Отговори
# 60
  hahaha hahaha hahaha май има ефект биричката

Lora33, Kamache, Mileto, papolino (+ 2 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

# 61
Качих 2-3 снимки от днешния ми РД в албумчето  Simple Smile Цял ден бях на работа, а децата са при баба си, та накрая там и празнувахме. Възползвам се от случая да кажа, че съм случила на свекърва и всички приготовления са нейна заслуга!

# 62
БИРААААААААААА... Ммммммммммммм... Crazy

Пиле Tess Hug Heart Eyes Hug Честит Рожден Ден  bouquet Желая ти да изпитваш радост от живота и мечтите ти, да ти донесат щастие Hug

Ние се завърнахме Mr. Green Ейййй... яко е в Несебър по това временце - спокойничко и свежо. Съвсем като стар град. Разходихме се, хапнахме, подишахме свеж морски въздух, пазарувахме, като истински туристи и... направих, струва ми се, не лоши снимки Mr. Green Сега ще видите Хера боб яде ли ooooh! Що така бе newsm78 Сякаш не беше точно такава поговорката Thinking Нищо - разбирате какво имам предвид. За съжаление ми свърши батерията и сега като за първо зареждане трябва да я държа няколко часа. Докато изтече това време ще чакате, а аз ще си направя регистрация в някой фотографски сайт Mr. Green

Реяяяя... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама как ще те забравим Shocked Точно преди 5-6 странички бърсах сополи в монитора, че по-скоро ти си ни забравила Sad Радвам се да те видя Hug Heart Eyes Hug Пиши ни - какво стана с теб пез тези вече почти два месеца откакто не си ни писала Hug

Чакайте малко да си отдъхна и по-късно пак ще се вясна Mr. Green

# 63
Честит рожден ден Тес! Много здраве, радост и търпение към заветната цел ти пожелавам!  bouquet  bouquet  bouquet

Ей Йоси нищо ти няма, и аз си плача над какво ли не, на филми, книги, на песни и дори на случайно дочути разговори. Лени е много права, да изразиш чувствата си е къде по трудно от това да ги подтиснеш. Аз Ледена епоха си я имам дори в къщи и последната я гледах на 3D и полудях направо по това изкуство.

А днес след посещението на панаира за дома и къщата, на който нямаше нищо забележително (та малко се разочаровах) бяхме на тоз мистериозен концерт в музеят на музиката тук. Та както предполагах нещо не беше наред в плакатите и рекламите - оказа се, че първо са сбъркали името на групата и не са група, а оркестър и не са българи, а само главният е българин и изпълняват български фолклорни песни  ooooh!. Та "концерта" беше специялно за хора с увреждания - повечето с вродени увреждания като даун синдром и т.н., но можеха да присъстват и други. Не бяхме повече от 40 човека, в тях се включват и всички придружители. В една огромна зала, като се започна, то бяха хора, ръченици и инструментали, много ми стана приятно като видях всички тези "големи деца"(то имаше може би и над 50 годишни) да се забавляват и да скачат, крещят и да се опитват де се веселят, но в същото време такава мъка ме налегна като гледах техните я майки, я братя и сестри или просто придружители каква мъка и болка имаше в очите им, но си личеше, че не съжаляват и ще се борят винаги и живеят може би почти нормален живот. Ох, то май много объркано стана, ама все още съм под влияние на странната смесица от хиляди чувства.

Сега ви пожелавам приятна нощ и прекрасен ден утре. И при нас вали дъжд, но поне не е -2 градуса, като предишните две сутрини. Йоси ти питаше, извадих аз палта, ръкавици, шал без тях не излизам вече - толкова и беше на нашата есен 2 седмици.

# 64
Йоси Hug познай аз как съм се почувствал гледайки сценката, която те е разплакала, щом веднага си избачках едно аватарче  Mr. Green Подробности няма да споменавам Naughty Мъжете не плачат на такива "глупости" Crazy

Такааа... ние пак "изчезваме"  Mr. Green Не ни стигна днес разходката и ще я продължим из Варна Hug После чайче с ромче в едно любимо заведение и после... може би батерията вече ще се е заредила Praynig

Абе като казах чайче с ромче - ние не пием такова нещо Naughty При нас комбинацията е горещо мляко, ром и мед Mr. Green Аз му викам карамелено мляко. Опитайте - сгрява и вдига настроението безотказно Hug Страхотна комбинация е за по-студените и влажни месеци. Елексир Heart Eyes

Такаааа... Абе исках аз да кажа още нещо, но съм под психически тормоз и не мога да се съсредоточа. Пилето Heart Eyes напира, така че до по-късничко Hug

# 65
Gala, Lennyh, Kamache, Quasi,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Вярвам, вярвам, вярвам!!!!!

# 66
Честита нова тема на всички ни, дано е успешна.

На Теси честит рожден ден, прекрасна вечер обкръжена от любими хора  bouquet

Аз също не съм гледала ледена епоха но никога не е късно... Hug

# 67
  • На планетата Земя
Здравейте, любимчета!

Тессче, честит рожден ден, миличка! Да си ми жива и здрава, да имаш много поводи да се усмихваш!

Как я карате в този дъждовен ден? Аз имах желание да отида с малката на Витоша и малко да се раздвижим, но явно няма да е този уикенд. Затова пък ходихме на куклен театър, беше много забавно. Освен това от 2 дни сме в процес на ремонт на предната фасада, та тези дни обектът е затворен поради лоши метеорологични условия. Но пък като стане, като ви каня следващия път на гости, няма да обяснявам надълго и нашироко, а ще кажа - в къщата в ......... цвят.  Mr. Green (чакайте, че не знам още накрая какъв ще излезе цветът).

Маргаритка, по оценителната система на майка ми заемаш първо място по начин на отчитане, степен на подробност, организация и планиране на ежедневието. Ще се радвам да споделиш за йогата.

Регенце мило  Hug Сядайте по семейно му и ви пожелавам приятно гледане. Заслужава си!

Лени, бързо да се оправяш. Ти сигурно си толкова изтощена! Ще те мисля за процедурата, дано мине бързо и безпроблемно.

Рея, включвай се по-честичко.

Да ви кажа моето дете вече си има сестра.  Mr. Green Тя по принцпи не си играе с кукли, но като е хванала една мека кукличка, висока почти метър и само й вика: сестра ми, сестра ми! Сигурно се чувства самотно детенцето в къщи без другарче.  Sad  Laughing Питам момчето онзи ден момче или момиче иска, а той: момиче, разбира се! Момче, да излезе дзвер като мене, ужас!  Mr. Green Бях шашната, все си мислех, че мъжете обичат момчета, продължаване на родата, фамилия и дъра, бъра, а то какво било.

Сега отивам да гледам филма "9 месеца" с Хю Грант и да рева.

Hug Hug Hug

# 68
  • Лондон
Миле, аз за момент си помислих, че е "9 седмици и половина" и се засмях, но този е по-сериозен наистина  Laughing само как остави Поршето този приятел, да ти се скъса сърцето Laughing
Като разказваш за детенце си спомних, че и ние имахме подобна история, племенницата ми, която е в момента на 9, преди 2 години беше седнала в моя апартамент на балкона, уж помагала нещо на дядо си и му казала с много тежка въздишка как е много подтисната, че си няма никой, нито сестра, нито братовчедка, и как не вижда нищо добро да я чака (нали знаеш децата какви думи използват понякога, баща ми се беше впечатлил, обажда се, детето е нещастно, няма с кой да си играе в къщи, и след един месец се разбра, че ще има братовчедка, а след още 2 - и сестра Party така че те така стават понякога нещата, не си казал, не ти се случило...

Честит Рожден ден на Тесс   ura newsm59 много късмет ти желая   bouquet

Квази, той какво да го мислим, и преди, и сега Rolling Eyes живот като на кино (това е от завист, позна, но и леко злорадстване " скоро няма да може никъде да ходи, скоро само ще иска да си подремне на един крак" Laughing

Ние в понеделник рано отлитаме за топлите страни, хем не ми се вярва, ще сте стане, хем ме е страх как ще се справим Rolling Eyes засега багажът се очертава най-големият, който някога някъде съм носила, ще видим какво ще бъде продължението Rolling Eyes

Прочетох за цигарите - поздравявам тези, които се опитват да променят нещо или да спрат напълно, безкрайно ми е ясно колко е трудно, но и цигарите, и кафенцето, и чашките с алкохол могат да почакат известно време, щом казваме, че много искаме нещо, трябва да можем да се лишим от това-онова, с което сме свикнали

Хайде, приятна седмица, само положителни емоции и хубави снимки...

# 69
Тесс ЧРД със закъснение. Да си жива и здрава  newsm59

Цвети всеки път като някой каже, че е качил снимки отварям да разгледам и снимките ви с Аннабел. Голямо съкровище е.
Спомням си моето като беше толкоз голямо....като и кажех "аууу, колко си хубава" тя си въртеше памперсовото дупе пред огледалото и повтаряше "аууу кака убанааа", а сега...
Цвети да си изкарате много хубаво.

Помежду другото да се похваля, комшиите ми усетиха доброто детенце и са го нападнали да бейбиситва. Сега отива за 4 часа в комшията до нас с 2 дечица (3 и 5 год), а утре тези отсреща с 2 момчета 4 и 5год. Казах й като се умори да вика мама  Mr. Green, ми к'во аз си мисля за моето  Laughing. Изкарва си парички детето и й харесва, няма да я спирам. За тези, които не знаят  тук е нормална практика момичета и момчета да гледат децата на познати и комшии и да им се плаща за това. Това е удобство за родителите, които не плащат пълна цена за възрастна гледачка и добре дошло за тинейджърите да изкарат екстра парички.

За Цигарите и Алкохола Цвети намира най- правилния начин да го каже, та аз само ще я подкрепя. Да припомня само, че съм пушач и обичам да си пийвам алкохол, но за сега съм оставила тези си "хобита" в килера и ще ги извадя като му дойде времето.

# 70
Такааааа... Малко ме мързи да свалям, качвам, обработвам и хваля снимките си Crazy така че само да покажем на фотографчето, че и ние "пушим "Кент" и ядем бонбони "Тик-так" Crazy

Да ви напомня леееекинко на една снимка от първа страница на темичката Party Е, все още има какво да се желае, но тази не е минала през Фотошоп Naughty и е с безкрайно орязано качество, за да я сложа така тук Confused
Утре живот и здраве ще кача в албумчето няколко снимки на пилето от днешната екскурзийка до Несебър Hug

tzvetak Hug да си прекарате страхотийско в Египет Hug
Наистина ти най-добре го каза за цигарите Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

Хайде аз да лягам, че утре от 5:30 съм на тръстиката Rolling Eyes

Лека нощ Hug Heart Eyes Hug

# 71
  • Лондон
Аууу, вземам и големия обектив, мислех да спестя размера на ръчния багаж, но тук взе да става сериозно Heart Eyes ще видиш ти  Party

Мерси за пожеланията Hug ще се постараем да се справим, въпреки че към момента сме на 50% болни Sad но разчитам на прогнозата от 35 градуса през деня и 25 през нощта да ни подсуши носовете Wink

# 72
  • Стара Загора
Квази само с една снимка няма да стане душко Crossing Arms Много е хубава Hug Браво.
Аз преди малко се прибрах от сватбата. Уморена и доволна. Снимки утре....нямам повече сили

# 73
Добро утроооо Crazy Не бе - шегувам се hahaha Още не е утро  Naughty Нали vanhornЧе Party Heart Eyes
Пия кафенце и се наслаждавам на дъждЪТ Heart Eyes Хем едно свежичко и създаващо особено приятна атмосфера, хем... май буквално ще пишем този ден ДЪЖДОВЕН Joy Joy Joy Чакам само шефчето( "ей, шефчееее..." hahaha ) да се убеди, че никакви няма да ги свършим в тази кал и пак ще се бухвам в талаша при любимия хамстер Heart Eyes
През това време обаче... пробвам "самоснимачката" Crazy "Луд квазиграф, умора няма"  hahaha Blush Голяма мания е ще знаете Mr. Green Ей ме на, как съсредоточено се правя на другаря Ленин, работещ за благото на пролетариата, на терасата на своята дача Crazy

Ама иначе съм хубавец-канара, а Crazy Тц, тц, тц... скъпо занимание ще се окаже квазиграфията Sad След тазсутрешните мъки и статив, и резервна батерия, и... какво ли още не ми е в главата Crazy
Херкаааа... прати едно линкче към обяснения, как се правят малки симпатични връзки към по-големи фотографии някъде в нета, че 100% скоро ще досадим на нашите девойки с тези "чаршафи" на половин страница Blush Хм newsm78 'що па не дам един цитат на твоя пост от първа страница и да се "светна" сам Party Хм... изглежда просто, ако няма някоя тънкост Thinking ще пробвам следващия път Hug

Хайде - няма да ви занимавам с моите тревоги Crazy
От 10 минути чувам алармата на нашата любима "каручка" и чакам или да спре от самосебе си или да я откраднат най-сетне, че със застраховката да си купим нова... Явно няма да стане нито едното, нито другото, така че ще се наложи да поизмокря старите си кости и да прекратя тормоза над спящото, мирно население hahaha Дано после се присъединя към него Praynig

.....

Не ме оставиха да спя... Нищо - друг път Grinning  Поне подмених снимките в албумчето Hug Личното ми ъгълче вече се казва "Quasimodo's Smiles Simple Smile" и е предпоследно, ако искате да го разгледате де Blush

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 06:54 от Quasimodo.

# 74
Добро утро! Hug Hug Hug
И аз вече съм на линия, ранобудница!
Гладя последните летни дрешки да ги зазимя в гардероба,
докато котето още спинка. После ще приготвя топлото кафе
и отивам да го будя, към 10 ч. Много е гот, аз го будя, той ..... мърка  Hug Hug ....
..... обичем този момент .... Hug

Общи условия

Активация на акаунт