Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 56 944
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
за съжаление има интерактивни играчки и над 200 лева, дано моите не искат такава(защото миналата година взех Уоли за 60 лева, така събира прах)

# 631
Здравей Семирамида!Моето момченце е от "в" клас.Как се казва Вашето детенце тъй, като ние бяхме в 16 ОДЗ и предполагам са били заедно.
Ама съм заплес!  ooooh! При кои госпожи бяхте там? Нашите бяха Николова и Стоянова
Да при тях бяхме. Ще се радвам да споделите как се казва детенцето.Как върви у-щето при Вас?

# 632
  • Пловдив
dideva, благодаря много за разяснението на фонетична тематика. Така и предполагах, но исках да го чуя от още един независим източник, че да не насадя нещо погрешно в детската главица.

За коледни подаръци  newsm78 според мен е доста рано. До след два месеца и детето и аз ще сме си сменили щенията десетки пъти. Мишо няколко години подред ме прецаква с едни желания за Лего - конструктори, я кораби, я замъци, които хем не са евтини, хем не оцеляват и седмица и после дребните блокчета ми задръстват прахосмукачката. Повече няма да се вържа на тази въдица  Naughty. Или пише писмо до дядо Коледа (още вярва в него или се прави, но и това ме устройва) с няколко желания и си избирам най-читавото, според моите виждания, или му намирам масивен шах, че обожава тази игра и си решавам проблема.

# 633
Днес синът ми донесе шестица по български, след което учи за утре с още по- голям ентусиазъм и бързаше да свърши с домашните, за да отидем на бокс вечерта.
Донесъл ми е и писмо от училището, с което го канят да участва в Национален конкурс по рисуване, той наистина е талантлив и посещава и школа по рисуване.
А от 2 седмици рисува само Дядо Коледа, елени и шейни, но като му казвам да напише писмо на Дядо Коледа и си пожелае нещо, отказва...

# 634
  • Варна
А моето днес заспа върху тетрадките. Утре щели да имат контролно по английски на курса- диктовка. Прибрахме се, вечеря и отиде да пише и учи думи... в 8 и 15 я намерих заспала. ooooh! Много се уморява...сутрин излизаме в 8 и се прибираме в 18,30, в 21 часа вече едва гледа.  Но пък сутринта като отидох да я будя, четеше книга.

.... AlexaS, мерси за идеята за шаха. Че дядо Коледа не го знам какво ще донесе ама и ние ще трябва да се отчетем. Grinning

# 635
  • Монтана
Моето си знае че няма дядо Коледа и като е питам какво иска все нищо не иска миналата година като е питахме тя ни каза "ми имали по-голям подарък от сестричката ми" защото тя си е беше пожелала 2007г за Коледа и наистина Маги е имаме защото Деси искаше многоооо сестричка.

# 636
Калина също много се уморява. Всеки ден спи следобяд  Rolling Eyes. Тя като бебе неспеше.............от тук са ми заключенията, че лично тя мн е уморена.

# 637
За умората и аз съм констатирала, че вечер просто е скапан. Във вторник примерно сутрин учи, след това от 11 е на английски, от 12.20 на математика и след това е на училище. Ами че той с отиването на училище е уморен. А вечерите, в които го взимам от залата си е меко казано вече доста уморен.

За мен голяма част от тежестта за затвърждаване на учебния материал остава в извънучебно време и затова децата се уморяват така. Всичко това е защото материала се спуска всяка година надолу и надолу. Все се чудя какво ще учат в 10 - 11 клас живи и здрави - сигурно ядрена физика или молекулярна биология  Twisted Evil

# 638
Моето лъфче е със страхотна енергия вечер дори е борба да си легне, до 11ч се борим но сутрин неможе да стане. Незная как през деня изразходва тази енергия като до 17 ч. е на у-ще(ходи и на занималня към у-щето).

# 639
.. БАКОГАН също но повече иска стар уорс ...
Момичета , простете , що за играчка е  това  Thinking

# 640
  • Варна
.. БАКОГАН също но повече иска стар уорс ...
Момичета , простете , що за играчка е  това  Thinking

http://www.youtube.com/watch?v=UoZJo295bMo&hl=bg

Ето тези играчки. Петьо и той е запален по тях. Онзи ден му купих, струваше  2,70 лв.  Peace

# 641
Моето си знае че няма дядо Коледа и като е питам какво иска все нищо не иска миналата година като е питахме тя ни каза "ми имали по-голям подарък от сестричката ми" защото тя си е беше пожелала 2007г за Коледа и наистина Маги е имаме защото Деси искаше многоооо сестричка.
Simple Smile Браво на умното дете! Така си е.

# 642
  • Някъде в търсене ............
Ох , не е ли рано за Коледа newsm78.
Лари е цял ден на у-ще и вечер към 9.30 и се приспива. Сутрин става в 6.30 вече няколко пъти сама. Вчера и събра повечко, у-ще след това на концерта на ZZ TOP, днес рано тръгнаха на екскурзия до Сандански ...  
Сега новата мания е някакви кучета и котки да се гледат и къпят. Вчера взех едно да се радва и това ще е.

# 643
  • София
Аз търся писта,или как там се казваше,за тези бакогани.Разбрах че ги внася шефа на Марсел,но има голямо търсене и не мога да сваря да взема.
Оги ходи само не тренировки три пъти в седмицата,и мисля, че това му е предостатъчно.И без това са затрупани с домашни.Вечер си ляга най-късно в 22:00,и то по желание,сутрин става с мен,в 7:30,защото го водя на работа,от там на училище.
Как беше на концерта?Мъж ми ходи,но не знам кога се е прибрал,че си бях легнала вече,та не съм го и питала още как е минал.

# 644
  • Някъде в търсене ............
Концерта беше разкош, Лари не ги е слушала преди (чувала ги е като име), но им се накефи много, а за нас да не говоря Crazy

Общи условия

Активация на акаунт