Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 57 210
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
Аз да ви се похваля, вече почнах да се контролирам. Вече не късам тетрадки не викам и не полудявам докато учим Mr. Green По едно време си мислих че съм луда  hahaha newsm78
Сякаш се научих да се контролирам и виждам , че и за двете ни е по добре Simple Smile
Отивам да правя мекици Hug , че сега ще наскачат като знайци.

# 331
Добро утро.Аз съм за организирарето на срещата на децата ,дано не си остане само идея.Всички са разсеяни и моят хубустник 5 дни не намери време да попита госпожата каквото съм поръчала,но има вчера 6 на преразказа и 5 на диктовка в клас ,а и по пеене 5 1/2.Сега ще почине малко ,но и ще се упражнява ,че тези диктовки са ни голяма мъка,къде започва ,къде свършва изречението ,тук там и някоя правописна грешка за цвят.А по математика като не стигат пръстите за тези големи числа а пък сметалото е трудно и бавно та как ще ги смятаме незнам  newsm78,повтарям че трябва да се мисли и че без да си размърдаме мозъка няма начин, но кои ти обръща внимание нали на площадката ни чакат Иванчо ,Драганчо и още 2-3 юнаци Laughing.И вчера за закуска пак е била ябълка .Чакам по-скоро да има инфо за срещата и успешен ден и спокойни почивни дни.

# 332
  • No Line On The Horizon
Мия е прекарала много хубаво на зеленото училище. Върна се с две кашончета с подаръци - оцветени от нея гипсови отливки и творения от глина. Случиха и на страхотно време. Загубила си е една тетрадка и сега трябва да намерим от някое дете, за да препише.
Ето един сайт по английски, на нас ни върши добра работа http://www.starfall.com/

# 333
 Hug
за сайта

# 334
  • София
fros , страхотен е .Благодаря  bouquet

# 335
  • Някъде в търсене ............
Добро утро, за разсеяност не ми се говори, направо ме побърква Sick
Вчера се събираха на купон в момче от каса, обади ми се 5 пъти за глупости, отивам да я взема и ми сервира че сакото и го няма. Оставила го на закачалката в стаята и то изчеанало, можеше да ми каже по-рано ,щях да отида до училище и да го търся. Сега ще чакам до понеделник ooooh!  просто нямам думи вече.
Сега пише та пушек се вдига, поне все още не я мързи да учи и ми е леко спокойно иначе съвсем щях да полудея.

# 336
Знаток, и на мен ми иде да я удуша понякога. Моята щерка де, не твоята Simple Smile

Аз да ви се похваля, вече почнах да се контролирам. Вече не късам тетрадки не викам и не полудявам докато учим Mr. Green По едно време си мислих че съм луда  hahaha newsm78

Така де и аз съм в тези групи и с удушаването и с късането, ама задавате ли си въпроса защо?!
Защо се стига до там - отговора за мен е прост и очевиден - нещо силно куца в образованието ни, щом сме се юрнали все загрижени и интелигентни уж родителки да си унищожаваме децата и учебните им помагала  Crazy Flutter

# 337
Лени,,права си
натоварването на децата е голямо
едвам насмогват

# 338
Фрос, мерси за сайта.
Миналата учебна година и аз крещях и изпадах в разни истерии, най-вече заради краснописа. Но през лятото се поуспокоих, мислих много и сега приемам нещата спокойно. Тон не повишавам въобще /дано и занапред устискам, че някой път направо не се издържа../.
И аз като РеаНора установявам, че така е по-лесно и за мен и за сина ми.

# 339
Lennyh   много сме силни сме Mr. Green   bouquet

Майки моля за помощ. Тази вечер учихме по няколко предмета. Единия е по музика. НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ В НЕТА ПЕСЕННТА "ОТНОВО НА УЧИЛИщЕ" (на стр.5  от учебника по музика) като песен , а не като текст. Някой знае ли къде е? Дъщеря ми учи песните тук в нета, че мен хич ме няма с мелодийте и нея също ( метнала се е на майка си Mr. Green) Благодаря предварително.................. Hug

# 340
а,,,,според госпожата в училище  втори клас и трети били лесни
4-ти клас било страшна мъка
особено по Човек и природа
Честно казано аз със батко й проблеми до 4 кл вкл не съм имала
нито съм усетила домашни, нито съм му висяла над главата така както сега с Габи
В 5-ти клас ,обаче, срок и половина --не ме питайте,кошмар беше,,голям стрес беше с различните госпожи  с местенето от стая в стая

# 341
MЪНКИ  Hug нас от 1-ви клас ни плашат ( госпожата)  по Околен свят, че в трети клас ( тогава Човек и общество) ще ни настръхат косите. Материала нямал нищо общо с 1-ви и 2-и клас. Изведнъж ставал мн сложен. Много големи теми и т.н. Аз съм подготвена да се "боря с този звяр" Mr. Green

# 342
Lennyh   много сме силни сме Mr. Green   bouquet

Майки моля за помощ. Тази вечер учихме по няколко предмета. Единия е по музика. НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ В НЕТА ПЕСЕННТА "ОТНОВО НА УЧИЛИщЕ" (на стр.5  от учебника по музика) като песен , а не като текст. Някой знае ли къде е? Дъщеря ми учи песните тук в нета, че мен хич ме няма с мелодийте и нея също ( метнала се е на майка си Mr. Green) Благодаря предварително.................. Hug
Заповядай  http://4storing.com/xor1i2/f782b317c59b09c8293fdef40d9c1a61.html

# 343
MЪНКИ  Hug нас от 1-ви клас ни плашат ( госпожата)  по Околен свят, че в трети клас ( тогава Човек и общество) ще ни настръхат косите. Материала нямал нищо общо с 1-ви и 2-и клас. Изведнъж ставал мн сложен. Много големи теми и т.н. Аз съм подготвена да се "боря с този звяр" Mr. Green
Всъщност не е толкова страшно. Материалът по ЧО и ЧП наистина внезапно става доста по-обемист, но ако започнете от сега да карате децата да разказват( ако вече не го правите), няма да имате никакъв проблем. Peace

# 344
Ние пък вкъщи се упражняваме по английски от този този сайт:
http://www.mingoville.com/?gclid=CNfpzveOoZYCFQyR1QodFS5R6w

А учим английски песнички от тук:
http://www.esl4kids.net/songs.html

А по математика, за да му е по- лесно и по- нагледно, съм купила различни цветове пръчици за смятане, общо 100 и с тях доста лесно се справя.
На уроци по математика ходи и при една учителка, която има много добър подход и метод за научаване на разсеяни деца. На бял лист, чертае вертикална линия и я разграфява от долу на горе, като започва от нулата. И така като му каже- 12+9 , например, той слага пръстчето моментално на 12- ката и от там нагоре, започва да брои девет, и лесно стига до 21. След това махат листчето и следва друга задача, като той трябва да си представя, че листчето е пред него- става доста лесно.
Числата от 0 до 10, са написани в синьо, от 10 до 20- в червено, нагоре са в зелено- за по- добра нагледност и по- лесно да си представя детето.

Общи условия

Активация на акаунт