да си разтълкуваме съня 2

• 103 578
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Sis, така както си ми дала информацията нищо конкретно не мога да напиша. Написах това което намерих в съновника за изневяра. Ако се сетиш за някакви детайли може да се опитам и по-подробно да тълкувам.
byalkova, когато сънуваш, че жив човек е умрял означава, че ви очаква дълъг живот, здраве, успехи. Може да означава също приключване, край на нещо - стар проблем, стара вражда, съдебен процес, приятни новини.
Бобишана, Art0fRali когато сънуваш сняг означава да очакваш неприятности. Само веднъж сънувах сняг, бях в Добрич / Crazy/ и в последствие имах проблеми от една жена именно от Добрич. Внимавайте.
Art0fRali, танц предвещава веселие, любов, духовно извисяване. Избери си ...   bouquet

# 526

byalkova, когато сънуваш, че жив човек е умрял означава, че ви очаква дълъг живот, здраве, успехи. Може да означава също приключване, край на нещо - стар проблем, стара вражда, съдебен процес, приятни новини.

zorika, проблем, свързан с човека, който съм сънуавла или изобщо някакъв проблем?

# 527
Цитат
Art0fRali, танц предвещава веселие, любов, духовно извисяване. Избери си ...  bouquet
Ами сигурно ще е последното  Laughing
Мерси!

# 528

zorika, проблем, свързан с човека, който съм сънуавла или изобщо някакъв проблем?
Ти си знаеш. Възможно е, щом това първо ти идва на акъла.

# 529

Ти си знаеш. Възможно е, щом това първо ти идва на акъла.
Ох, дано!  Praynig
Благодаря ти  Hug

# 530
  И аз сънувах сняг. То с това ледено лято...

# 531
Аз на последък много започнах да сънувам нещо.
Снощи сънвах, че много ми се яде шоколад и някой ме отрупа с шоколадови десертчета. Четох,че шоколада означава щастие... дано да е така.......

# 532
Снощи сънвах, че много ми се яде шоколад и някой ме отрупа с шоколадови десертчета. Четох,че шоколада означава щастие... дано да е така.......
Дано.   bouquet

# 533
Здравейте,майчета!
Вчера сънувах много тежък сън и същевременно много странен.
Сънувах страшен порой,от който стана наводнение по улиците.Баба ми,която е починала от поне 10 години(не помня точно колко са над 10,защото бях сравнително малка тогава) беше навън със сина ми,със столчето за кола и го носеше,но го изпусна в една от локвите,които бяха като мътен поток,и той потъна за малко,след което го хвана и пак го изпусна.Майка ми ми каза,че бабата е вече възрастна и че й няма доверие на силлите и аз скочих от балкона на блка на втория етаж(по принцип живея на шестия) и си хванах детето,гушнах го както си беше в столчето и го успокоих.След това естествено се събудих,но този сън ми е пред очите вече три дни и честно казано ми е тежко и ми става мъчно като се сетя за него.

# 534
Преди няколко нощи сънувах , че съм в някакво заведение с някои , но не помня точно кой. Изведнъж идва до мен мъж облечен в черно и ми казва : Вие сте бременна. Аз не му повярвах , защото лекувам стерилитет и му го обясних , че е невъзможно. Той пак ми повтори същото.

# 535
ЗДравейте и от мен. Постоянно си приверям съня,но този нещо не можах да горазгадам,а си мисля,че значи нещо определено
Сънувах,че съм на село и е 10 часа вечерта,но е светло все едно е следобяд,а и навън един силен вятър има.А ние ще си лягаме,но изведнъж излизаме навън,а там съседите ни и от двете къщи работят в градините си.В едната даже имаше зелена царевица и в едната й част бяха влезли крави.А докато слизах надолу към животните видях една крава,която стоеше и ме гледаше и още куп животни наколо,а аз веднага като видях кравата и избягах и започнах да затравям някакви врати дори и една допълнително се появи.
ще се радвам да кажете какво мислите за този сън   bouquet

# 536
Aз пък сънувах чудовище, метално, нещо от сорта на трансформърс  Laughing
Опитваше се да ме убие, почти ме хвана, обаче аз се откопчих и се заключих(не че не може да разбие вратата, но не успя де). После не помня точно как го убих, мисля че отвън имаше и други, всичките ги убих.
В момента кандидатствам за работа - какво ли значи това?

# 537
много интересна тема, я да се запиша ....
по принцип знам,че човек сънува това от което го е страх или това,което иска да се случи...Възможно е да има иизключения от правилото, със сигурност....
Аз пък напоследък сънувам секс....ха кажете сега - страх ли ме е или го искам...  Crazy

Crazy
дано

# 538
а като чета сънищата на Бобишана и Волтарена първата мисъл, която изплува в главата ми е за нещо пророческо...предполагам,че са добри сънища,т.е. предвещаващи нещо добро

# 539
Сънувaх,4е пия ОК<но въпреки товa виждaм две 4ерти4ки.Отивaм нa док и той потвърждaвa,4е съм бременнa.Товa дaли е нa хубaво newsm78

Общи условия

Активация на акаунт