Чуденки

• 15 132
  • 267
  •   1
Отговори
# 90
Аз от доста време се чудя и защо големите звезди все се забъркват с наркотици, алкохол и психотропни лекарства. И в крайна сметка повечето умират от свръхдоза или от смесване на алкохол със забранени хапове и дрога. Защо, след като имат всички условия да бъдат щастливи и да живеят максимално здравословно?

Защото славата и богатството не ти дават основното: хора, които гледат на теб безпристрастно, и анонимност.
И двете са необходими за нормалното съществуване, поне според мен.

# 91
  • В събота
Аз пък се чудя от къде идва изразът "обирай си крушите"  newsm78

# 92
  • Насред хаоса
Защото славата и богатството не ти дават основното: хора, които гледат на теб безпристрастно, и анонимност.
Кой знае? Все пак има и звезди, на които славата и богатството не им пречат. Но за съжаление останалите са повече.

# 93
  • София
Аз от доста време се чудя и защо големите звезди все се забъркват с наркотици, алкохол и психотропни лекарства. И в крайна сметка повечето умират от свръхдоза или от смесване на алкохол със забранени хапове и дрога. Защо, след като имат всички условия да бъдат щастливи и да живеят максимално здравословно?
Много мечтаят за слава, но малко от тях знаят какво представлява. Когато я получат нервите им не издържат. Никой не е тотално уверен в себе си, но по- неуверените по- често се стремят към славата и по- трудно я понасят. А и най- здравата личност може да рухне при такъв живот като в затвор /говоря за световните знаменитости, които не могат да останат незабелязани където и да е по света/. Всички условия човек да е щастлив определено изключват това да е световна звезда и милиардер. Крайностите не носят щастие.

# 94
Кой знае? Все пак има и звезди, на които славата и богатството не им пречат. Но за съжаление останалите са повече.

Така е. Иска се силен характер, както е споменала и Бояна.

# 95
Моята теория е малко по различна. Получава се пресищане на усещанията и чувствата
и се търсят все по-силни усещания.
Едно е на Вълкът да му се усмихне жената от фирмата в същата сграда, това е много ценно нещо.
Съвсем друго е да се усмихне на Елвис Пресли, който може да има две от три произволно избрани жени от публиката, включително и заедно. Той дори няма да я забележи.

# 96
  • Насред хаоса
Вълк, и аз съм се замисляла за това. Че може би цялата тая разсипия на здравето и психиката по собствена воля се дължи не толкова на липсата на силен характер, колкото на презадоволеност и дори лиготия. Явно щастието, славата и богатството не могат да вървят заедно.
В тази връзка се сещам за Мадона и Тина Търнър - всяка следва определен спартански режим и славата не им пречи. Не можеш да им дадеш годините. И на другия полюс - Роби Уилямс, Дейвид Хаселхоф, Мелани Грифит ... Изглеждат като зомбита и са изчерпани тотално в психическо отношение. Хаселхоф дори не е толкова известен. Клаудия Шифър и Памела Андерсън - сякаш са от различни планети.

# 97
  • София
Донякъде си прав Вълчо, но пресищане се получава при слаби хора, които не са получавали внимание и то им е послужило за компенсация. По- силните използват парите и славата, за да вършат нещо добро. За какво отегчение говорим, когато имаш възможност да помогнеш на болни деца да се лекуват, на гладни да имат храна и покрив. Извън благотворителността, която може да носи много повече удовлетворение от погледите на милион разбеснели се фенки, остава и възможността да се развиваш на съвсем различно ниво- да срещнеш велики учени, писатели, гурута, да имаш достъп до много места, за които останалите могат само да мечтаят.
Представи си да се срещнеш с Далай лама или да летиш в Космоса като турист- къде е скуката. На света има толкова неща, че ни е бедна фантазията да си ги представим. Скуката е приоритет на Джет сет, които от богатство и тъпотия не знаят какво да правят със себе си.

# 98
Уф, току що тръгнах на поход сам, с един водач, по дължина на Виетнам. 2500км, когато стигнем, тогава. Пък и за виетнамците си приличаме, кой те знае.

Чуденката ми е как се събират такива невъзможности - Белослава - единица мярка за нежност и Ъпсурд - образци на софийски градски келеши. http://www.vbox7.com/play:aebb2265?

# 99
Чудя се защо Ивана толкова се пъне да развали хубавата песен:
http://vbox7.com/play:c2e235da#commentTop
А ето го оригинала:
http://vbox7.com/play:9054f0cc

# 100
Някой се чудеше за колите защо вдигат над 280,а забраната е до 130,ами до колкото съм запозната аз в Германия няма забрана на магистралите,можеш и с 300 да караш стига да ти вдига до толкова колата(обаче може и да съм в грешка,затова ще чакам някой живял или живеещ там да ни осведоми).

# 101
Абе в Белгия видях знак край на ограничението 160 км.
Но дори и да има ограничение 130, колата ти трябва да вдига 180, за да можеш да изпревариш движещ се със 110 за възможно най-кратко време.

# 102
Чудя се защо Ивана толкова се пъне да развали хубавата песен:
http://vbox7.com/play:c2e235da#commentTop
 Олеле, ужасно е!!! Ако съм на мястото на авторите-ще я съдя до дупка!

# 103
  • забравих си мисълта...
Някой се чудеше за колите защо вдигат над 280,а забраната е до 130,ами до колкото съм запозната аз в Германия няма забрана на магистралите,можеш и с 300 да караш стига да ти вдига до толкова колата(обаче може и да съм в грешка,затова ще чакам някой живял или живеещ там да ни осведоми).

Да enamorada, имаш право. В Германия може да караш на магистралата с колкото ти вдига колата. То и аз пробвах в Германия колко ми вдига колата, но после трябваше да сменям гарнитура или как се казва там. Тази пробата ми коства по онова време 10.000,00 австрийски шилинга   smile3511, та от тогава   Naughty не се възползвам от такива възможности. Но да си дойда на думата, чудила съм се защо в Германия може а другаде не може.
Защо когато човек е добър с другите, те стават все по-нахални и нагли.
Защо много хора обичат да дават съвети без да са попитани и защо мислят че винаги тяхното мнение е правилното.
Чудела съм се как е възможно хора, които уж искат да създадат фирма с добро име и вземат пари срещу задължението за извършване на някаква услуга, забравят за това и още много други чуденки, но друг път повече, че сте вие  пак наред.

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 22:51 от Venetta

# 104
Като бях малка,чула неразбрала,два дни прекарах размишлявайки над това по какво се различават дамските превръзки от мъжките Embarassed Laughingпосле питах мама Wink

Общи условия

Активация на акаунт