Изгарящо желание!Лудост ли е?!

• 24 098
  • 389
  •   1
Отговори
# 15
Ти сигурна ли си , че все още го обичаш твоя мъж, защото след такива страсти и мераци по другия аз малко се съмнявам. Thinking

# 16
Ти сигурна ли си , че все още го обичаш твоя мъж, защото след такива страсти и мераци по другия аз малко се съмнявам. Thinking
Какво общо има любовта към мъжа и и страстта и по друг  Shocked Ако не беше наслагван моделът за морал ,много ми е чудно дали щеше да има толкова много моногамни по собствено желание  Crazy

# 17
Обичам си мъжа, но не е същото!Друго е онова чувство, което изпитвам отново след толкова много време!
А обичта си е обич!Тя е на друго ниво, но се питам защо не мога да я поставя пред страстта и пърхането на пеперуди в стомаха!?Имах нужда от нещо такова, за да се почувствам отново млада и желана и красива!

# 18
Не съм изпадала в такава ситуация, получавам всичко у дома и страст и любов Mr. Greenвече доста годинки
Няма нищо общо с ,,модела за морал'', който според мен хич го няма в днешно време Peace и никой не го отразява

# 19
Обичам си мъжа, но не е същото!Друго е онова чувство, което изпитвам отново след толкова много време!
А обичта си е обич!Тя е на друго ниво, но се питам защо не мога да я поставя пред страстта и пърхането на пеперуди в стомаха!?Имах нужда от нещо такова, за да се почувствам отново млада и желана и красива!
Много добре те разбирам  Grinning Лошото е,че все пак е брачед  Close Няма начин да стане тайно,без последици  Naughty Може би по-интересно ще е да си флиртувате с поглед без да стигате по-далеч  Rolling Eyes

# 20
Явно това е, което ти липсва в сериозната ти връзка. Разбирам те напълно. На всяка жена и е приятно да се почувства отново на 17, лошото е, че обстоятелствата не са същите. Той е запалил в теб младежките бурни емоции - донякъде си за завиждане, ама само донякъде  Wink. И това, че те отбягва, още повече те провокира. Изкушения има цял живот, въпросът е как ти самата искаш да бъде. Можеш да се поддадеш - лично за мен ще е доста гадно, особено с роднина на мъжа ти Confused. Как ще го погледнеш след това, без гузната ти съвест да те тормози. И как ще ги погледнеш и двамата, ако застанат един до друг? Това - ако е само за чук и бег, за по дълъг сериал не ми се мисли...не е за мен. Можеш и да си намериш друго занимание. Ангажирай вниманието си с нещо и не го мисли изобщо тоя младеж. Времето лекува, особено пък такива страдания на хормонална основа.

# 21
За мен е лудост... Днес с братовчед му, утре с брат му, Дързост и Красота.

# 22
  • Варна
Вземи пий 2-3 бромхексина и после сподели има ли ефект, че се вълнувахме тук по едно време.

# 23
напълно те разбирам мила
любовта си е любов страста си е страст
съвет немога да ти дам просто напълно те разбирам
на коя жена не и се случвало на тази която не иска да признае Peace

# 24
  • Варна
Да беше чужд човек, да не го мислиш ....Пък то, виж ти какъв казус. Аз ако бях, не бих си и помислила даже (дори и за чужд). Много говоря на сън и ще ме е шубе да не се издъня нещо  Mr. Green.

# 25
Малко на сапунка ми намирисва, да не си гледала много телевизия.
На всяка жена на определена възраст й се случва. Отдай се на страсти с мъжа ти като е при теб и може и да ти мине...

# 26
Мдаааа, явно ти липсват проблеми. Късметлийка.  Grinning

Купи си вибратор и си фантазирай наволя братовчеди, бащи и цялата му рода. Всъщност алтернативният подход е да мислиш за майка му или леля му.  Mr. Green

# 27
Вземи пий 2-3 бромхексина и после сподели има ли ефект, че се вълнувахме тук по едно време.
Joy Joy Joy
Ей тва ще помогне на страста да угасне  Mr. Green

# 28
Сапунка и то от най-гадните, които винаги съм се чудила как се случват!Ама ей го на случи ми се и намен!Да ви кажа, като споделих с вас и малко се успокоих:)Благодаря ви!
Поне вече не се надявам да се обади..пък и защо ли..няма смисъл..
Никога не съм вярвала, че точно на мен може да ми се случи!Аз съм толкова моногамна!И винаги съм казвала, че ако изневеря на човека с когото съм , значи вече не го обичам.Ама не е така!Обаче пък много ми се иска да го направя!Но така или иначе и от другата страна никой не се обажда, скри се, мамка му и мъж!И няма да правя грешки!А тръпката между нас няма да изчезне, по-вероятно е да се превърне в обратното - антипатия!Надявам се да не стане де, защото тогава пък ще е още по-гадно!

# 29
Обърни ролите, не го търси, колкото и да ти е трудно да се сдържаш.

Общи условия

Активация на акаунт