Някъде случайни бях видяла едно момче,което имах чувствтото че познавам от 10 години най-малко,просто толкова силно чувство изпитах.Все едно сме били постоянно заедно.Попитах едно момиче,кое е това момче и тя ми отговори че това е Йоан(!!!) от старият клас,,ама аз и викам ние нямахме такъв и тя казва,че е той..Заинтригуваме този Йоан и поразпитах за него.Оказа се,че употребява трева и се боцка..Стана ми много гадно и реших да отида при него.Моята приятелка,беше намерила спринцовката,която той е бил изпозлвал.Ама как я е намерила и как се озова при мен не помня (
Объркана работа..По едно време видях доста пияни мъже и реших да си отивам..А то на улицата пукнат човек няма..Прибирам се аз,вече беше станало 11:45,а вечерният ми час е 12,та прибирам се и на входа гледам този Йоан с още двама Такам ето и утрешния ден:
На другия ден той беше дошъл в уреченият час и го попитах откъде знае къде живея,какво знае за мен ей такива работи и той ми каза,недей пита много а ела с мен сега.Аз го питах пак защо,къде отиваме,трябва да се прибера до 11;30 и той ми каза,ще се прибереш,ще се прибереш..И аз ОК,тръгнах с него..Отидохме в близкото училище,мисля и там имаше няколко по-големи момчета на по 24-5 години..Попитах го какво правим тук и той ми каза,че като ми каже да бягам,тръгвам..И аз ей така
Толкова странен сън не бях сънувала..Дали има някакво тълкуване?
Също така често ми се повтаря и друг сън-на плажа съм-морето,около мен има хора,не много.Времето е хубаво и му се наслаждавам.По някое си време от морето се надига буквално цунами,огрооомна вълна,извисява се над мен и тръгва да залива всички ни. Аз почва да катеря един стръмен склон,за да избягам,мъчително,трудно и бавно напредвам,буквално драпам с нокти с измъквам точно преди да ме лизне вълната,зад гърба си вече виждам как се разлива,без да ми навреди. Горе-долу си го обяснявам-успявам в последния момент да се измъкна от голяма трудност,може би.Но тоя сън често се повтаря,години даже,а по принцип обичам морето и покрай тоя сън като се заседя по-дълго да го гледам почва да ме плаши
Какво мислите?
/. И така - в съня бяхме трима- аз, "стария партньор" и "нов партньор" . "Старият" ме вижда с "новия" и е леко учуден, но не реагира- мълчи и наблюдава. Пием кафе заедно, случайна е срещата при това. Аз го тълкувам, че след доста време в действителност "стариат" наистина ще приеме неизбежната ни раздяла. /не ,че има нов но съм си "поръчала"
/ . Та така-този сън го тълкувам така , но първия- не знам, наистина. Чувството , с което се събудих беше неудовлетвореност и в двата съня. Днес се опитвам да разгадая и балансирам. Благодаря ти още веднъж! Ще продължавам да мисля...