тези дни сме като невидяли хубаво време, от скитане няма време за нищо
Честит рожден ден, Миме! Здраве, щастие и разбирателство да цари в дома ти!
Гледахме клипчето заедно с бебка и когато Диди се засмя и тя се разсмя - явно е много заразителен вашия смях. А аз в това време й говоря:Виждаш ли, мързеланке, какво правят другите моми.
Чоки, а на снимките на Пипо, Анито реагира с "Агкхуууу"/или нещо подобно/ и мятане ръчички да го хване. Големи са ти сладури и двамата.
Принцеске, Кафенце
. Нека я има работата, чеееее ... лошоооооВсъщност има ли други работещи мами? Аз се замислям да си търся нова работа, че нашата фабрика май започва да сдава багажа. Мен няма да ме изплюе шайбата, но ако трябва да стоя на ниска заплата и да излизам в неплатен отпуск - благодаря

L.V., бебките оправиха ли се? Големи са сладурки увити в одеалцата. Нашата хрема още си я влачим, ама поне няма нищо друго, пу-пу. Благодаря за комплиментите за баткото - танцьор няма да стане, ама разпоредител: знае репликите на всички и ги подрежда по сцената.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКОВЦИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ!
Пожелавам на болните бебоци и майки, бързо оздравяване

Иначе днес повърна само веднъж, колкото човешка длан, но при условие, че точно след хранене се беше завъртяла по корем(нали от скоро се научихме и е много доволна и непрекъснато се обръща, като на пружинка е
)! Ама лошото е, че и Вики ми повърна, но беше много странно и май аз съм си виновна
Тъй като пак като всяка вечер не искаше да папка й направих каша, че поне й харесва, но стигаме до един момент ,в който(след4-5 лъжица)вече не й се яде
Е, веднага се напсувах(колкото и грозно да звучи), ама човек се учи от грешските си!!! Е това е от мен за сега!!!
Не съм качила още снимките, но хич не беше очарован от новия вкус.
) има възможности, доре и да не получава толкова, колкото в чужбина. 

Зомбясала и изнервена до краен предел....иде ми да изям някой...мъжът ми би свършил работа...ама и него го няма сега и ... гриза си ноктите и ...както и да е.

Но живи и здрави утре ще се чуя с гастроентероложката(тъй като правихме изследвания да не би да има някакъв порблем, ама няма) и ще им даваме Перитол, докато не им дойде акъла на упоритите магаренца!!!
С тези зъби вече незнам... Снощи беше пак едно дране
Сега заспа, та да видим до кога/ напоследък дремва по 15-20 мин. и се събужда със зверски рев/. Постоянно проверявам дали не е избило зъбчето, ама все още го няма...