Изгарящо желание!Лудост ли е?!

• 24 106
  • 389
  •   1
Отговори
# 285
Как едновременно желаеш да го видиш
и да го забравиш newsm78.Едното изключва
другото.

# 286
Как едновременно желаеш да го видиш
и да го забравиш newsm78.Едното изключва
другото.

Страстта рядко е логична.

# 287
Искам да ви питам, когато имате проблеми от емоционално естество и по-конкретно любовен, минава ли ви суууупееер бавно времето, особено ако сте в ситуация, че не можете да сте с обекта на желанията си?!Моето време е спряло и май няма никак намерение да се помръдва по-бързичко Mr. GreenИмам чувството, че минутите са часове...Мноууу тъпуууу Mr. Green
Днес наистина съм по-добре, но не се знае докога Mr. GreenМоже да изперкам пак по някое време.. Mr. GreenНо поне вече не пращам смси и не пиша и въобще не му давам поводи да се сеща за мен, освен ако не ми види статуса в нета Mr. GreenАко въобше го поглежда...
Ами желая го, но знам че не е редно и затова искам да го забравя GrinningНе виждам какво неясно има.Все пак никой не може да прави всичко, което иска, особено ако то ще има кофти последици.Това е. Иначе, ако ме питаш дали съм противоречива личност, бих могла да отговоря, че зависи за какво става въпро.Когато бях по-малка, че и сега в повечето случаи з амен нещата са черни и бели, няма отенъци, няма сиво, няма други полюси.Но има ситуации, в които колкото и да ти е ясно как стоят нещата, все се чудиш дали пък н еможе да има някакъв друг вариант...

# 288
  • Варна
Но има ситуации, в които колкото и да ти е ясно как стоят нещата, все се чудиш дали пък н еможе да има някакъв друг вариант...
Така де, за това говорих преди няколко поста. Simple Smile Когато спреш да мислиш за евентуалния друг вариант, ще влезеш в релси. В случая само си удължаваш агонията. Разбирам, че след толкова месеци копнежи по някого, мечти за слънчевата му усмивка и жадните му устни е трудно да се отърсиш от унеса само за няколко дни. Но ми се струва, че ти нищо не си решила за себе си, просто си на stand by. Wink Стегни се!

# 289
Все повече си мисля че темата е пързалка измислена от някоя стара юзърка познаваща добре форумните раздумки.  Mr. Green Защо си мисля така ли ?! Ами ако страст вместо да трака с 10 пръста по клавиатурата беше поллувала 1 по предназначение - отдавна да си е начесала  Wink .... крастата  Peace

# 290
Не виждам как може да ти мине любовната треска, като имаш възможност постоянно да го виждаш.Роднина са с мъжът ти, и това че те отбягва показва че е мъж на място. Държи на мъжът ти, и не иска да му причинява болка, бъдейки с теб. Поттиска емоциите си, прави го и ти.
 Мисля, че единственият начин да престаниш да го желаеш е да се разочароваш от него.Да направи нещо, което не ти допада, да го опознаеш по-добре. Ще видиш че и той не е нищо особено, човек със своите недостатъци. Вземи се в ръце и се дръж така все едно нищо не се е случило. В подходящ момент му признай, че в онзи деликатен момент/любовната вълна/ си имала проблеми, и емоционално си имала нужда от подкрепа. Че мъжът ти е липсвал и си насочила емоциите си към него. Така виждам да излезеш от неловката ситуация.  Simple Smile

# 291
Все повече си мисля че темата е пързалка измислена от някоя стара юзърка познаваща добре форумните раздумки.  Mr. Green Защо си мисля така ли ?! Ами ако страст вместо да трака с 10 пръста по клавиатурата беше поллувала 1 по предназначение - отдавна да си е начесала  Wink .... крастата  Peace

Ей, Немо, голям проблясък получи Mr. GreenКак не се сети по-рано!
Толкова невероятна тема, как да не е пързалка!Пързалка е, за всички като теб!За другите като мен е част от живота!Както искаш така я разбирай темата, твоя воля.Може и да спреш да пишеш даже!Разрешавам ти NaughtyТака и така не казваш нищо смислено Mr. Green

# 292
Така и така не казваш нищо смислено Mr. Green

Как да кажа нещо смислено по темата " да се прасна ли с братчеда  newsm78"

Това е от друга тема ама може да ти помогне:

Иди при личния лекар да ти го изпише ... Wink

# 293
Благодаря ти за загрижеността HugОставам с убеждението, че ти ползваш този медикамент от дълго време, но явно няма ефект Mr. GreenМоже би трябва и двамата да сменим личния си лекар, аз ,задето не се е сетил да ми го изпише Mr. GreenА ти, защото не ти е предписал правилното лечение Mr. Green
И темата не е "Да се прасна ли с братчеда?" Явно не можеш да четеш!Или поне си перифразираш, както на теб ти се вижда за удобно!Само, че темата си е моя и аз ни най- малко не питам това в нея NaughtyВърни се в началото, пък и няма да е зле да да прочетеш и заглавието, отново.Може да разбереш, че не чукането с братчеда е важно в случая, а неговото държание, след като нещото е започнало с някакъв вид увертюра Mr. Green

# 294
Мъжете не ги разбират тия работи. За тях въпросът е да я прасна ли, ще ми пусне ли.

# 295
Мъжете не ги разбират тия работи. За тях въпросът е да я прасна ли, ще ми пусне ли.
По-ясни цели, по-малко лутане и терзания...  Wink

# 296
За съжаление Трещи, си права за повечето Mr. Green
Аз не мога да разбера, като му е толкова идиотска темата на Немо, защо се занимава с нея?..Но не ме интересува, щом го влече Mr. Green
Ох, това време много бавно минава....само 4 дена не сме се виждали, а имам чувството че е от векове!
Не, въпросът не опира до ясните цели, а до нивото на мислене NaughtyДо първичността и до това че не искат да се занимават с неща по-далечни от носовете им, че и да навлизат в подробности Naughty

# 297
Аз не мога да разбера, като му е толкова идиотска темата на Немо, защо се занимава с нея?..Но не ме интересува, щом го влече Mr. Green
Ох, това време много бавно минава....само 4 дена не сме се виждали, а имам чувството че е от векове!
Не, въпросът не опира до ясните цели, а до нивото на мислене NaughtyДо първичността и до това че не искат да се занимават с неща по-далечни от носовете им, че и да навлизат в подробности Naughty

Обяснявам !

Както сама казваш си стара съфорумка:

Доживях и аз да се запиша като гост!Срам ме е от себе си!

Явно вряла и кипяла във форума - чела десетки подобни теми, предополагам давала и акъл.
Ако трябва да се замислА само върху същността - то темата е за онази непонятна за мъжете част от чувствата наречена ‘тръпка’ ... до тук добре.
Защо смятам, че братчеда е основния елемент в тмата - ами ако не беше братчед - нямаше да има тема... или се лъжа ?!!

Доколкото за това че не искаме да си усложняваме живота ... как да ти кажа ... веднъж ми казаха че след като не съм обичал сляпо - значи не съм обичал, ама като гледам колко теми от ‘пргледнали’ жени има - не искам и да обичам по такъв начин.
Сега ти ми казваш че ако не съм искал т.е. тръпнал по роднина - значи не мога да те разбера ... ами имам хубави роднини ... но пък ако ми се е*е няма точно тях да погна ... има и други жени ... то за едното клец**е да си окипазя родата .. щото ако излезне нещо .... малеее - да ти казвам ли как им викат на подобни .... раб'ти

Ако пак не съм те доразбрал .... съжалявам не съм от роднините .. 

# 298
Немо много точно го е казал. За тях всичко се свежда до е...то.

# 299
Ок, бе Немо, аз те разбирам, но не ти ли се е случвало, поне веднъж, да не искаш никой друг, а само този човек и въобще само той да те кара да се чувстваш по този начин, т.е. да не може да бъде заменен от друго к**ц**е!?Защото и аз бих могла да си се изпраскам с който си поискам, ама не е там въпросът.Проблемът е в това, че искам точно този човек!Не искам други!
Толкова ли е непонятно!

Общи условия

Активация на акаунт