Изгарящо желание!Лудост ли е?!

• 24 136
  • 389
  •   1
Отговори
# 30
  • Linz
Всеки човек има и хубави и лоши черти. Наблегнала си на хубавото, сега открий лошото, това, което не ти харесва у него. Повтаряй си колко е отблъскващо еди кое си.
Другият вариант е да си намериш нова тръпка извън семейството.

# 31
Коя зодия е този братовчед?

Доколкото разбирам нямаш официално регистриран брак? Не бързай с бебета!

# 32
По принцип никога не съм си търсила тръпка извън семейството!Не беше целенасочено, това което се случи...Да, мисля си че ще е най-добре да оставим нещата така, както са.Ей сега гледам в скайп че си е сменил статуса на недостъпен, а до преди малко си беше онлайн.Явно се притеснява да не му досадя.Много ми е конфузно сега!Зоия лъв е, като мен!Познавам мъжете лъвове - те не обичат натрапниците!Но не можех да се стърпя.Повече няма да го търся, докато той не реши, какво иска!

# 33
Да нямаме брак.И относно бебетата и да бързаме едва ли скоро ще стане/здравословни причини/.
Направо се чудя как можах да изглупея до такава степен, че да му пиша смси!И да му се обяснявам!А той не е от хората, които обичат да пишат и да се обясняват.Ох, сложно е...

# 34
Ухаа, вие сте един за друг. Не огън, а вулкан от страст.
А мъжлето коя зодия е?

Лъвчетата са трудни, много им е голямо егото и са много упорити като си наумят да са недостъпни, но със страстта няма да успее да се бори дълго.

Моят съвет е да оставиш нещата на течението и каквото сабя покаже. Както казва мой приятел, остави любовта да се рее свободно в косите ти. В тази любовна мъка и изгаряща страст има много удоволствие. Наслади му се и чакай. При всички случаи ти не си обвързана в истинския смисъл на думата. Ако това е голямата любов на живота ти, времето ще го отсъди за вас.

# 35
...Но не знам какво ми става?!

Кипнали са ти хормоните. Нищо чудато не виждам да се е случило.

# 36
Ти ми говориш за война!Аз се познавам с целия род!Дори и да ми е голяма любов, не знам как би могло да се случи нещо, което да не е тайна...
Мъжът ми е овен!Лоша работа с тези зодии Mr. Green
Знам, че сега трябва да спра и да чакам. Но се притеснявам, как ще се погледнем, когато се видим и когато сме всички заедно!
Притеснявам се да не му стана антипатична, с смсите, които му пращах!Не искам да се отврати от мен!Той твърди, че няма опасност, по скоро не иска контакт точно, защото много ме иска!Но това ме побърква!
Чудя се дали си мисли за мен!Иска ми се да ми пише!Да ме попита как съм!Или най-малкото поне да даде някакаъв знак, че не съм му опротивяла!Божее ужасТ!

# 37
Ти сигурна ли си , че все още го обичаш твоя мъж, защото след такива страсти и мераци по другия аз малко се съмнявам. Thinking

Какво общо има любовта към мъжа и и страстта и по друг  Shocked Ако не беше наслагван моделът за морал ,много ми е чудно дали щеше да има толкова много моногамни по собствено желание  Crazy

Ествествено, че не. Разбирам много добре авторката, мисля че почти всеки човек е изпадал в подобна ситуация или му предстои. Определено е много кофти, че му е роднина, щеше да е кофти и ако му е приятел. Най -малкото дори никога да не се разчуе и двамата ще имате ужасни угризения и това, ще ви съсипе удоволствието. Личния ми съвет към теб е да не предприемаш нищо. Няма да го забравиш скоро, щом така ти е влязъл под кожата, но с времето и това ще стане - ще си спестиш куп разочарования, болки и кой знае какви последствия. Сама казваш, че обичаш мъжа си, а това е само страст - т.е. не е мъжа на твоя живот, заради когото си струва да зарежеш сегашния и да градиш ново бъдеще. Успех и дано нещата се развият по възможно най -добрия и щадящ начин за теб и останалите от ''тригълника'' Peace

100 % братовчедът мисли за теб, бъди сигурна. Не вярвам да си му противна, ни най -малко. Явно се притеснява повече от теб - мъжете са си такива, това е - много го е страх да не се ''опари''.

# 38
Не ми се мисли просто вече за  нищо!Дори не мога да работя нормално!Постоянно гледам тъпия телефон и се надявам....Не знам дали го  е страх и дали мисли за мен, иска ми се да е така, но си мисля че не иска да ме вижда, а това ме побърква!

# 39
Много добре те разбирам. Постави се обаче на мястото на братовчеда - как би постъпила на негово място, все пак с твоя човек са кръвни роднини. Не че историята не познава дори братя или сестри да си крадат партньорите, но със сигурност той се чувства много неловко и много виновен. За тия неща, освен ако не си малоумен или на тринайсет години, трудно ще се объркаш - дали един мъж те желае - то се усеща, сякаш е нещо материално. Така, че е ясно, че и той те желае, но вероятно си е наложил да се контролира и да не прави нищо.

# 40
Мдаа...лоша работа с тези зодии.. Laughing И мъжът ти не е по-малко огнен. Сигурно е ревнив и вероятно не особено верен. Освен ако не те е поставил на пиедестал като жената на живота му, но и в този случай овенското непостоянство рано или късно ще се прояви ми се струва.

Не му пиши повече и не го търси! Ако ви е писано да сте заедно, рано или късно съдбата ще ви събере искаш ли го или не. Ако любовта ви е голяма ще устои и против родата. Ако ли пък не стават нещата, значи е мимолетна страст и с времето ще утихне.

Разбирам че страстта те побърква, знам много добре какво изпитваш. Ако те успокоява малко ще ти кажа че и мен ме гори такава. Болката е силна, но и удоволствието от пърхането на пеперудки си струва. Laughing Извади от цялата ситуация ползите за себе си и просто чакай! Остави се любовта да те озари, да те преобрази, направи по-красива и по-щастлива. Наслаждавай се на платоническите неизживяни чувства, на усещането че си млада, хубава и желана, на факта че умееш да обичаш и желаеш по този начин. Не на всеки му е дадено и не всеки ще те разбере. Но който не го е усещал, много е загубил.

# 41
Ксения го каза страхотно! Ако е любов, ще устои на всичко, ако обаче е както си мисля - страст подклаждана от ''забранения плод'', ще ти мине и ще го забравиш Peace

# 42
Много ви благодаря момичета!Вдъхнахте ми малко спокойствие!
Да, мъжът ми ме е издигнал на пиедестал, но е и много ревнив и упорит!Голям инат!
Обаче не е същото!Не е такава тръпката!
Опитах се да се поставя на мястото на братовчеда, но не знам как бих реагирала. Може би щях да се отдръпна, а може би не, но не ми се е случвало и не мога вече нищо да кажа със сигурност. Винаги когато кажа за нещо, което не ми се е случвало как ще реагиарам, то ми се случва и аз реагирам по съсвем друг начин, защото са такива обстоятелствата.
Мъжът ми е харесван от много жени, не че аз не съм харесвана. Никога не съм страдала от липса на мъжко внимание, но просто са ми били смешни или пък съм ги режела, но сега просто е различно!
Преди време, той беше ме прагърнал и посегна да ме целуне, но аз се дръпнах и му казах, че обичам мъжа си и не искам да го предам.Може това да го е запалило още повече, а сега дали ще изстине към мен, когато вече знае какво искам?..

# 43

Не му пиши повече и не го търси! Ако ви е писано да сте заедно, рано или късно съдбата ще ви събере искаш ли го или не. Ако любовта ви е голяма ще устои и против родата. Ако ли пък не стават нещата, значи е мимолетна страст и с времето ще утихне.

Разбирам че страстта те побърква, знам много добре какво изпитваш. Ако те успокоява малко ще ти кажа че и мен ме гори такава. Болката е силна, но и удоволствието от пърхането на пеперудки си струва. Laughing Извади от цялата ситуация ползите за себе си и просто чакай! Остави се любовта да те озари, да те преобрази, направи по-красива и по-щастлива. Наслаждавай се на платоническите неизживяни чувства, на усещането че си млада, хубава и желана, на факта че умееш да обичаш и желаеш по този начин. Не на всеки му е дадено и не всеки ще те разбере. Но който не го е усещал, много е загубил.
  Peace

Може това да го е запалило още повече, а сега дали ще изстине към мен, когато вече знае какво искам?..
Не вярвам да изстине толкова бързо! Споко! Просто го е шубе! Трябва му време....Изчакай!

# 44
Мислите "дали ще изстине към мен, дали ме иска още, дали си няма вече друга" ще си ги носиш мила. Никой няма да ти даде отговор на тях, но точно тези мисли и тази невъзможност и препятствия ще правят чувствата ти още по-силни. Наслаждавай се на своите и...се надявай на неговите. Очакването е мъчително но и красиво.
Телефонът ми звънна сутринта и се мълчи- може да е грешка, но ми харесва да мисля че е той и това озарява деня ми.

Общи условия

Активация на акаунт