Отговори
# 360
Смятам, че е възможно да се подпише документ, с който Рори да декларира, че е запозната с рисковете и е съгласна да ги поеме. Не е толкова сложно. Такъв документ се подписва в САЩ при всеки ВБАК.
За липсата на подкрепа от страна на близките съм съгласна. Всъщност от моя гледна точка това е най-голямата спънка.
Трудно е, знам, но не е невъзможно. Ако наистина това е, което искаш, можеш да го постигнеш. Не знам какво означава естествено раждане на всяка цена, но познавам много жени, които са минали пред ада и са го получили.
Секциото е животоспасяваща операция и трябва да си остане такава. Няма доказани ползи, когато се използва за превенция, тъкмо обратното.

# 361
  • ул. "Мечтание"
Има ли новини от White? Thinking

# 362
Имаааааааааааааааааааа Grinning Жива и здpава Божана, но оперирана мама Heart Eyes
За съжаление няма да мога да се включа в анкетата. Нещата бързичко се промениха.
В понеделник тоновете бяха доста лоши. Доплерите в продължение на две седмици бяха притеснителни, беба не растеше, контракции не се появяваха. Стана доста рисковано да чакаме и да стане беля.
Срязаха ме на 14.12.09. Всичко мина добре. Аз се възстановявам много леко и двете сме здрави.
Този път не ме преследва ужасът от операцията Grinning Знам, че всяко друго решение можеше да направи живота ми черен за цял живот. Явно такава ми е орисията.
Това не ми пречи да си мечтая за трето дете. Пък , знае ли човек, може пак да помечтая за нормално... Wink
Благодаря ви за подкрепата и стиснатите палци. Попътен вятър.

# 363
  • Paris, France
Да ти е жива и здрава и много щастлива дъщерята!

Важното е, че всичко е завършило добре. При фетален дистрес и проблем с растежа секциото си е показание, дори и без предишно, дори и на места, където не режат ей така. Мене първия път затова ме срязаха и не съжалявам и за секунда.  bouquet

# 364
Уайти, ЧЕСТИТО!!!
Нека малката принцеса ти носи много радост и расте усмихнато и щастливо дете!
Поздравявам те за борбата и за трудния избор накрая! Не съжалявай за нищо, отдай се на малкия човек и бъди много щастлива МАЙКА.
А за следващото дете знаеш къде да ни намеришWink

# 365
Много се радвам.

Да ви е жива и здрава и много да ви радва   bouquet

# 366
  • ул. "Мечтание"
Много се радвам, че сте добре, Уайт! Честита ви радост!
Важното е да се чувстваш добре и да не те тормози случилото се, всичко друго няма значение! Hug

Много радост да ви носи малката Божана! (леле, какво прекрасно име  Crazy)

# 367
Уайт, честита малка принцеса! Да сте живи и здрави, и да имате цялото щастие на света!  Hug

# 368
Имаааааааааааааааааааа Grinning Жива и здpава Божана,

Party Уайт, честито! Да е здрава Божана и да расте усмихната и щастлива!  Hug Ех, как се радвам.  Flutter

# 369
Уайт, да ви е жива и здрава Божана! Браво за лекото възстановяване!  Grinning Hug  bouquet

# 370
Мен с напредване на бременността все повече започва да ме е страх, че ще се повтори историята от преднот ораждане и ще се стигне пак до секцио  Sad
За мен тази операция беше огромен кошмар, възстановявах се ужасно бавно и ме болеше след това много и то с месеци и не желая да го преживея наново.
Сега (4г. по- късно) нямам белег, нямам никакви проблеми и само се надявам нещата да са наред. Такава липса на шанс беше тази операция  Sad

# 371
  • Paris, France
Сега (4г. по- късно) нямам белег, нямам никакви проблеми и само се надявам нещата да са наред. Такава липса на шанс беше тази операция  Sad
- мене, въпреки че още ме боли и белегът е гаден, не ме е яд. Без нея синът ми едва ли щеше да е това, което е. Не гледай на операцията като "липса на шанс" а като на "шанс за по-добър живот" или "шанс за живот"!

# 372
- мене, въпреки че още ме боли и белегът е гаден, не ме е яд. Без нея синът ми едва ли щеше да е това, което е. Не гледай на операцията като "липса на шанс" а като на "шанс за по-добър живот" или "шанс за живот"!

Да но е риск за мен и за следващо дете. И моето дете нямаше да оживее без операцията. Лошо е това, че изобщо се стигна до там.
Питах лекарката в Униклиниката в Хайделберг и тя ми каза, че след 1 секцио и втора бременност без усложнения и лошо прилежание на бебето и подобни изобщо не пристъпват към секцио. Нормално раждане. Друг е въпроса, че както при всяко раждане може пак да се стигне до операция  Sad
но след 2 секцио задължително било 3 то секцио .

# 373
Северина, мисли позитивно и се радвай на бременността си! Все пак това е един прекрасен период, който не е толкова дълъг! Дано нкрая раждането ти е леко и безпроблемно, но най-важното да сте живи и здрави!
Аз лично ще опитам всичко възможно да родя нормално. Мисля, че ако този път се стигне отново до секцио, ще е наистина защото е било за здравето ни с детето, и вероятно няма да го преживявам така тегжко, както първия път.
Все пак си мисля, че най-важното е да сме живи и здрави всички!  Hug

# 374
Знам за оптимизма. Само този път съм изключително мнителна към всичко (хормони  Rolling Eyes) и непрестанно настивам . Предната бременност такова нещо не помня, но пък беше лято  Wink
Разбира се, че ще опитам. Друг избор нямам и без това  Wink Само дано всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт