Коледни инициативи на ДБМ

• 65 716
  • 892
  •   1
Отговори
# 405
  • пловдив
thunderbird снежковците са супер, а що се отнася до това къде да ги занесеш
 smile3508 за Пловдивския базар не отказвам такваз красота  Hug Hug Пу за нас  Wink

# 406
  • Sofia - TelAviv
Искам да питам организаторите, позволено ли е към играчките да се прикрепват малки етикетчета, на които да пише например "Made by Cattt"?[/color]

Да може да сложиш етикет, все пак ти си ги правила и даже понякога хората исакат да разберат кой е твореца, така че смело  Peace

Момичета, в София ще се радваме на малко повече подкрепа, защото тази годинна нещо творящите понамаляха рязко. А като останат неща от София, ние винаги пращаме за градовете в които липсват сувенири  Peace

# 407
Да се фръцна с най- голямата ми играчка до сега -25 см БУХАЛ.   Flutter

Антомче, плюй по-силно,че нямам нищо синьо.

# 408
Момичета и аз да призова за помощ към софийския базар Praynig
Започвам да правя и графика на продавачите Peace
Всеки,който може да продава на 12 и 13 декември в Модерен театър,моля да ми пише на лични,кой ден и по кое време е свободен HugТърсят се и хора за сортиране и опаковане на нещата,това ще е може би съботата преди базара след обед,записвания пак на лични Peace
Търси се и транспорт на 12 сутринта от Младост-4 до Модерен театър и на 13 вечерта обратно,поне 3 големи коли с няколко яки мъже Mr. Green
Ако се присетя още нещо пак ще пиша Hug

# 409
Гудзи  Hug, аз трябва да видя как са ми нещата за декември, пътувания и т.нн. и ще ти пиша.

Малко информация за пистолета за силикон - в Баумакс има много хубав, с резервни пръчки и както си му е реда, обаче е 30 лв. Аз в момента нямах пари и не си го купих, но ми се видя много надежден.

# 410
Мария, провери в Практикер, Бриколаж, или другаде, преди да купиш пистолет, защото моето лично наблюдение е, че в Баумакс продават не толкова качествени стоки, пък цените им са същите, че и по-скъпи. Днес забравих да ти взема шишарките и лешниците, утре се надявам да мога да ти ги дам.

# 411
Karol&Erik ,аз ще пращам всичко в София  Heart Eyes

# 412
Здравейте момичета Simple Smile

Приемате ли коледни картички? Интересуваме за Пловдив, но ще мога да изпратя и до друг град.

Тези дни ще снимам примерни и ще пусна снимки.

Поздрави...   bouquet

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 15:09 от Ягодов сладкиш

# 413
Karol&Erik ,аз ще пращам всичко в София  Heart Eyes
И аз Peace

# 414
Още два снежковци и окраса за маса

Мери Попинс, както винаги си блестяща и с много оригинални идеи!
По повод момичетата от Пазарджик и региона, които ще подготвят сувенири за пловдивски базар  - ако нямате възможност да ги транспортирате можете да ги оставите и на мен, аз ще намеря начин да ги дам на майките от Пловдив.  Hug Аз съм Яна от ДБМ Пазарджик/ за тези, които ме знаят със стария ми ник/ Mr. Green
Прекрасни неща се сътворили всички. И тази година базарите ще са успешни, убедена съм.

# 415
ДИДКА,любителка съм на плетените играчки и съм ти верна фенка! Страхотен бухал си изплела! давай все в същия дух!

# 416
Благодаря!  Embarassed

# 417
  • София
Аз продължавам с пълна сила  People Santa
http://bobolina.snimka.bg/other/koleden-bazar.307987.15771673
и очаквам препоръки и подобрения  Peace

# 418
Bobolina ,какви препоръки очакваш,нещата които правиш са перфектни  Peace
 Даскалица Кукундрелова /Яна/,благодаря за добрата оценка.На този базар ще участвам с малко неща,защото нямам много свободно време,но най-вече поради липса на материали.Обрах на хората шипките,изпорязах лозето за пръчки на съседа ,обиколих целия 2 квартала и намерих само 2 шишарки  Laughing
Това измайсторих от тях.

Яна,ако не намеря начин да пратя нещата до Пловдив,ще се възползвам от предложението ти  Hug

# 419
Транспорта е уреден,Цвети благодаря ти отново  bouquet
Търсим продавачи Praynig и хора за пакетирането Peace
Bobolina,супер са,звездичките най-ми харесват лично на мен,но не съм критерий Hug

Общи условия

Активация на акаунт