Първият цикъл след раждане - мноого обилен!?

• 5 044
  • 37
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да попитам за първичт цикъл след раждане. При мен е срашно обилен.

# 1
  • Пловдив
обичайно първият цикъл е винаги  обилен!

# 2
При мен първия цикъл след раждане беше след 7м,и изобщо не беше обилен-напротив Simple Smile

# 3
След 5 ще станат 2 месеца от раждането и е много силно кървенето. На един час сменям нощна превръзка. До сега цикъла ми е бил винаги много точен и никога не е имало толкова силно кървене.

# 4
И моят първи цикъл след раждането беше мнооооого обилен. Що пране падна...  Embarassed Така се бях изцапала. С всеки следващ цикъл нещата се нормализираха. Ако нямаш някакви болки не се притеснявай!

# 5
Не. Нямам болки, дори не усетих кога ми дойде цикъла, а преди беше болезнен.

# 6
Обилен и непостоянен ...така една година.Имах месеци в които ми идваше по 2-3 пъти ooooh!

# 7
И аз родих преди близо 7 месеца, и определено цикълът е доста обилен, а вече ми идва 4 пъти /и нещо взех да се притеснявам/. Но смятам, при първа възможност да посетя гинеколога си. Peace

# 8
  • София
ако се притесняваш, може просто да отидеш на лекар.
на мен ми дойде на 6 месец от раждането и си беше съвсем обикновен.

# 9
И моя първи цикъл след второто раждане беше много обилен и продължи повече време. Sick
Ходих на лекар, пих лекарства и се оправих.

# 10
Ако те притеснява веднага отиди на лекар. Чувала съм и други момичета да споделят , че първият мензис след раждане е по - обилен.

# 11
  • след Околовръстното
Първият и при мен беше много обилен, от следващия нещата се нормализираха.

# 12
  • варна
Около 5 месеца след раждането ми дойде първия цикъл като беше доста обилен.После се нормализираха нещата.

# 13
При мен беше съвсем нормален.

# 14
  • Пловдив
Първите 2 -3 месеца беше мнооого обилен, а след това се възстанови.

Общи условия

Активация на акаунт