Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 57 081
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Дияна ще имат някаква ескурзия, но не знам кога. За сега май е само оферта. Като гледам продължителността ще е в края на срока най-вероятно.
Дияна си е записала следното в тефтера

"Оферта з Коприфчица
цена: 148 лв.
4 нощи"

# 136
  • Варна
Нашите във вторник са на Екопарка - 4 лв. Simple Smile

# 137
Екопарк?!!! Това звучи добре!Къде се намира?

# 138
Как да разбирам "задължителна екскурзия в почивните дни"????? Или като задачата с ябълките?!!!Екскурзиите не са задължителни,а още повече в почивните дни,за които всеки нещо е планувал.....

Имат модул туризъм, който е със задължителен характер. Все пак може някое дете да отсъства, но като цяло има определен брой часове, които трябва да проведат. Нашите имаха две оферти за Сандански - за 3 дни и за Трявна за ден. Засега моя е наказан и няма да ходи  newsm66 newsm66 afwitch

.....

"Оферта з Коприфчица
4 нощи"

Ох милите  Mr. Green и Лъчи ги пише такива с грешки  Crazy #Crazy

# 139
  • област Софийска
..."Оферта з Коприфчица
4 нощи"
Сладурана!
Аз днес разбрах, че във вторник ще имаме РД. И то добре, че отидох до една бивша колежка, чийто син и Ива са в един клас. Та тя ме осведоми. Питам после Ива кога е възнамерявала да ми каже, тя: "Утре може би"  ooooh!

# 140
  • Варна
Екопарк?!!! Това звучи добре!Къде се намира?

Къде се намира... по пътя за Златните, отляво преди Дървения мост има табели. Това е Университетска ботаническа градина /на СУ/.

# 141
На 16-ти октомври във вашите училища организират ли екскурзия?
Нашите ще ходят до Трън. За първи път я пускам на екскурзия с класа. Не бях навита, но тя много ми се примоли.
Те винаги учат по празниците  Mr. Green
Ако има тази година ще я запиша задължително ако е хубаво времето  Laughing
Аз ли изоставам  ама какъв празник е 16 октомври , че няма да са на училище?

# 142
  • София
Дияна ще имат някаква ескурзия, но не знам кога. За сега май е само оферта. Като гледам продължителността ще е в края на срока най-вероятно.

"Оферта з Коприфчица
4 нощи"
Joy Joy Joy Joyооооооо,много ми хареса това.Оги е с баналното-саобщение,и не мога да го убедя, че не се пише така

# 143
Флаш,видях че си от Варна и става въпрос за екопарк около Златни пясъци,защото в София,поне аз не зная за такъв.Жалко.

# 144
  • Linz
На 16-ти октомври във вашите училища организират ли екскурзия?
Нашите ще ходят до Трън. За първи път я пускам на екскурзия с класа. Не бях навита, но тя много ми се примоли.
Те винаги учат по празниците  Mr. Green
Ако има тази година ще я запиша задължително ако е хубаво времето  Laughing
В нашето училище е неучебен ден. Мислех, че навсякъде е така.

"Коприфчица" звучи много готино Peace Аз хем се ядосвам, хем се забавлявам с правописните бисери на Александра.

# 145
  • София
Аз не знам дали Дияна ще учат.
Само това намеих в нет-а

Цитат
16.10.
·        Празник на българската авиация и на българските Военновъздушни сили (от 1963).

# 146
10страници за уикенда. Браво на майките на второкласниците. Ще ви изчета и тогава ще се включа подобаващо....

# 147
И при нас се подготвя екскурзия. Но един от приятелите на Макси няма да ходи. Чудя се дали да го пращам. Ще е в края на октомври. Не се знае дали времето ще е хубаво. А е доста път. Нещо не ми се иска.
Предпочитам да им организират екскурзии из София. В някой музей, да разглеждат паметници. Нещо такова.

# 148
И аз да се запиша тук. Ако нямате нищо против Wink.

Видях че има някоко деца в 73, какви са отзивите на родителите за това училище?

# 149
  • София
Добро утро!
Да почерпя виртуално за РД на моя 8 годишен второкласник!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт