Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Темите за дискусия във форума включват бременност, здравословно хранене, лични преживявания и споделяне на опит, семейни радости и притеснения, обмен на поздравления за успех и здраве, рождени дни, йога, кулинарни преживявания , филми, пътувания, семеен живот и забавни случки. Освен това те обсъждат планове за срещи, филмови изживявания, консултации относно бременност и подготовка за преместване. Те също така предоставят подкрепа в трудни моменти и се справят с проблеми в училище.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите на българския онлайн форум?
-
Какви са преживяванията на хората при отказване от тютюнопушенето според публикациите във форума?

Следвайте мечтите си и те ще станат реалност.
Въпрос на време беше докато се успокоя и отново да ги оставя. Даже и мойто мило вече не пуши 2-ри месец. Което си е повече от супер. 
Как мина прегледа? Да пишеш кога да мобилизираме всички палци (ще кълва само с кутретата ако трябва по клавишите тогава)
И аз моля да продължаваш да усмихваш душите ни с красотите, които снимаш
)
. Ама то и това си е важна отговорност
. Но дадат ли ни зелена улица, след всички тези препятствия вярвам, че и нашето чудо ще се случи. Не искам да мисля за по-далеч от утре, защото след операцията като ни казаха, че можем отново да правим опити за бебче, бях решила, че всичко вече е ок и чудото ще се случи веднага. А то...
Как си ти? Защо нямаш време?

, явно все пак организма ми е леко изтощен, защото преди вирусите минаваха покрай мен. Само дано не разболеем Владето