Отговори
# 600
  • София
Прасковчееее, тъкмо сутринта си мислех че нямаме именничка в темата, а то какво било. Макар че според мен ти си на Петровден  newsm78 Няма значение, то всъщност човек има имен ден когато си го празнува. Така че да ти е живо и здраво името! Много любов, много сбъднати мечти и в скоро време и на теб да ти затреперят гащите  EFP Благодаря за почерпката  Heart Eyes

Медузке, къде се губиш ти напоследък, а?  Hug

# 601
  • На планетата Земя
Тра Ла Лаааа .... цоп , цамбур  Heart Eyes Mr. Green
Айде , Миле да ни е на късмет  Heart Eyes Hug

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: Второ мнение в темата с пожелание за късмет и сбъдната мечта 12 дни след това.  Laughing Мили Ванили, отсега да знаеш, че ти ще отваряш новата тема след 10 страници. Готви се, упражнявай се и действай, като му дойде времето.

Прасковката, честит имен ден, сладурано!  Hug

Бъни, дзак! Ще играеш на криеница, а!  Flutter Аз съм ходила при Маркова 2003 година и бях много доволна. И Марков не е за подценяване, щом момичетата тук го препоръчват.

За рандевуто днес още не съм сигурна, защото с малчо сме до 19 на английски и после тя за нищо не става и ще я слагам рано да спи. Но за всеки случай ще ъпдейтвам скрина, за да не подмина на Квази ...... (чакай да го измисля) ...... магазина.  Mr. Green

Или както той обича да казва с глас тип "Дон Корлеоне", примесено с малко "Рей Чарлз" : "Чакайте обаждане от мен утре какво правим!".  Mr. Green

# 602
  • Манчестер
Идем на отчет  Heart Eyes Тази сутрин тест, Шуър Чек, две еднакво наситени черти  #Crazy , а утре трябва да ми дойде  newsm78 ... уж е рано, пък тестовете ярки бре  newsm78 ....ако са две  Shocked ...Пити вика , може да са три  #Crazy Вика, небой се жено, ше ги продадем  Joy ...едно на Колин, другото ше пуснем в Ebay hahaha Него му е смешно  Laughing, аз съм куку ригу  newsm57

Пете, Честит имен ден   bouquet Жива и здрава да си ми   bouquet и много щастлива  Hug Питър е много впечатлен от теб, и твоето пиле  Heart Eyes Страшна двойка сте, много сте сладки и много си отивате  Heart Eyes

Бъни, ти се включвай честичко  Naughty че ни докарваш инфаркт  Mr. Green Всичко е наред  Hug ти и бебчо сте добре, това е важно  Hug

Руми, искай второ мнение  Peace Моя племенник, като малък го водихме на очен, и му изкараха вроден катаракт  ooooh!. Трябвало спешно да се оперира, щял да ослепее  ooooh! Отидохме за второ мнение , доктора каза да му ядете ушите на детето, няма му нищо , малко повечко пред компютъра стоял, да ограничи игрите  Mr. Green Та може и нищо да му няма на детенце  Heart Eyes

# 603
  • София
Такаааа..... Слагаме началото на всенародните тържества  newsm44 Ликуй народе   261uu  cheers Мили, хич не кукуригай, ами се радвай. Просто ти е била по-раничко овулацията. Успокой се и почвай да се глезиш  smile3534 Пък две, три, колкото - толкова. Ако пък никой не го иска третото, аз ще го взема. Embarassed

За довечера май и аз ще бия отбой, че ще имаме гости в къщи. Но за утре вечер съм на линия. Квази, ти нищо не казваш, как е твоето Пиле? То много емоции напоследък, много нещо...   Hands Clap

# 604
Прасковче, честит празник!
Желая ти да си винаги такава усмихната и нежна душица, радваща всички около теб  Hug

Айдее Мили, поеми дълбоко въздух сега   bouquet
А ние непременно ще идем на още една консултация, да сверим часовниците  Thinking

# 605
Привет на всички!  Hug
Абе знам аз кога да се включа. Тези дни бях много ангаже и нямах грам време. но днес отворих, попрочетох и виждам

НОВИНА ГОЛЯМА
milly vanilly ЩЕ СТАВА МАМА

Честито миличка! Много се радвам, че се сбъдна мечтата ти. И както каза Лени, наистина е трябвало да си дойдете до България, за да научиш хубавата новина. Пожелавам ти всичко да е наред през останалото време от бременността ти.

Мила Прасковке, на теб пожелавам един прекрасен имен ден изпълнен с много емоции и хубави новини.

Квази радвам се, че новините при теб са хубави. Пожелавам скорошно възстановяване на твоето момиче. Това да й е последното влизане в болница до самото раждане. Иначе за условията и отношението в нашите родни болници не ми се пише. През последните години ми се налагаше да се сблъсквам с това и направо съм отчаяна. Но това не искам да го коментирам.

Фиорка, дано скоро оздравееш. И не се преуморявай много покрай майсторите.

На всички ви пожелавам хубаво настроение и дай боже повече такива хубави новини като на Милето.   bouquet

Кари и аз се моля за детенцето  Praynig

# 606
  • там където мога да си закача хамака
Милли Ванилли ако направиш кръвен тест и нивата са високи значи има шанс за близнаци. При мен беше така, но едното сакче не се разви. Но докито още като видя стойностите веднага се усъмни.
Съветвам те да останеш в БГ или пък да се върнеш след 2 седмици когато ще си в 6 г.с. да те погледнат тук на видеозон - да се увериш че точката/ките са си на място. После си чакай спокойно скана в 12-тата седмица. В Лондон не гледат преди 12 г.с. на видеозон - освен ако не си платиш на частно, което не е никак евтино. Личния лекар там ми беше обяснил че такава им е практиката- а то ако било извънматочно щяло да се разбере - ще ме боли и ще прокървя Shocked и после ако имам късмет няма да ми резнат тръбата. Може в Манчестър да е различно или ти да имаш специална застраховка - не знам. Целта ми не е да те плаша и да те вкарам във филми, а да ти напомня че можеш да се възползваш от тукашните благини. Изборът е изцяло твой.
А сега да се отдадем на празнуване Sunglasses.

И довечера да внимавате с всенародните тържества по Софийско Naughty  Wink.

Честит имен ден на всички именници днес! Да ви е живо и здраво името и да имаме още много поводи за празнуване!  bouquet  bouquet  bouquet

Бъни да не си посмяла повече да ни плашиш така с тези дълги отсъствия.

Каритас молим се за детето.

# 607
  • Манчестер
Поли, кога искат тогава да ме гледат  Sunglasses Не ми пука, честно. Пък и за какво по-рано, само да видя точка Crossing Arms Чувствам се добре, гади ми се малко, само когато съм гладна, хапна ли съм свежар  Crazy Просто се радвам че стана, пък живи и здрави да сме, и всичко да мине до край  Hug отивам направо за сърце  Crazy може би така е по-добре  Heart Eyes Пък ако настоявам да ме видят, и ако имам оплаквания, къде ше ходят  Mr. Green Никой няма да ти откаже или да те върне  Peace Ще се оправим, някак  Crazy
Благодаря ти , за съвета  Heart Eyes Hug Аз иначе ги знам практиките  Wink и в Холандия е така  Heart Eyes

# 608
Прасковче честит празник миличка Hug

Да си жива и здрава и скоро мама да станеш Hug
Миленце тя Поли ти казва ,че в 6 - 7 г.с се гледа дали плодния сак си е на мястото т.е в матката а не в тръбите.Аз да си обадя щото нали и през тоз страх минах hahaha hahaha ooooh!.Та от там знам.
Не знам за Англия и други държави как е, тук в Бг навсякъде могат да те видят.
Но всичко ще е наред.Аз се бях ошашкала доста понеже ме болеше силно корема и т.н, но после се оказа, че е нормално и болките при извънматична били уж доста по силни Shocked
Каритасче мисля за натровеното детенце Praynig, ама в предния пост забравих да спомена.
Румикс задължително второ мнение за детенце при добър детски офталмолог.Не знам в Пазарджик има ли няма ли такива.Не може да няма newsm78

# 609
Милиии Ванилли честито! Вече наистина може да се разтанцуваме - инглиш dance  newsm68 newsm44 да друснем.......Честито и на Пит - той човека си го е заслужил, пък и две да са, три не се тревожи!!! Важното е да си здрава и все така оптимистка!!!!!!!!

Прасковке Честит имен ден!!! Името ти да те закриля и скоро с най-хубавото нещо да те възнагради!!!!

# 610
Поли, кога искат тогава да ме гледат  Sunglasses Не ми пука, честно. Пък и за какво по-рано, само да видя точка Crossing Arms Чувствам се добре, гади ми се малко, само когато съм гладна, хапна ли съм свежар  Crazy Просто се радвам че стана, пък живи и здрави да сме, и всичко да мине до край  Hug отивам направо за сърце  Crazy може би така е по-добре  Heart Eyes

Браво, Мили! Куче вълча порода ще излезеш и ти! БРАВО!!! Точно така - с вяра и позитивизъм напред и до края! И продължавай да черпиш с пълни шепи от живота, както правиш досега! Желая ти едни истински диви и щастливи 9 месеца! Моите с дъщеря ми бяха такива, като гледам с Кашалотито се очертава същия купон, нищо че вече съм 12 години по-зряла!  smile3503  newsm47

Много те прегръщам и до нови срещи на твоя почва в Манчестър! (Хей, ти сега да не вземеш да се отплеснеш и да забравиш да копаш за билетите за мача?!  Mr. Green) Аз обещавам да се боядисам с твоята боя, пък каквато изляза! То ти ще береш срам с мене ако съм като патладжан, мен не ми пука!  smile3532

# 611
Хех, аз май само за хубавите новини влизам тук... макар и с мъъъничко закъснение.
Мили-Ванили, само така! Голям кеф е да видиш положителен тест, нали? Ех, как се радвам!
Май на следващата тема всички ще се избият да пуснат втория  пост Wink
Прасковке, честит имен ден! Пожеланията, мисля, си ги знаеш Laughing

Малеее, ако всички букети бяха като на Хъни-Бъни... Мечтиииии.

Абе защо да не си го излея и аз при вас. Уж не вярвам на сънища, но вчера сънувах една дивотия... Всъщност за първи път се сънувам бременна (дори като бременна не се бях сънувала така). Съвсем в начална бременност и естествено с проблем - "прогнила маточна стена", не че някога съм чувала за такава. Явно много съм започнала да се вживявам в тези работи, а уж нямаше изобщо да си правя планове за каквото и да било. Казала съм си: ако стане - стане, ако не - божа работа. И сега изведнъж започват тъпите сънища. Ами това е. Глупост. Ама си знам, че вие ще ме разберете за цялото изперкване...

# 612
Аз само набързо ooooh!

Кръщелнице Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Hug Praynig Praynig Praynig Лек полет Hug

Прасковке Hug, зарзават любим Heart Eyes Честит Имен Ден  bouquet Да си здравичка, усмихната  щастлива Praynig

Зази Crossing Arms Така значи newsm66 За няко може, а за мен не Sad Само преди няколко седмици ме убеждаваше със завидно старание, че изоооообщо нямам толкова Именни дни, колкото си мисля, че даже и може и едн да нямам  Crazy А днес Thinking
Прасковчееее... всъщност човек има имен ден когато си го празнува...

Пилето ще го изписват утре и аз никак нямам търпение да си го видя на свобода и усмихнато Heart Eyes То ще ми се кара, че в къщи съм оставил кочина след готварските си подвизи Blush , но това изобщо не ме тревожи Naughty Ей така я обичам най-много - лоша, но здравичка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Та по този повод - утре срещчка няма да има Confused С когото се видя днес това ще е. Бързо да м звънят желаещите и да си уговаряме рандеву Mr. Green Аз принципно имам уговорка да играем боулинг с Пингвинови Hug , но още не сме потвърдили този план. При необходимост просто ще се видим някъде и ще ръгаме бири Mr. Green Телефонът ми го има няколко страници по-назад, така че който иска да го набира смело Hug

Заяцb] Heart Eyes Нарочно те оставх накрая на това писъмце Crossing Arms Ще ти изрупам ушите да знаеш Crazy Така ми олекна Mr. Green Нямал съм абсолютно никакви лоши предчувствия, но твоите изчезвания биха стреснали дори и патологичен флегматик ooooh!
Много се радвам, че сте добре и че си намерила нови тревоги Crazy Само така Hug Не ни изчезвай Praynig

Хайде, по-късно пак ще пиша, че малко нахално стана сега  Blush Имам още половин час до края на курса и ми е трудно да се правя, че си водя сериозни записки на компютъра Crazy

Ей, Маймунче Hug и за теб се отнася това за честите изчезвания Crossing Arms

# 613
Ей, Маймунче Hug и за теб се отнася това за честите изчезвания Crossing Arms
Embarassed Нямах нет на работа последната седмица, а вкъщи тригодишното чудовище надава вой всеки път, когато доближа компютъра (не му обръщам внимание на него, демек). Ако пък тригодишното не е наблизо, 50-годишното го замества с мотива, че на него пък не му обръщам достатъчно съпружеско внимание, а все съм си ходела при "любовника" (компито).

# 614
Честит имен ден на Прасковчето - живо и здраво да ти е името и с радости и късмет да си го носиш!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Квази, ти по кое време си фри? Че аз съм леко вързана сега с дребса, но някъде покрай метрото мога да се пробвам евентуално, че вече свърши нашето царство по цял ден навън и ми е мъка.

Общи условия

Активация на акаунт