Коледни инициативи на ДБМ

• 65 715
  • 892
  •   1
Отговори
# 390
  • пловдив
mery_poppins1  Heart Eyes страхотни са!
Дидк@ продължавам да ти завиждам на умението да плетеш, вържи си синьо мънисто, че ми омръзна да "пу,пу.."
ra4eto, desislavaivanova2 благодаря за идейките   bouquet

# 391
  • София
Благодаря, за мнението  Hug Продължавам да правя снежковци.  Grinning

# 392
Имам около 6 крушки различни размери, бях решила аз да ги правя но се оказа "мисията невъзможна", опитах първо на няколко стъклени бутилки... Провала е пълен, ако някой иска да ги направи му ги харизвам веднага.

# 393
Времето стана студено и всички сме минали на снежна вълна.... Ето и моите http://jujavka.multiply.com/photos/album/5#photo=43 снежковци  има ли смисъл да правя от тях още, или разнобразието е голямо newsm78

# 394
Здраейте, момичета! Присъединявам се и аз със две творения. Не знам, обаче дали ще има полза от тях понеже едното се получи мналко по- голямко, но пък може да се дадат в някой дом, мисля, че децата ще им се зарадват. Вижте и си кажете мнението    

# 395
Здраейте, момичета! Присъединявам се и аз със две творения. Не знам, обаче дали ще има полза от тях понеже едното се получи мналко по- голямко, но пък може да се дадат в някой дом, мисля, че децата ще им се зарадват. Вижте и си кажете мнението   
На мен страшно много ми харесват. Hug

# 396
thunderbird, много са хубави дядо-мразовците. Някога си слагахме такива под елхата. Лицата им от какво са ?

# 397
  • София
Здравейте, момичета! Страхотни неща майсторите!
Тази година и аз ще се включа. Скоро ще показвам снимки за вашето мнение.

Искам да питам организаторите, позволено ли е към играчките да се прикрепват малки етикетчета, на които да пише например "Made by Cattt"?

# 398
  • София
thunderbird Много ми харесаха дядо Коледовците, направо като истински са  Grinning

# 399
МОМИЧЕТА СТРАХОТНИ ,АМА НЕВЕРОЯТНИ НЕЩА СТЕ ИЗРАБОТИЛИ!!! ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ВАС И УСПЕХ!

# 400
Просто възхитително!

# 401
Много ви благодаря!  Grinning Лицата им са от полимерна глина, много лесно и приятно се работи с нея ако не е стара, ина4е става на едни люспи.. Confused За съжаление напоследък само на такава попадам. Ще се опитам да направя още един по-малък но незнам дали ще имам време (малко са си трудоемки).От Пловдив съм, кажете ми на кого да ги занеса?

# 402
thunderbird  страхотни, наистина страхотни дядо коледовци Peace
От мен още малко видове картички, снимала съм ги на залез и са с лек жълт оттенък снимките Blush
http://nelybo.blogspot.com/2009/11/blog-post.html
Реших 10тина картички, които се повтарят да изпратя на katito70 за Русенския базар, за да има разнообразие. Не че е някаква сериозна подкрепа Laughing, но за цвят в коледата китка Blush

# 403
thunderbird  страхотни, наистина страхотни дядо коледовци Peace
От мен още малко видове картички, снимала съм ги на залез и са с лек жълт оттенък снимките Blush
http://nelybo.blogspot.com/2009/11/blog-post.html
Реших 10тина картички, които се повтарят да изпратя на katito70 за Русенския базар, за да има разнообразие. Не че е някаква сериозна подкрепа Laughing, но за цвят в коледата китка Blush
Картичките са ти уникални Heart Eyes

# 404
thunderbird,наистина са невероятни!  bouquet
Лагуна,картичките ти са страхотни,невероятно професионално пипнати всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт