AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 720
  • 719
  •   1
Отговори
# 450
Спешно ми трябва колието на Сваровски,ако на някой не му трябва да ми пише  Hug

И да не съм офф ....много слабо при мен тая кампания

# 451
И примен има такава листовка, която също не съм поръчвала и няма да дойде.
А най- дразнещото е, че от 4 кампании вече не ми изпращат комплект 9 за нови представители, а сега най- накрая ми изпращат нещо- комплект 5, който не ми трябва , защото вече го имам. Направо ми е неудобно да занимавам координаторката си с техните глупости. Мн. съм разочарована от некоректното им отношение.

# 452
Добре, а като я няма в наличност какво става?
Този месец ми е ужасно слаба кампания и всичко на всичко ми е към 37 лв, без чантата. И сега гледам нямам такса обработка, предполагам е защото като съм поръчала и чантата и ми е станало над 50 лв, ама като я няма, какво става?
Мнго объркана работа  newsm78

# 453
Вчера 5 часа след като пуснах редовна поръчка, написах добавка и гледам тази сутрин не ми е приета. Т.е имам само фактурата за редовната. Колко време след като си пуснал редовна поръчка, можеш да направиш добавка и да ти я приемат. Прзнавам си, че само веднъж- миналата година по това време съм правила добавка към поръчка в същия ден и нямах проблем.

# 454
  • плевен
Вчера 5 часа след като пуснах редовна поръчка, написах добавка и гледам тази сутрин не ми е приета. Т.е имам само фактурата за редовната. Колко време след като си пуснал редовна поръчка, можеш да направиш добавка и да ти я приемат.

Добавка може да се направи стига да не е излязла фактурата.Явно на теб вече ти е била излязла и затова не са приели добавката Peace

# 455
Здравейте момичета, аз съм представител от кампания 12 и много от нещата още не са ми съвсем ясни.

Искам да Ви попитам: имам поръчка за 200 лв и ако я пусна експресна кога ще пристигне,
Харесала съм си чантата Габриела и несесер-че от специалните предложения, ще ми се включат ли в образуване на %.

Данитка, на мен би трябвало да ми пратят колието. Ако не намериш до тогава, мога да ти пратя моето.

# 456
здравейте
снощи пуснах поръчкал2 ра- за К14л като в неделя пак бях пуснала една. пробвах номера с понпането за достигане на 50 лв,но днес освен че беше задържана за ад не е доблирана,обадих се казаха че ще е фактурират. излиза фактурата и имам 3,75 такса обработка.а мерси им печалбтана ми е 2,25.значи съм на загуба.  newsm78 но понеже за неща за една приятелка ще доплатя аз разликата  #2gunfire #Cussing out ядосвам сел в неделя вечер пуснах поръчка и снощи към 8 часа я фактурираха, ако не бях закъсняла сега нямаше да им плашал тези глупости

несесера и чантата от интернет предложенията са изчерпани и не взилат в сумата за определяне на %

# 457
мерси за отговора cveteto_2009 , моята добавка е за 90лв. Можете ли да ме посъветвате какво да направя сега. Не ми достигат паричките за експресна. Money

# 458
Добре сега нарочно пробвах да видя дали чантата Габриела я има и поръчах(ужким) от всички специални предложения и ми излезна само че термоса, едно колие и несесера са със червени сфетофари, а чантата си е със зелен........кви са тия глупости незнам просто. Как става тая работа, вчера я няма, днес я има  #Crazy

# 459
Много често проверявам за някой продукт- за един час може да се промени светофарчето няколко пъти. Не се ядосвам, просто винаги гледам да се застраховам с нещо отгоре, за да не изтърва процента. Ако обаче ми трябва нещо спешно, дебна, докато светне зелено. #Crazy

# 460
  • София
Jana d ark , аз ще пускам довечера, мога да пробвам да ти я поръчам чантата, въпреки че ме съмнява да дойде, дори и със зелен сфетофар.  Thinking

# 461
Еми ако не е проблем, пробвай, пък ще те черпа една торта, следващия път  Whistling

# 462
  • София
Ай, дано дойде.  Mr. Green

# 463
Daao ти не знаеш тогава какви цени ми се предложиха ......50лв. как звучи  #Crazy Mr. Green
Чакам само цена от още едно момиче и ще ти пиша.....И аз мисля,че за нещо,което подарък цената трябва да е разумна

Интересува ме протмонето Габриела,светка ми червено,но как е има ли цип за монети струва ли си?

# 464
Момичета,може ли някой да ми каже нещо,относно играта на ейвън?Каква е тази скрита парола във филмчето?Само аз ли немога да я забележа  #Crazy  Май ще слагам очила  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт