. Laughing

# 579
  • Варна
http://ig2k.com/gallery2/v/12-2009/AVON142009/avon_14+079.jpg.html
Интересува ме маската за коса-бадемовата, дали е с отмиване. Ако някой я е ползвал, ще помоля да сподели Praynig

# 580
Добро утро на всички!
Моля за помощ! Никъде в сайта на AVON не намерих да си поръчам бланки или формулярчета за поръчки, такива където да си опишеш поръчката на клиента и като му предаваш стоката да си има нагледно какво е поръчал и колко има да плаща. Имам едни "талони за поръчка", които са на привършване, а никак не ми е естетично да описвам поръчката на хвърчащи листчета.
 Имам снимка какво представляват, но не знам как да ги кача  Embarassed

Ето и снимките:
http://luiziana909.snimka.bg/other/taloni.432946.15442777

И аз това го търся от 100 години.Дали наистина може да се поръчва

Сега говорих с координаторката ми за тези "кочанчета" за поръчки - вече ги няма.
Но пък ме светна, за което и благодаря, че при оформянето на поръчката през сайта можем да си диференцираме поръчките по клиенти, и после се разпечатват отделни фактурки за всеки клиент. Което също е вариант и е удобство в ивестен смисъл.

Дано съм била полезна.

# 581
http://ig2k.com/gallery2/v/12-2009/AVON142009/avon_14+079.jpg.html
Интересува ме маската за коса-бадемовата, дали е с отмиване. Ако някой я е ползвал, ще помоля да сподели Praynig

по-добре да се отмива. една клиентка е много доволна, тя е с боядисана коса.сега съм и поричала 2 -ра маска

# 582
  • на североизток от Рая
За бадемовата маска:пише,че е без отмиване,но моя клиентка каза,че тя я отмива ,иначе косата ставала слепена.То пак от косата си зависи.

# 583
  • София
Аз също я отмивам, че ми омазнява косата.
Но пише, че може и без  Peace

# 584
Всяка една маска омазнява косата, все пак това е целта й, да хидратира, следователно омазня.

Общи условия

Активация на акаунт