Отговори
# 45

За Теси с най- добри пожелания!!!

# 46
Честит рожден ден мила Tess   Hug Бъди здрава! Следвай мечтите си и те ще се сбъднат   Hug

Завръщам се и какво да видя... разразил се спор. Да взема и аз да се включа като бивша заклета пушачка, пропушила ги след малко повече от 8 годишна пауза. От личен опит мога да споделя, че отказването на цигарите в крайна сметка опира основно до желанието на самия човек. След толкова години без цигарен дим пропуших /и аз не знам защо точно/ малко преди да вляза в процедура за инвитро. Може би от притеснение или от известното и неизвестното което ми предстоеше. Пушех по 2-3 цигари дневно. Знаех, че в момента в който забременея ще приключа с "този гаден навик". Така и стана... една сутрин се събудих с ужасно гадене в 5 сутринта. Нищо вече не беше такова, каквото го познавах. В деня в който ме изписаха от болницата след загубата на бебето запалих... нужно ми беше. Сега вместо да ги намаля, както бях решила, ги увеличавам и почти съм стигнала до... кутия на ден. Но съм убедена, че наближава момента, в който отново ще кажа КРАЙ и това ще е завинаги. Всеки сам трябва да се убеди в това колко ненужно е пушенето. След това отказването става по-лесно. Колкото до пушенето по време на бременност... няма как да го подкрепя. Новият живот, растящ в нас не заслужава това... още повече като се има предвид мъката с която постигаме всички мечтата си. Е... отпуснах се малко... стига толкова. Решение всеки може да вземе за себе си.
Та... да разказвам, филма е супер, както всички филми на Брус Уилис. Аз понеже съм му фенка... няма начин да пропусна нещо с него  Mr. Green
Квази веднага ме е усетил... да пиле, гадината не е умрела... ще опитаме пак. Снощи толкова ми беше гадно като видях резултата, че си мислех за отказване. Не съм говорила още с док, но до колкото знам тая гад може и изобщо да не изчезне. Четох, че дори и след лечение си остава в организма като... "носителство" един вид. Което значи, че резултата може никога да не излезе отрицателен. И какно правим тогава  newsm78
Хайде сега ви оставям, че къщата е наопаки  Rolling Eyes Като се справя ще ви нагледам пак.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug ви всички

# 47
Честит рожден ден,Тес!!!

# 48
  • там където мога да си закача хамака
Papolino, това ми прозвуча леко гадничко като за тема, в която се" подкрепяме за всичко свързано с бебеправенето".  Всъщност останалите момичета и татко Квази точно това се опитваха да направят- да ме подкрепят в борбата ми с цигарите- особено сега. HugМай е най-добре да спрем да коментираме проблема с пушенето. Права си че всеки сам решава, но може би някои не сме толкова силни че да ги спрем отведнъж. Както и да е!
На мен ли ми се струва така или този пост си противоречи с предишния ти:
Аз днес смятам да изпуша 3 до 5 максимум. Не ме гледайте осъдително- допреди месец стигах до кутия и половина на ден. Rolling Eyes
Довечера ще докладвам как съм се справила.
Първо не икаш да те съдим - това за мен означава че и мнението ни не искаш, камо ли да търсиш подкрепа. А когато Квази ти предложи такава - да се откажете заедно и да се поддържате - ти му обясни как "старите печки" не се отказват. Не само че отхвърли предложениетоно а и го обезкуражаваш. Честно да ти кажа малко съм объркана.
Когато решиш какво искаш - кажи. Тук има достатъчно хора минали по твоя път, които ще те подкрепят.
И спор въобще няма - откъдето и да го погледнеш пушенето по време на бременност е вредно.
И не се смятам за силна - отне ми доста време да ги спра - за разлика от теб аз пушех накрая по 2.5 кутии на ден Виктори синьо. Мислех, че ако не пуша и един час ще умра - както се вижда още съм жива.
Стига толкова по този въпрос - повече и дума няма да чуете от мен.

Сега да се върнем на хубавия ни повод да се почерпим днес
Тесс, Честит Рожден Ден!
Да се сбъднат всички твои мечти!

# 49
Тес, честит рожден ден!
Да си жива и здрава и да сбъдваш мечтите си!

# 50
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕС!!!
БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО УСМИХНАТА!!!
ЖЕЛАЯ ТИ СБЪДВАНЕ НА МЕЧТИТЕ ТИ

# 51
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН,  СКЪПА ТЕСС Hug

Здраве, Любов, Топлина и малко ревящо вързопче  Hug

# 52
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ТЕСИ!!! Вярвай в трудните моменти , смей се когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Живота казват е игра, в която все някой побеждава. Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам.

Добре дошли на всички нови попълнения. welcome Следвайте мечтите си  и те ще станат реалност. Hug Hug Hug
По въпроса с цигарите и аз да се влюча, защото също много пуших преди да ги откажа. Преди да забременея си казах , че трябва да ги откажа и така и стана. Имах един страхотен стимул. После след втория аборт, да си призная честно ми дойде в повече стреса ,който преживях и отново ги метнах. #Cussing out Въпрос на време беше докато се успокоя и отново да ги оставя. Даже и мойто мило вече не пуши 2-ри месец. Което си е повече от супер. Simple Smile

# 53
Давам си малко почивка от писането днес и ви казвам гу-у-уш Hug

Ленка Hug, всички ще стискаме палци леката операция да мине възможно най-най- леко  Praynig Как мина прегледа? Да пишеш кога да мобилизираме всички палци (ще кълва само с кутретата ако трябва по клавишите тогава)  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
МаргариткенHug, обещавам да си взема бележка от критиката за ситнописа Embarassed Ама то за теб си е като тренировка по йога набутването в монитора бе душицо  Laughing Wink
Херка, който го може- го може. Каквото и да кажа за снимките ти, сигурно си го чувала, така че  newsm20  И аз моля да продължаваш да усмихваш душите ни с красотите, които снимаш Hug
Лорка Hug страхотна релаксираща събота си си спретнала. А с другото- всичко ще си дойде на мястото Praynig (Не им пиша много двойки на децата аз- нали ви казах, че съм бяла и добра   Wink Whistling)
Зазинка Hug, не знам, душицо, дали ще съм от баш-бомбаджийките, но със сигурност новинката от мен няма да е тази година. Към края на този (или началото на следващия) месец ме чака хистероскопията за полипите. После, ако пък кистата не е изчезнала, още месец поне ще съм на противозачатъчни (не ми се мисли за по-гаден вариант) и след това ще правя ЦС. Така че до нова година ще съм само от палцестискащите Grinning. Ама то и това си е важна отговорност yes. Но дадат ли ни зелена улица, след всички тези препятствия вярвам, че и нашето чудо ще се случи. Не искам да мисля за по-далеч от утре, защото след операцията като ни казаха, че можем отново да правим опити за бебче, бях решила, че всичко вече е ок и чудото ще се случи веднага. А то... newsm78 Така че каквото трябва да стане- ще стане. И аз искам силно да вярвам, че и нашето чудо ще се случи Praynig

Слънчица, скривам се засега.
Гушкам ви всички и ви желая уютна, макар и дъждовна, съботна вечер  Hug Hug Hug

# 54
Здравейте милички!
Вие сигурно сте ме забравили, но аз не съм и ето че най сетне се наканих да ви драсна два реда. През целия септември на два пъти успях да надникна да "видя" кой как е, но нямах време за писане пък и няма нищо ново около мен. Сега вече надявам се че ще мога да се включвам по-често.

Честит Рожден Ден Тесс!

# 55
  • Варна
Рея няма такова нещо, да сме те забравили.  Hug Hug HugНапротив даже ни липсваше много.   love001 Как си ти? Защо нямаш време?

# 56
Еееееееееехххххххх, изгледах Ледената епоха 3 и като реееееееевнах  newsm45 newsm45 newsm45 като се роди мамутчето, че не мога да се успокоя.......Мноооооогооооооо сладка история.......на всеки това чудо да му се случи!!!! Само дето в такива моменти започвам да се питам, дали на мен ще се случи  newsm45 Много се разсополивих, май.......да рева на анимация, но то какво значение има - смисъла е важен независимо какви изразни средства се използват........

# 57
Yoskrek, миличка недей така! От сърце ти пожелавам един ден и ти да изживееш своят най-сладък момент -да гушнеш рожбата си! Моят случай не е точно като твоя, но и аз след първото раждане бях се отчаяла, че няма да мога да имам здраво детенце, пък ето я моята принцеска- днес цял ден ме ядосва Mr. Green Но ни отне четири години докато забременея. Без никаква здравословна причина-просто не ставаше.
Сега пак така - неочаквано за нас се получи. Така че Вяра и Търпение.  Hug Hug

Papolino, радвам се че за нула време се разбрахме. То така и трябва -големи хора сме все пак WinkАма и ти с тези две кутии и половина направо ме довърши #Crazy

Hug Hug

# 58
Къде е народа в събота вечер  newsm78
Я да видим ще успея ли да ви подмамя с това

# 59
Само дето в такива моменти започвам да се питам, дали на мен ще се случи  newsm45 Много се разсополивих, май.......да рева на анимация, но то какво значение има - смисъла е важен независимо какви изразни средства се използват........

Йоси и аз съм ревла, толкова пъти като гледам хубав филм съм подсмърчала. Едно време всеки път като вдигаха знамето и свиреше химна също съм плакала.
Но по-важното, което исках да кажа е че това е само привидна слабост всъщност смятам, че човек който му стиска да изрази чувствата си открито е много по-силен от онези спотаяващи ги в себе си.
И още нещо - вярвай силно, че мечтата ти ще се сбъдне и това ще стане  Hug Hug Hug
Рея  Hug Hug Hug много ни липсваше - радвам се че тези дни се завърнахте с Регенцето, сега ми липсва само Кюбит.
Дуденце - добре мина прегледа - както очаквах, операцията евентуално ще е на 17.10 да е живот и здраве. По-важен е резултата след нея - затова стискайте палци Praynig
Аз от днес съм болна - зловещата кашлица, с която се сдоби миналата седмица големия ми син ме повали и мен некрая  Tired, явно все пак организма ми е леко изтощен, защото преди вирусите минаваха покрай мен. Само дано не разболеем Владето Praynig
 Hug Hug Hug всички - и ви желая нежна дъждовна нощ и прекрасна неделя.

Общи условия

Активация на акаунт