да си разтълкуваме съня 2

• 103 558
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Такам,привет от мен отново..Снощи сънувах леко странен сън(то има ли някой изобщо нормален  Laughing)

Някъде случайни бях видяла едно момче,което имах чувствтото че познавам от 10 години най-малко,просто толкова силно чувство изпитах.Все едно сме били постоянно заедно.Попитах едно момиче,кое е това момче и тя ми отговори че това е Йоан(!!!) от старият клас,,ама аз и викам ние нямахме такъв и тя казва,че е той..Заинтригуваме този Йоан и поразпитах за него.Оказа се,че употребява трева и се боцка..Стана ми много гадно и реших да отида при него.Моята приятелка,беше намерила спринцовката,която той е бил изпозлвал.Ама как я е намерила и как се озова при мен не помня ( Embarassed  Rolling Eyes ) И тя ми каза,че полицаите имали някакъв скенер,през който ако минеш те задържат.И аз реших да я взема,пък ако трябва и ще ме задържат.Та тръгнах аз,пипитах момичето за адреса му и тръгнах.Е,да ама аз умната сама в 11ч. през нощта.Няма никого на улицата..брр..Отидох на адреса,там нямаше никого.Минах през мястото,където ''е скенера'' но никой не ме прибра,нямаше никакви полицаи  newsm78 Объркана работа..По едно време видях доста пияни мъже и реших да си отивам..А то на улицата пукнат човек няма..Прибирам се аз,вече беше станало 11:45,а вечерният ми час е 12,та прибирам се и на входа гледам този Йоан с още двама  Shocked Shocked Той пък откъде знае за мен.Останах потресена.Питах го как е разбрал за мене,и той ми обясни нещо ама сега не помня какво ( Confused Confused ) Той искаше от мен да му дам спринцовката,но аз не понечих да му я дам.Чух отгоре,че майка ми вече отваря вратата,защото явно е чула че све прибирам..И казвам на Йоан,утре да бъде в 10 тук на същото място..Без да исках си изтървах портмонето,но нямах време и го зарязах.Като се прибрах изпитах много,много странно чувство.Все едно за първи път го изпитвам,беше ми толкова реално..Но не можех да си го обясня.Нещо като силно привличане,любов от пръв поглед.
Такам ето и утрешния ден:
На другия ден той беше дошъл в уреченият час и го попитах откъде знае къде живея,какво знае за мен ей такива работи и той ми каза,недей пита много а ела с мен сега.Аз го питах пак защо,къде отиваме,трябва да се прибера до 11;30 и той ми каза,ще се прибереш,ще се прибереш..И аз ОК,тръгнах с него..Отидохме в близкото училище,мисля и там имаше няколко по-големи момчета на по 24-5 години..Попитах го какво правим тук и той ми каза,че като ми каже да бягам,тръгвам..И аз ей така  Shocked Защо,какво е станало,питам аз и в този момент той отиде нанякъде..Да поясня,че бях облечена като момче-черен суичър,провлачен анцунг и косата ми беше на рогчче..Та..той замина на някъде а аз стоях до една кола..Явно момчетата бяха дилъри ли,и аз не знам..И идва той след малко и ми вика бягай и аз викам никъде не отивам без теб и той,аз идвам тръгвай,че ще те хванат,ама аз пак ината не тръгвам..Той ме хвана за ръката и тръгнахме нанякъде..Тичахме,онези след нас ни гонят..Озовахме се в нещо като търговски център или бизнес сграда имаше мноого стъпала и аз не можех да сварям да ги прескачам.По едно време насреща ми гледам женска фигураи се чудя как в този късен час има някой тук..Като стигнах до нея се оказа,че това е кака ми  Shocked Попитах я какво прави тук,а тя ми каза да внимавам накъде отивам..Аз не обънах внимание на това,казах и чао и продължихме да бягаме..След това ми се губят нещата,но си спомням че накрая се озовахме пред входната ни врата един срещу друг,гледахме се и нищо..Той ме пита дали изпитвам нещо и аз му отоговорих,че изпитвам нещо което друг път не съм изпитвала,,Толкова странно чувство не бях изпитвала..Той ми отвърна със същото и до там..Съня се прекъсна..

Толкова странен сън не бях сънувала..Дали има някакво тълкуване? newsm78

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 22:09 от Алетеа

# 586
Здравейте момичета, чичко Гугъл ме доведе до вас. Прочетох,че споделяте сънищата си и ги тълкувате. Аз пиша т.е. силно казано пиша по-скоро все още чета и се уча от форума  "Подсъзнаниетоп може всичко". От този сайт http://artemida.dir.bg/_wm/library/item.php?did=506310&df=567277&dflid=3 видях, че на 24, когато луната е силна се сънуват пророчески сънища. Лягайки си си пожелах да сънувам и да запомня сънят си. Исках да видя дали ще сънувам намисленото от мен желание, да си намеря работа каквато търся? Нищо не помня от съня си само, че стана земетресение, но аз се хванах за нещо и нямаше последствия. Всъщност нямаше никакви разрушения, едиствената ми мисъл беше да се обадя на едното от децата си, за да видя как е. Оказа се, че всичко е наред, нищо друго не помня, но земетресението ме притеснява. Прегледах съновника, но там пише различни неща. Ако може някоя от вас да разтълкува сънят ми ще съм много благодарна.

# 587
zorika и на мен много ми харесват тълкуванията ти Hug Също така често ми се повтаря и друг сън-на плажа съм-морето,около мен има хора,не много.Времето е хубаво и му се наслаждавам.По някое си време от морето се надига буквално цунами,огрооомна вълна,извисява се над мен и тръгва да залива всички ни. Аз почва да катеря един стръмен склон,за да избягам,мъчително,трудно и бавно напредвам,буквално драпам с нокти с измъквам точно преди да ме лизне вълната,зад гърба си вече виждам как се разлива,без да ми навреди. Горе-долу си го обяснявам-успявам в последния момент да се измъкна от голяма трудност,може би.Но тоя сън често се повтаря,години даже,а по принцип обичам морето и покрай тоя сън като се заседя по-дълго да го гледам почва да ме плаши Thinking Какво  мислите?
да си побутна малко съня Blush

# 588
Мацки, на работа съм тези дни с много натоварен график. Ще ви отговоря при първа възможност, особено за катаклизмите трябва да се поразровя и почета малко повече. Не искам да ви отчайвам ама първия ми почивен ден ще е на 01/09 но ще се опитам някой ден преди или след работа да се включа.
Само на Алетеа мога да кажа, че е нормално да сънуваш такива сънища, според мен нищо не означават, просто пресъздаваш преживяно, чуто, видяно, споделено от ежедневието, навързваш го всичко и го сънуваш. И аз съм изпитвала такива чувства към едно момче което сънувах, а после като ходих на гробищата с баба ми му видях гроба. Така, че не се вкарвай във филми. Помисли си ти самата какво ти говори този сън и все пак се пази да не попаднеш в някаква подобна ситуация. Ако имаш приятели с такъв проблем потърси помощ от други хора, специалисти, не се опитвай да им помагаш сама.

# 589
Здравейте на всички! Изчетох темата но не намерих /може и да съм пропуснала/ тълкуване на моя сън. Снощи сънувах меко казано ужасен сън- кошмар , който се чудя дали изобщо е за разказване  Rolling Eyes направо ме е срам, но много искам все пак ако някой може да ми помогне с тълкуването, ще бъда благодарна!!! и така /няма да изпадам в подробности,че ме е срам  Embarassed / - Сънувах,че правя секс с баща си, в нашия апартамент, в хола на дивана и пред други от семейството но се опитваме да се скрием/ Майка се приближава и той се отдръпва от мен и се опитваме да прикрием нещата. Има шум,глъч, всички говорят а ние нещо .... на друга вълна. Днес се чувствам ужасно........ Моля,дайте рамо с тълкуване! Благодаря предварително   bouquet

# 590
Здравейте на всички! Изчетох темата но не намерих /може и да съм пропуснала/ тълкуване на моя сън. Снощи сънувах меко казано ужасен сън- кошмар , който се чудя дали изобщо е за разказване  Rolling Eyes направо ме е срам, но много искам все пак ако някой може да ми помогне с тълкуването, ще бъда благодарна!!! и така /няма да изпадам в подробности,че ме е срам  Embarassed / - Сънувах,че правя секс с баща си, в нашия апартамент, в хола на дивана и пред други от семейството но се опитваме да се скрием/ Майка се приближава и той се отдръпва от мен и се опитваме да прикрием нещата. Има шум,глъч, всички говорят а ние нещо .... на друга вълна. Днес се чувствам ужасно........ Моля,дайте рамо с тълкуване! Благодаря предварително   bouquet

Това трябва да се тълкува по Фройд ми се струва.
Има и едно друго тълкуване че всеки обект в съня трябва да се разглежда първо като нас самите.
В смисъл бил е баща ти, но приеми че си ти.
Един вид толкова си влюбена в себе си , че правиш сама любов с теб самата.
Като че никой не те заслужава и не би те оценил освен ти сама себе си.
Ако е в такъв смисъл аз тълкувам че си много самовлюбена и си си самодостатъчна и не слушаш никого, дори и семейството си.
Ако има нещо друго, като разговори и т.н. може да се продължи и нататък.

# 591
Благодаря, Маргало   bouquet Това е един вариант,възможен разбира се, но чувствам че "идеята" на съня е някъде другаде. Снощи сънувах и друг сън , съвсем ясно си ги спомням и двата. Другият сън ми беше с човек, от който съм в процес на "душевно отлепване", доста успешно напоследък /благодарение и на четенето в темата за подсъзнанието  Peace /. И така - в съня бяхме трима- аз, "стария партньор" и "нов партньор" . "Старият" ме вижда с "новия" и е леко учуден, но не реагира- мълчи и наблюдава. Пием кафе заедно, случайна е срещата при това. Аз го тълкувам, че след доста време в действителност "стариат" наистина ще приеме неизбежната ни раздяла. /не ,че има нов но съм си "поръчала"  Praynig / . Та така-този сън го тълкувам така , но първия- не знам, наистина. Чувството , с което се събудих беше неудовлетвореност и в двата съня. Днес се опитвам да разгадая и балансирам. Благодаря ти още веднъж! Ще продължавам да мисля...

# 592
и аз съм сънувала като  по-малка,че правя секс с баща си...наистина си  еза Фройд това
обаче не го тълкувам така, както Маргало, щото не съм самовлюбена....може би тогава да  еимало връзка с нещо от сорта,че си нямах приятел, а всички около мен имаха...и единственият мъж около мен беше баща ми - знам ли

офф - Милена, коя е тази тема за подсъзнанието

# 593
# 594
Маргало, може ли да ми помогнеш с тълкуването на онези мои сънища от предната страница. Благодаря.   bouquet

# 595
Ако някой може да ми помогне в разтълкуването на този сън?!

Сънувах, че ме откраднаха колата.  Бях я спряла някъде, връщам се и я няма.  Но вместо да се притесня се зарадвах токова много! Казах си, край с проблема ми.  Няма го вече.  Само се чудех какво ли може да съм имала в колата от значение, че да не ми липсва.  newsm78

# 596
Ако някой може да ми помогне в разтълкуването на този сън?!

Сънувах, че ме откраднаха колата.  Бях я спряла някъде, връщам се и я няма.  Но вместо да се притесня се зарадвах токова много! Казах си, край с проблема ми.  Няма го вече.  Само се чудех какво ли може да съм имала в колата от значение, че да не ми липсва.  newsm78
Албена, много странно нещо открих относно съня с автомобил: Символизира физическото тяло и способността ти да се движиш през живота. Също така: сочи как се чувства сънуващият във всекидневието. Сънят показва и какво представлява човекът дълбоко в себе си. Може би трябва по-скоро да се замислиш какъв проблем толкова те тревожи в момента, имаш в живота си пък дано го разрешиш.

# 597
Благодаря ти zorika
Аз се замислих, че щом се почувствах щастлива от факта, е възможно сънят на показва, че трябва да елиминирам проблеми (някакви) в живота си.
  bouquet

# 598
zorika и на мен много ми харесват тълкуванията ти Hug Също така често ми се повтаря и друг сън-на плажа съм-морето,около мен има хора,не много.Времето е хубаво и му се наслаждавам.По някое си време от морето се надига буквално цунами,огрооомна вълна,извисява се над мен и тръгва да залива всички ни. Аз почва да катеря един стръмен склон,за да избягам,мъчително,трудно и бавно напредвам,буквално драпам с нокти с измъквам точно преди да ме лизне вълната,зад гърба си вече виждам как се разлива,без да ми навреди. Горе-долу си го обяснявам-успявам в последния момент да се измъкна от голяма трудност,може би.Но тоя сън често се повтаря,години даже,а по принцип обичам морето и покрай тоя сън като се заседя по-дълго да го гледам почва да ме плаши Thinking Какво  мислите?
да си побутна малко съня Blush
Това което ми идва на първо четене: Плаж, море, хубаво време, наслаждаваш се - опитваш се да постигнеш пълен синхрон в живота си, да го направиш идеален, всичко е наред, нещата влизат в релси, на път си да постигнеш това към което се стремиш. Изведнъж времето се разваля и се надига вълна - винаги когато си мислиш, че всичко се е наредило и те обхваща едно чувство на безпокойство, че всеки момент пълното ти щастие ще бъде помрачено от нещо и това нещо си ти. Ти си тази която си поставяш бариери, която сама си пречиш. Тръгваш да се катериш, бавно, трудно, мъчително - опитваш се да се овладееш, но ти е трудно, колкото и гладко да се развиват нещата в определена ситуация, ти винаги започваш да се притесняваш дали ще успееш в определеното начинание, в живот, кариера, семейство. Трудно ти е защото вместо да се наслаждаваш на спокойното море ти се тревожиш. И вълната се разлива зад гърба ти без да ти навреди за да ти покаже, че просто нещата са в ред, само дето трябва да се успокоиш и да започнеш да гледаш позитивно на живота, на нещата които ти се случват. За това и го сънуваш този сън през годините, повтаря се за да ти покаже да се осъзнаеш и да не се поддаваш на мрачни мисли в най-хубавите моменти.
Знам колко е трудно да се овладява човек в определени моменти, но ти не се тревожи, нещата се случват и често ние предварително сами сме наредили пъзела да се случат така. Успех. Hug

# 599
Здравейте момичета, чичко Гугъл ме доведе до вас. Прочетох,че споделяте сънищата си и ги тълкувате. Аз пиша т.е. силно казано пиша по-скоро все още чета и се уча от форума  "Подсъзнаниетоп може всичко". От този сайт http://artemida.dir.bg/_wm/library/item.php?did=506310&df=567277&dflid=3 видях, че на 24, когато луната е силна се сънуват пророчески сънища. Лягайки си си пожелах да сънувам и да запомня сънят си. Исках да видя дали ще сънувам намисленото от мен желание, да си намеря работа каквато търся? Нищо не помня от съня си само, че стана земетресение, но аз се хванах за нещо и нямаше последствия. Всъщност нямаше никакви разрушения, едиствената ми мисъл беше да се обадя на едното от децата си, за да видя как е. Оказа се, че всичко е наред, нищо друго не помня, но земетресението ме притеснява. Прегледах съновника, но там пише различни неща. Ако може някоя от вас да разтълкува сънят ми ще съм много благодарна.
Не знам дали е пророчески съня ти, но като цяло земята е женски символ, символ на майката. Възможно ли е ти самата като майка в момента да преживяваш някакъв катаклизам - децата ти да са пораснали, да са заминали от дома? Освен това и нова работа си търсиш, явно доста ти се е насъбрало, търсиш опора - хванала си се за нещо - значи си я намерила или в скоро време ще я намериш . Според мен нищо притеснително няма в съня ти. Успех в намирането на работа. Щом четеш "Подсъзнанието може всичко" значи си наясно, че ти сама владееш живота си и това което се случва в него.

Общи условия

Активация на акаунт