Коледни инициативи на ДБМ

• 65 687
  • 892
  •   1
Отговори
# 450
mimes лично на мен много ми харесват и изхождайки от това, че за стената се правят по малки неща, смятам, че е добре да се "напънеш оше малко"  Joy Hug Hug
Ягодов сладкиш и фибичките ти са супер, продължавай смело
listo аз ползвам спрей за джанти - има сребърен и злътен, не прави плътно покритие, но става с много интересен отенък
Усмихнат и изпълнен с творчести подвизи ден момичета  Peace
Стават и за врата Wink

# 451
  • София
Ягодов сладкиш, много хубави фибички!
mimes, продължавай, страхотни са украшенията! Ако тези са направени без муза, представям си с нея какво ще е Simple Smile

Ето и моите неща. Малко бавничко стават, поради липса на време. Купих си червен и бял плюш, така че ще направя и с коледни шапчици.

# 452

Ето и моите неща. Малко бавничко стават, поради липса на време. Купих си червен и бял плюш, така че ще направя и с коледни шапчици.
Олеее тия миниатурни играчки изглеждат страхотно. Все едно не си ги пипнала никъде, как успяваш да ги направиш newsm78

# 453
Cattt много са хубави
елхичките особенно са големи сладури  Hug

# 454
  • In the jungle out there..
Ягодов сладкиш, много хубави фибички!
mimes, продължавай, страхотни са украшенията! Ако тези са направени без муза, представям си с нея какво ще е Simple Smile

newsm81 newsm81 newsm81

# 455
  • Варна
 ooooh! Уф, много са ви хубави нещатаааа.
Пак ви  разглеждам и се кефя много.
А да питам - тия камбанки, за които говрите от найлонови торбички ли са плетени? Мен хич ме няма в плетките, но ми стана интересно. Peace

# 456
Катче,страхотни бонбони са  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesАма ме изуми,не знаех че и плетенето ти се удава! Hug
Ягодов сладкиш,аз пък нещо не ти виждам фибичките?
Мимес,много са хубави!

# 457
Плетено на една игла ангелче,http://ilianakirova.snimka.bg/hobby/hobi.440643

очаквам искрени мнения,няма да се обидя ако не се хареса Peace

Искам само да похваля всички работливи мами,които раздават сърцата си и творят прекрасни неща  bouquet

# 458
Cattt  Страхотни елхички и снежковци  Party

# 459
Плетено на една игла ангелче,http://ilianakirova.snimka.bg/hobby/hobi.440643

очаквам искрени мнения,няма да се обидя ако не се хареса Peace

Уникално е.  bouquet

# 460
А да питам - тия камбанки, за които говрите от найлонови торбички ли са плетени? Мен хич ме няма в плетките, но ми стана интересно. Peace

Тези за които питах ги плета от найлонови торбички. На тази и околните снимки са тези които правих миналата година: http://picasaweb.google.com/lili.at/Moi#5380612617667959074

# 461
Благодаря на всички за положителните коментарчета   bouquet

Кас, Така трябва да се виждат:

Направих още, но ми свършиха металните фиби и засега само допълнението  Laughing

# 462
  • пловдив

Във връзка с поставените условия за вида на щанда ни в МОЛ и нещата, които ще се излагат, МОЛИМ всички творящи за пловдивския базар да изпратят готовите си неща най късно до 10 декември, когато ще е събирането за опаковане, надписване и сортиране /правим опит за още едно място на което ще има базар и ако стане ще пиша допълнително/  Praynig

На ЛС ще изпратя адрес, на който пожелае да изпрати неща за Пловдивския базар.
Благодаря на всички, които ни подкрепят!
  bouquet

# 463
Извинете за въпросите,може и да са задавни вече,но нямам време да чета.
Искам да се включа тази година,но моля да ми кажете до коя дата трябва да изпратя нещата,опаковани ли трябва да са и как,изобщо има ли изисквания относно творенията,какви?Какво се продава(картички,декупажи,рисунки)?
До края на месеца не мога да направя нищо,защото съм в сесия,но дано имам после време за да мога да се включа.

# 464
Още малко идеи за крушки и дискове http://contosdeoutono.blogspot.com/ .

Общи условия

Активация на акаунт