Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 56 938
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • област Софийска
И Ива се прибира много изморена, ходи и на занималня до 17 часа. Понякога се случва да задреме, докато гледа ТВ. Но все пак има промяна от първи клас, тогава беше много по-изморена. Сигурно вече е посвикнала. Вечер ляга различно, но при всички положения ставането сутрин не е лесно.
...Но пък сутринта като отидох да я будя, четеше книга.
Това на мен никога не може да ми се случи  Laughing
Относно подаръците за Коледа: иска Сладоледената къща на Плей-до, явно това ще е подаръкът. Миналата година взехме зъболекаря. Писмо още не е писала, не е и споменавала.

# 646
Много сте изписали, нещо не ми остава време да се включвам редовно. Grinning
За разлика от миналата година, тази година Ани е далеч по-организирана и съответно се справя доста по-бързо с домашните и упражненията след училище. Общо взето до 15:30ч е приключила с ученето за деня. След това и време за игра, във вторник и петък е на състезателни танци. С английския за сега се занимаваме у нас. Гледам да не я натоварвам излишно.
Още при първия дъжд Ани мина Коледна вълна и написа писмо на Дядо Коледа. На мястото, където трябва да са написани подаръците е оставила многоточие, а многоточието - две страници. Crazy

# 647
 аз видях нещо което много ме зайнтригува и не само защото няма да се налага да обяснявам аз а и защото е точно зьа сегашната им възраст http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2524451

Бакоган е това  http://www.youtube.com/watch?v=-przkbmSRcs цялото училище лудна по него при нас воината на гормитите свърши но се почна с това Whistling Whistling

# 648
Теди цяла година вече чака Коледа, защото си мечтае и се надява Дадо Коледа да осъществи мечтата му да има Плейстейшън или най-малкото Нинтендо... Дори ме попита наскоро мисля ли, че Дядо Коледа ще му донесе такъв подарък. Е, не знам, рекох, да се надяваме... Ама вкъщи сме в голямо чудене по въпроса за плейстейшъна  Thinking
МОдата на бакуганите не ни подмина, за разлика от тази на гормитите, към които нямаше никакъв интерес. Мисля, че и бакуганите са му слабо интересни, дори не знам правят ли си състезания с приятелите, не правят ли. Неугасваща обаче си остава страстта му към Юги-О картите.

Момичета, препоръчайте някой сборник със задачи за математически състезания, моля!

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 22:06 от Тодоран

# 649
Момичета, препоръчайте някой сборник със задачи за математически състезания, моля!
НА нас допълнително събират по 7 лева за някакви били много добри не знам н акое издателство са

# 650
  • София
аз видях нещо което много ме зайнтригува и не само защото няма да се налага да обяснявам аз а и защото е точно зьа сегашната им възраст http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2524451
Преди време бях букнала тази страница http://body.dechica.com/reproductive.htm
Дияна има и енциклопедията "Човешкото тяло".

# 651
И ние сме на вълна бакогани, а преди бяхме на гормити - изобщо нищо модно не ни подминава Laughing
Моя синковец сутрин трудно го събуждам, вечер започва да се прозява някъде към 21,30, но издържа до края на Сървайвър - голям фен му е. Незнам кой е по-уморен - той или аз Joy

# 652
  • Варна

Това е сборникът, който струва 7 лева. В него са събрани по теми състезанията от типа-Коледно, Великденско математическо и т. н. от 1 до 3 клас за няколко години назад.

# 653
Привет! Моят син е първи клас, но също е много запален по бакоганите Simple Smile Моля ви някой да ми обясни правилата, тъй като се страхува да пита в училище - да не му се смеят...Мерси предварително!

# 654
Pavleto, освен бакуганите, които са топки, които се разтварят, когато магнитното щифтче попадне върху желязна повърхност, има два вида карти за Бакугани. Едните са метални и върху тях се провежда битката. Децата слагат една срещу друга по една такава карта и търкалят бакуганите, докато два от тях се разтворят върху една и съща карта. После им се мерят точките - всеки Бакуган си има свои точки (сила), а към тях се прибавят, в зависимост от знака на Бакугана, допълнителни точки, които картата, върху която са разтворени, му дава (понякога и отнема). Има и допълни карти, които въвеждат други условия, но ние такива нямаме. Абе най-просто трябва да се търкулне върху картата, да се отвори, и после като там се отвори противников Бакуган, да се сметне кой е победител. Победителят получава (временно) картата, и така, докато някой спечели три карти.
Има сайт
http://www.bakugan.com/index.php
от който могат да се изтеглят правилата на английски, да се разглеждат Бакугани с информация за тях и т.н.

sea woman, благодаря за сборника. Ще потърся.

# 655
  • Пловдив
Тодоран, ако не беше изяснила правилата и не се споменаваха бакуганите, никога нямаше да разбера какви са тези разноцветни отварящи се като паяци топки, които се търкалят навсякъде из къщи. Попитах веднъж - два пъти, детето ми обясни, но там си и остана обяснението. Щях да си умра непросветена. Мишо има само няколко гормита, но нещо не са му интересни и дузина колоди карти, но нямам представа какви...Чух веднъж, че се пазаряха с едно приятелче относно размяна на най-силната карта срещу няколко играчки и подобни щуротии, викам си брех днешните хлапета знаят как се прави бизнес, не като нас едно време - стискаш с всичка сила единствената си кукла с коса и не позволяваш да ти я пипнат с пръст, че може да се изцапа току що оплетената от мама жилетчица.

# 656
  • Варна
... викам си брех днешните хлапета знаят как се прави бизнес, не като нас едно време -...

Ох, зависи от детето. Моят третокласник е такава добра душа. Бакуганите още бяха в началото на изгрева си, когато нашият ги подарил и трите на деца от площадката, просто така, защото му ги поискали, та беше наказан за месец без подаръци. Tired

# 657
... викам си брех днешните хлапета знаят как се прави бизнес, не като нас едно време -...

Ох, зависи от детето. Моят третокласник е такава добра душа. Бакуганите още бяха в началото на изгрева си, когато нашият ги подарил и трите на деца от площадката, просто така, защото му ги поискали, та беше наказан за месец без подаръци. Tired
Правилно си постъпила.Има толкова лоши деца които се възползват от такива като твоя

# 658
И аз щях да си умра непросветена, но на РД му подариха и сега вкъщи играем. Правилата взех оттук http://www.donna.bg/product.php?id=4050
За Гормитите бях чувала, но нямаме. Ние сме фенове на Трансформъри и Междузвездни войни и тези сме ги пропуснали. Понякога се питам - ние с какво сме си играли, като по цял ден търчахме навън newsm78

# 659
Понякога се питам - ние с какво сме си играли, като по цял ден търчахме навън newsm78

С повече въображение. Гледахме филми и ги пресъздавахме в игра. Или си измисляхме игрите. Дърветата бяха космически кораби, съседният вход - скривалище...един обикновен ластик се превръщаше в забавна игра дни наред. Топката беше любимо нещо. Колко лета играехме на "ръбче". Изрязвахме къщи и кукли от хартия, след като сме ги нарисували...
 Не че имам нещо против днешните игри, светът се развива, естествено е, но се чудя дали днешните деца ще са много различни от нас, когато пораснат...А иначе - бакогани - защо не?!

Общи условия

Активация на акаунт