На АПРИЛското човече, честитим половин годинка вече!

• 34 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте

тези дни сме като невидяли хубаво време, от скитане няма време за нищо

Честит рожден ден, Миме! Здраве, щастие и разбирателство да цари в дома ти!

Гледахме клипчето заедно с бебка и когато Диди се засмя  и тя се разсмя - явно е много заразителен вашия смях. А аз в това време й говоря:Виждаш ли, мързеланке, какво правят другите моми.
Чоки, а на снимките на Пипо, Анито реагира с "Агкхуууу"/или нещо подобно/ и мятане ръчички да го хване. Големи са ти сладури и двамата.
Принцеске, Кафенце  smile3501 newsm10 Hug. Нека я има работата, чеееее ... лошооооо

Всъщност има ли други работещи мами? Аз се замислям да си търся нова работа, че нашата фабрика май започва да сдава багажа. Мен няма да ме изплюе шайбата, но ако трябва да стоя на ниска заплата и да излизам в неплатен отпуск - благодаря Crossing Arms

L.V., бебките оправиха ли се? Големи са сладурки увити в одеалцата. Нашата хрема още си я влачим, ама поне няма нищо друго, пу-пу. Благодаря за комплиментите за баткото - танцьор няма да стане, ама разпоредител: знае репликите на всички и ги подрежда по сцената.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКОВЦИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ!

Пожелавам на болните бебоци и майки, бързо оздравяване  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 676
ЧРД, Миме! Пожелавам да продължиш да бъдеш душата на априлската компания   bouquet

# 677
Жулиета, аз днес за първи път дадох на Вики оризова каша на Хип, на 50 мл. вода 1 суп.л. каша. Изпапка си я цялата и за още питаше Mr. Green Покрай болестта й бях спряла твърдата храна, но днес почти не суче (на 5 часа Shocked като предните дни ядеше на 2) и затова й направих каша, вечерта се цедих, че гърдите ми щяха да се пръснат, тя пък реши да суче и се изнерви, че не й потича много както друг път, а пък и много й се спеше, та после й дадох това, което бях изцедила, яде към 70мл. Снощи беше още по-зле от предните вечер, така не е пищяла никога досега, с нищо не се успокоява.

Пипи, давай глюкоза, дори и да се е пооправила Peace

Кой ми беше писал за хомеопатията? Извинявам се, че не помня. Давам хомеоп. предписани от хомеопат, всеки ден поддържам връзка с нея, днес сменихме л-вото. Досега не съм давала Калк.фосфорика, а калк.карбоника и Хамомила, сега пак сме на Хамомила, само че 30СН. Доколкото знам Калк.фосфорика 9 СН не е за такива остри форми на зъбоникнене, то е за костите и съотв. зъбите, а не за болките, които изпитват. Ние за пореден път сме в спор с мъжа ми за хомеопатията, той за толкова години се е убедил, че действа, но въпреки това няма това доверие, което аз имам на хомеопата. Тя ми каза, че това не е вирус, а "зъбен вирус", както тя се изрази, а той твърди, че е грип и да я водим на педито. Но аз ще надделея Mr. Green
Миме, честит рожден ден! Все така усмихната и лъчезарна! Много е сладка Дидито на последното клипче, направо да я схрускаш Heart Eyes
Кафенце, много е сладка Карито, и каква голяма изглежда Heart Eyes

# 678
Very nice, благодаря за съвета!!!   bouquet Аз по принцип имам вкъщи две банки глюкоза 0.5%, но не ми се ще да притеснявам пак педито да я питам дали да й давам да не се обезводни!!! Дали е безвредно, да се дава на собсвена глава?  Thinking Иначе днес повърна само веднъж, колкото човешка длан, но при условие, че точно след хранене се беше завъртяла по корем(нали от скоро се научихме и е много доволна и непрекъснато се обръща, като на пружинка е  Crazy)! Ама лошото е, че и Вики ми повърна, но беше много странно и май аз съм си виновна  #Cussing out Тъй като пак като всяка вечер не искаше да папка й направих каша, че поне й харесва, но стигаме до един момент ,в който(след4-5 лъжица)вече не й се яде и аз я натискам Embarassed Знам, че не е правилно, но имам чувството, че ако я нахраня сутрента ще се сети за ядене чак вечерта, а това не е добре(или поне аз така си мисля.....Та вече не исак да яде, затворила устичка, а аз с лъжицата натискам(е не силно, де), но в един момент неочаквано си отвори устата и лъжичата й влезна доста навътре в гърлото и й се сгади и от там последва повръщане на фонтан  Sick Е, веднага се напсувах(колкото и грозно да звучи), ама човек се учи от грешските си!!! Е това е от мен за сега!!!  Heart Eyes

# 679
  • Варна
Миме, честит рожден ден! Пожелавам ти много сбъднати мечти и още повече здраве и любов!

pipi66, радвам се, че вече сте по-добре! Hug Само да кажа, че поне 20 минути преди и след приема на хомеопатично лекарство не трябва да се приема храна, т. е. при даването на гранулките, разтворени в мляко, все едно нищо не е дадено. Peace И още един съвет (дано не се обидиш  Heart Eyes) - не насилвай Вики да яде, може да влошиш положението по този начин. По-добре я остави да огладнее хубаво и чак тогава й давай да хапва, дори и по този начин да не качва по много. Peace

Благодаря ви за хубавите думи по адрес на Пипо и Мони. Heart Eyes Той, милия, тази вечер е много крив, такъв рев му дръпна, до преди малко рева. Днес му дадох 3-4 лъжички пюре от моркови, чудя се да не е от това?! newsm78 Не съм качила още снимките, но хич не беше очарован от новия вкус. Sick

*DeSiTo*, много кофти, че се налага пак да замине вашия татко. Като се сетя предния път колко тежко го изживя! Heart Eyes Confused Дано успееш да го разубедиш, все си мисля, че и тук (дори и в Русе, където за съжаление съсипаха всякаква индустрия  Close) има възможности, доре и да не получава толкова, колкото в чужбина. Rolling Eyes

# 680
Отново ви благодаря за прекрасните пожелания  bouquet
Да ви покажа една семейна снимка от рожденния ден
Тук съм само аз
А тук с малкото съкровище

# 681
  • Варна
Еха, Миме, много хубаво семейство сте! А за спора ви - Дидито на теб се е метнала, същата лъчезарна усмивка има! Heart Eyes

Момичета, гледахте ли по новините за доктора от варна, дето го хванали с подкуп? Той ме изражда и мен. Crazy

# 682
Ssillvvi,браво на Ави,че е наддала,но май тя си остава,най-фината мадама тук!
Pipi66,много гадно това с повръщането.Чувала съм,че е много неприятно да ти е злоядо детето!Но и аз мисля като Чоки, да не се насилва, по-малко,по-малко,пък макар и по-често!
А,Чоки,теб,този дофтор,така изнудвал ли те е! „Или носиш 400 кинта ,или няма да оперирам”?
Кафенце,незнам,ама всеки път като се заканваш на някой си те представями някак си  i ти се радвам много.Без да те познавам!А,Кари е голям бонбон!
ОФ,Деси , Hug  много гадно!Дано се оправят нещата и няма нужда да върви на м......а си мъжо.
Олче, лошо няма за това сме тук да си излеем мъката и макар и малко да ни олекне!
Аз затова и ще се връщам на работа без време, щото аз съм „споснсора”,така да се каже!Ама то не се знае,мен дали ще ме държат на работа!
"Кафенце, само 10 кила ли е Кари? Миличкото, то. Колко ли му е тежко когато ви носи насам-натам." Ох.Рони,много ме разсмя!
Ljusi,ми още се разнасяме хремави и покашлящи.

Мимее,да много мили и нежни изглеждате всички.Сладури!

# 683
 Много набързо да се включа, че май зъбоникненето продължава и е някакъв кошмар...дере се зяла вечер, цял ден...между тях също  #Crazy Зомбясала и изнервена до краен предел....иде ми да изям някой...мъжът ми би свършил работа...ама и него го няма сега и ... гриза си ноктите и ...както и да е.
 Та повода за включването ми:
 Първо да честитя Рождения Ден на Мимето! Желая ти много здраве, щастие и късмет, Диди да те радва все така, а съпругат ти да те гуши винаги като на снимките. Много сладко семейство сте! Пу-пу   bouquet...а това Дидиии....още малко и ще има- Мамо, пу ти да гониш!!!  Joy
 Л.В. айде вече да се излекувате деее...така ми е жално за снахенцата  Hug Много да ги нагушиш от мен и ревльо Сами  Hug
 Чоки, напапай муцунката засмяна на Пипо  Hug....а този доФтор...ми те всичките взимат пари...аз при друг бях там, ама без левец не минах...ама аз по желание и с ясното съзнание че ще се дава отидох. Явно съвсем се изнахалиха, та чак- ще те изродя ако дадаеш паричка....баси копелетата...да ги затварят такива  Crossing Arms ...без гаранция...или поне без право да практикуват Naughty
 Пипи66, мила, дано малката се оправи напълно още днес  Hug Ужасно е когато мъниците са болни  Hug
 Деси, искрено се надявам нещата да се развият по желан от вас начин...и особено по желаният от теб...Такива сте сладки когато сте заедно- тати наборен от бати и бебе е толкова мило клипче  Hug...дано намерите идеалният вариант в който не се налага тати ви да заминава  Hug
 Олче, как са Ени и Вели? Ти как си?  Hug
 Кафенце, Кари е голяма бонбона...наистина голяма  Hug Браво на нея!

После пак ще пиша , че зайчето се наспа по заешки за точно 4 минути...отивам да клоунствам  newsm68 newsm44 smile3533 smile3534 newsm18 sohappy

П.С. Днес жива душа няма тук  newsm78....да няма някаква национална среща на априлки 2009 пък аз да не знам  Crazy

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 12:57 от poem

# 684
Благодаря ви за пожеланията!!!  Hug
Чоки, проблема при Вики, е че тя имам чувството, че никога не огладнява  Twisted Evil Чакала съм уж да огладнее и пак същата история, просто са си ужасно злояди!!! Изяжда 100мл.(като новородено ) и й стига толкова  smile3516  Но живи и здрави утре ще се чуя с гастроентероложката(тъй като правихме изследвания да не би да има някакъв порблем, ама няма) и ще им даваме Перитол, докато не им дойде акъла на упоритите магаренца!!!

# 685
Оффф, и аз се включвам към отбора на недоспалите Tired С тези зъби вече незнам... Снощи беше пак едно дране Sick Направо се уплаших! Андреа никога не е плакала така, дори когато имаше колики... Винаги си е спяла по цяла нощ, а сега направо ме е побъркала- няма сън ooooh! Сега заспа, та да видим до кога/ напоследък дремва по 15-20 мин. и се събужда със зверски рев/. Постоянно проверявам дали не е избило зъбчето, ама все още го няма... Rolling Eyes Отдолу се виждат двата зъба, мястото е бяло и подуто, но много я мъчат горката Tired Давам ДЕНТОКИНД, снощи беше кошмар и й дадох и ПАНАДОЛ, но докато не излязат май ще е така...
Имам чувството вече, че всички лекарства и гелове за зъбоникнене са някаква заблуда и успокоение за майките newsm78 Ако има нещо, което действа на вашите мъничета, моля ви, препоръчайте ми!!!

# 686
Здравейте  сладурки.Извинявайте 4е нахлувам във вашата тема,ама горе долу кога ви избиха първите зъб4ета.Някъде бях 4ула 4е още към 4 м. излизали,ама ми се струва твърде рано. newsm78
И друго исках да ви питам, докога се придържа главата на бебето и кога се слага в полуседнало положение?

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 16:08 от A_S_Y_77

# 687
A_S_Y_77, ето ти последната тема с анкета за зъби - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429474.0.
За главата, зависи от бебето, но съдейки от лентичката ти е рано да спреш с придържането.

# 688
Добър ден и от мен  bouquet
Отново благодаря за комплиментите и пожеланията! Hug
Днес наистина май имате хубаво време и всички сте навън по паркове и градинки Mr. Green
Поем, Зелено око Hug стискам палци и се моля за вашите малчугани да им излезнат бързо зъбките и да не ги мъчат Praynig
Пипи66 повече търпение му е майката Hug знам че не е лесноо Heart Eyes
Днес ще ходя на бебешко парти, една приятелка ще ражда другия месец та и правим парти(Американски Работи Mr. Green) та съм въодушевена че ще има женска сбирка, от кога не сам ходила Joy
Приятен и спокоен ден ви желая!  bouquet

# 689
  • not found
Здравейте , на вън е тъмно вече  Confused
Ние днес се възползвахме от времето и излязохме на една хубава разходка , вчера също , имам и снимки , но после ще кача , че сега Тони ми се мотае из ръцете  Crazy
Днес яде оризова каша , която изобщо не му хареса  Laughing взех на Милупа , после ще пиша , че имам сега глупави проблеми  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт