Коледни инициативи на ДБМ

• 65 737
  • 892
  •   1
Отговори
# 225
идеи за коледни венци ако прави някой
http://picasaweb.google.bg/albunsdenatal/GuirlandasComPassoAPasso#

# 226
готини венци
добри идеи си намерила.
и момичешките шноли са страхотни,браво момичета.

# 227
Момичета, багажникът ми е пълен със спрейчета - най-различни видове - диамантени/зелени,червени, кафяви/, сини, зелени, златни, сребърни, електрикови, мраморни и т.н. Имаме огромно количество - дарение от фирма Деником. Не купувайте поне това. Първо само трябва да ги предам на Кари, за да направи протокол за дарение.
Моля, момичетата, които творят за благотворителни базари, които не са към ДБМ,  да ми пишат на лични, ако искат да им заделя от спрейчетата и ще им ги пусна по куриер.

# 228
  • последна надежда
Първите ми готови неща за базара елхички и снежни човеци  Blush http://iveeeta.snimka.bg/hobby/koleden-bazar-2009g.435006

Миналата година се продадоха веднага, надявам се и сега да е така. Направила съм по 20бр.

# 229
  • пловдив
Уаууууу човек за минута се обърне и веднага запълвате интернет пространството с красота!
 smile3501 smile3501
Момичета страхотни неща сте показали! Аз тези дни съм малко в застой, но шЪ сЪ взимам в ръце!
ra4eto специални благодарности за идейте които си намерила, само да си намеря подходящи пръчки и ще пробвам  Hug Hug

# 230
Момичета, тъй като все още не е ясно как точно документално ще бъде оформено дарението, т. е. няма да е като дарение, може би като рекламни материали или нещо такова, та все още не мога да пращам от спрейчетата, но имам много и ще пратя на всички, които искат. Може би от другата седмица вече ще мога да разпращам. Този път за всички ще има и златно и сребърно, само моля за още малко търпение.
Този уикенд специално ще си остана в къщи за да мога да завърша това-онова, което съм започнала. Ще снимам и показвам. Имам лешници, орехчета и малки шишарки за декорация, ако на някой му трябват.
Тази година, като че ли по-малко хора се включват в темата ? Или на мен така ми се струва ? Бабилия с нейните невероятни красоти ни липсва.

# 231
  • пловдив
Бабилия с нейните невероятни красоти ни липсва.

И на мен  Sad , за някой от нещата, които сега правя миналата година тя ми помагаше да разбера как стават  Hug

Като заформяш пращания, моля включи в списъка и Пловдив  Praynig Няма да откажа и лешници, орехчета и малки шишарки  Mr. Green

# 232
Здравейте момичета! С някои от вас се познаваме от друга тема, но ще се включа и тук, разбира се! Да е живот и здраве само! Още не съм на коледна вълна, но и миналата година до последно се почесвах, пък накрая за 2 дни направих 15-16 декупирани бутилки! Тогава само ви четях и ви се радвах, като че ли не си бях повярвала особено, че съм достатачно сръчна за да се включа, но все пак успях!Чудя се дали бутилки са особено подходящи, но някъде попаднах из руските сайтове, на едни страхотни гипсови отливки, който после се декупират и стават перфектни коледни украшения, та ще се пробвам в това! Ето такова нещо имам предвид :
http://i042.radikal.ru/0711/30/6b12087e835c.jpg

# 233
Страхотни е това, което си показала, profil3. Става и за украса на елха и мисля, че ще има голям успех.
Антом, ще пратя спрейчета по Кари. Лошото е, че тя няма да е с кола, но колкото може да носи, ще вземе.

# 234
  • пловдив
ikr_mi  Hug Hug

profil3  newsm44 lovekiss / и между другото това отдолу под картинката какво е  newsm78 прилича ми на капачка, ама пък чак толкова малък мотив от салфетка Shocked

# 235
  • Русе
И аз стартирах с нещата за благотворителните продажби
Ето първите от тях: Тук

Профи,от по миналата година се вълнувам от подобен род украса,но сили и време не ми достигат да направя подобни.Елит Комерс правят много красиви неща,редовно въздиш по тях в сайта им. Heart Eyes
И аз смятам,че биха били чудесен артикул за базарите. Peace
ikr_mi ,ние също ще се зарадваме на няколко спрея в Русе Mr. Green
Антом,лешници и фъстъци в обвивка продават на кило в Кауфланд,също и бадеми-аз от там купувам по няколко шепи за да декорирам свещниците,естествено преди това добре ги разкрасявам с златничко,сребърничко,брокатче.... Grinning

# 236
Раче, страхотни венци си показала, запазих си линка, въпреки че си трябват доста средства, за да се стане толкова богат венец.
DjastaPrasta  супер начало!
profil3 наистина много красиво нещо си намерила, стискам палци да ти се получи успешно експеримента.
Виждала съм в детските магазини гипсови отливки - патенца, котета и прочие, но може да има нещо и на коледна тематика.
Много ми харесват рисувани топки за елха, ако някой може да рисува би било страхотно да има и такъв асортимент. Преди време някой беше показал как с декупаж се прави страхотна топка за елха върху прозрачна топка с едни ангелчета. newsm78
Аз направих още една серия картички, но не съм ги снимала. Като ги снимам ще ви пусна линка към блога да ги разгледате, от някои правя по 2-3 бройки.

# 237
  • Sofia - TelAviv
Джаста, аз ще се постарая, ако се видим другата седмица с Деси да и донеса спрейчета за вас, ще нося и за дургите момичета от Бургас и Пловдив, които ще правят базари.  Peace С Иглика се чухме и го мъдрим как ще е най-удобно за всички., че били тежички, таи спрейчета  Crazy

# 238
Здраейте дами!
Това харесва ли ви?
http://www.flickr.com/photos/angel_nel/4036502419/  Embarassed

# 239
angel_nel  на мен ми харесва Hug
ето и картичките, които направих вчера плюс предишните
http://nelybo.blogspot.com/

Общи условия

Активация на акаунт