Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 56 950
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Здравей Семирамида!Моето момченце е от "в" клас.Как се казва Вашето детенце тъй, като ние бяхме в 16 ОДЗ и предполагам са били заедно.

# 616
Не мисля,че от сега трябва да се занимавам с коледния подарък.Интересите и желанията му се менят непрекъснато.По-важно е,че не желаее да почерпи децата в училище за рождения си ден,което малко ме смущава.

# 617
Не мисля,че от сега трябва да се занимавам с коледния подарък.Интересите и желанията му се менят непрекъснато.По-важно е,че не желаее да почерпи децата в училище за рождения си ден,което малко ме смущава.

А казва ли ти каква е причината за това нежелание  Rolling Eyes да не би някои деца да го дразнят, а може би просто се смущава  Thinking

Аз също не мисля за коледен подарък, защото е прекалено рано. Докато дойде Коледа поне сто пъти ще си смени желанието     bouquet

# 618
Писана,отговорът е :"те ме мразят".На въпроса защо мисли така - дразнят се,че съм по-добър по четене и всичко останало.Пътят по които върви съм го извървяла.Сбъскала съм се с подобни отношения преди много години,а и сега не е по-различно.Зная,че ще е трудно.Нямам вина,че на на 5 години четеше и смяташе!Децата понякога са жестоки.Трябва да свикват с различното,аз не мога да подсигуря идеална среда,а и не виждам смисъл.

# 619
Ами като не иска- да не ги черпи. Има право на това. Поканете си приятелчета и толкова

# 620
Да!Точно това иска и той.Каквито и да са отношенията,поне на този етап не мисля,че трябва да търся друга алтернатива.

# 621
  • нейде там, където ....
Здравей Семирамида!Моето момченце е от "в" клас.Как се казва Вашето детенце тъй, като ние бяхме в 16 ОДЗ и предполагам са били заедно.
Ама съм заплес!  ooooh! При кои госпожи бяхте там? Нашите бяха Николова и Стоянова

# 622
Цяла нощ сме с температура и повръщане Sad  Сега сякаш светна, лежи и гледа филмче. Изписаха ни АБ, но мисля да изчакам, щом е вирус.
И ние не искахме да черпим в училище защото нямало да има игри и награди  Wink Е, за сметка на това партито вкъщи беше страхотно и не искаха да си тръгват. Всички изкараха диплома за Джедаи и се прибраха с мечове вкъщи за радост на родителите си.

# 623
Цяла нощ сме с температура и повръщане Sad  Сега сякаш светна, лежи и гледа филмче. Изписаха ни АБ, но мисля да изчакам, щом е вирус.
МИсля че и да е вирус това е новия без АБ не минава аз щом сте с Т не бих мъчила детенце.Дано да минете без него  ние не успяхме  Praynig

# 624
Дъщеря ми в понеделник повърна сле дучилище, била  е изморена там и й е било лошо
Снощи си беше вече весела
Мисля че е  вирус, дано всички гоминат леко

# 625
  • София
Скорошно оздравяване на всички дечица!   bouquet

Моят синковец вчера ми се похвали, че имал 4 и 5 по български на входящите тестове. Чакам да донесе бележника, да видя дали няма и друга изненада, а ми се ще и да ги видя тези тестове на какво са му грешките та да наблегнем на нещата. Обаче лошото е, че все нямам време да се спра и да поговоря с класната ни, тя е чудесна преподавателка и педагог и си казва всички направо. Няма такова нещо, само 6-ци и прекрасно поведение има вашето дете, много е добър във всичко. Когато е нужно ги хвали и стимулира, но когато е необходимо е строга и справедлива.

За коледни подаръци ни е още рано, до коледа кой знае какво ще измисли за подарък. Сега сме на тема Бакогани и Батълстрайкъри.

# 626
Все още няма предпочитания за коледен подарък. Всъщност искаше рибки, но си събра парички и купихме 3 , за жалост едната умря.
На всички болнички пожелавам скорошно оздравяване.

# 627
  • София,
КАзва се Христо, но той не е бил в 16 ОДЗ, а в 79,  Wink, едва ли се познават, но нищо.

# 628
  • Варна
Сиси миналата година получи една голяма книга за дядо Коледа,/с камъчето/. Сега я попрепрочете и установи, че дядото от октомври почва да чете писмата, затова седна и му спретна едно. Запечата го и адрес написала
Santa Claus
Arctic Circle
96930 Rovaniemi
Finland
 Crazy
Писмото е в бюрото ми... все се каня като ходя до пощата да го пусна, с обратна разписка  Laughing
Иначе иска уоки-токи и интерактивното куче Боби. Това второто го гледах 70лв и май няма да я огрее.

# 629
 Кучето и ние го искаме БАКОГАН също но повече иска стар уорс а на ВХОДЯЩОТо по математика днес имаме 4 ка толкова е разочарован горкия но госпожата повече от него не е очаквала казва точно тои елементарни грешки да допуска #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт