Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 57 202
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
http://dnes.dir.bg/2009/10/08/news5193208.html
Доста гадна новина, но със сигурност е добре да я видите!

# 316
  • Пловдив
http://dnes.dir.bg/2009/10/08/news5193208.html
Доста гадна новина, но със сигурност е добре да я видите!

17- годишен е най-младия участник в аферата и то в изявена групировка  ooooh!. На тази възраст най-голямото ми пороческо прегрешение сигурно е било малка водка. На мен ли ми се струва, но малко по малко започват да ги поразчистват и затягат положението!? Въпреки че пред главния вход на нашето училище има чести проверки от МВР, откъм гърба на класната стая, там където няма прозорци се събират редовно ученици да пушат. Аз ги виждам естествено през балкона защото ми е близо. Говорила съм с директорката на една от РС. За кратко залипсваха и сега пак ученици от по-горните класове се събират да пушат. Нямам представа дали само цигари. Заливат ни гадости отвсякъде.

Нашата екскурзия ще е до Смолян на 30 октомври. Доволна съм защото няколко пъти го водим семейно до планетариума, а той се оказваше я в ремонт, я с някакъв друг проблем.

Относно разсеяността: не сте единствените. От 15 -ти септември до ден днешен не мога да се позная. Една съседка ме пита скоро в асансьора: "Какво го правиш това дете толкова?" (ултра тъп въпрос, но явно чула нервни изблици), пък аз още по-сприхаво и отговарям, че се опитвам да го изям живо пък то се опъва, та сега и тя не ме поздравява.

Gesika, пожелавам  ви да мине по-леко подготовката вкъщи и да се държи стоически ученика!

# 317
  • София
Пушенето на учениците е повсеместно. В у-щето на Дияна пушат пред входа на двора.
Да се надяваме, че са само цигари. Има охрана, но той си стои в сградата. Само старата охрана виждах да се мотае и по двора.
Не знам дали някой им прави забележка. Може би максимата е "не са в двора на училището".

# 318
Добро утро!
Да, това с пушенето е повсеместно. Макар, че около нашето училище напоследък не ги виждам. Преди пушеха точно пред входа, явно са ги изгонили от там и сега имат ново място.

# 319
Здравейте
по повод пушенето на големите ученици
втора година се боря с тоя проблем в нашето училище
и до директора ходих -все едно
седи и мълчи--дума не каза

е толкова ли е трудно да се изгонят от двора големите  и да се реши проблема? Thinking

# 320
  • София
Явно е трудно, всичко е трудно ...
Трудно е да се сложат кранчета за топла вода в тоалетните.
Трудно е охраната да излезе на двора.
Трудно е да има часове по физическо.
и т.н... и т.н.

При нас не съм виждала пушешти ученици, може би защото учат само до 7кл. и са малки, или пък имат скришни места за пушене ...  Rolling Eyes

# 321
  • Linz
Аз миналата седмица видях в тоалетната нашето училище ученички, които се дрогираха. Бяха може би около 15-16 годишни, а може и по-малки да са били. Жалка картинка!

# 322
Аз миналата седмица видях в тоалетната нашето училище ученички, които се дрогираха. Бяха може би около 15-16 годишни, а може и по-малки да са били. Жалка картинка!

Shocked Shocked Shocked
Никой ли не взима мерки?

# 323
  • Linz

Shocked Shocked Shocked
Никой ли не взима мерки?
Вече ще вземат Peace

# 324
  • На черешата
И при нас не съм вижала да пушат, но са само до 7 клас.  newsm78

# 325
Много сте изписали за два дни Simple Smile Оня ден и върнаха бележника- 2 6 по английски 1 5-ца по български и 1 4-ка по математика Embarassed, Баща трудно го преглътна, а тя се е зарекла да има от сега само 6. Ама като я знам колко е разсеяна едва ли. Парични и всякакви награди за оценки не давам.
За срещата съм съгласна.

# 326
Фантичка във вашето училище първолаците бяха намерили спринцовка по времето на Лили там. В храстите хвърлена. Те нали са отделени уж за по-сигурно, но и храстите им са по-прикрити.

За физическото разрешавам да носи само гуменки. Когато наистина започнат да влизат в салона, ще носи и анцуг. Все пак пътуваме през цяла София. А те си играят на двора.

"Разсеяна" е слаба дума. Моята е мързелива и лъже като циганка. Без да й мигне окото  ooooh!
Ще я удуша някой ден.
Обаче досега няма нито една забележка или двойка/тройка - което пък я кара да си мисли, че винаги ще си минава безнаказано.

# 327
Наш Кристиан трудно се концентрира. Ако това се случи евентуално /да се концентрира де/ може да работи за отличен, така каза Госпожата му. Ейй, попаднахме на учителка щедра -днес ми носи още две 6-ци нашия. Едната на контролното по околен свят /входно ниво/ Естествено аз ги видях сама в бележника, без той да ми казва. Такива неща не го интересуват Rolling Eyes
Повече се вълнува от ...багемони.../незнам дали така се казва и пише. Луда работа е, детска радост....Целият клас си разменят от тези щуротии ooooh!

А с това пушене и други екстри. Аз всеки ден си виждам девойки , отиващи на училище забързани с цигарка в ръка. Съвсем небрежно просто. Не ми се коментира направо.

Дано са ни разумни децата  Praynig

Приятна почивка на всички 'изтерзани" майки и второкласници Wink

# 328
  • Варна
Аз не разбирам какво лошо има в по-свободните игри навън в часовете по физическо. За мен е недопустимо да я пусна или да и разреша да отиде без спортен екип. Без значение дали са в салона или навън/където трябва да бъдат докато не вали и не е под нулата/. Дали ще покриват нормативи или ще играят хоро или народна топка е решение на преподавателя. И трите варианта са полезни за детето. А да бъде изрядна и да се отнася сериозно към училището/и въобще към задълженията си/ е нещо в което не допускам отклонения/физическо или математика разлика няма/. Ако аз не съм съгласна с нечии методи на преподаване или водене на час - ок, отивам и говоря с учителя.  Какъвто и да е той, не бих рушила авторитета му/на учителите като цяло, заради конкретен учител/ тихомълком демонстрирайки несъгласие и съботирайки часове чрез детето.

# 329
  • София
Мими, дадох данните. Преподавателят каза, че ще звънне във вторник, за да се уточним от кога почват.

Аз преди малко видя, че Дияна си е скъсала дънките. Нали ми е кльощава, едни дънки, които не ѝ падат да улучим, и тя да ги скъса. А нямат и месец. Ужас. Как да не ѝ отвъртя главата.

Знаток, и на мен ми иде да я удуша понякога. Моята щерка де, не твоята Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт