Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Темите за дискусия във форума включват бременност, здравословно хранене, лични преживявания и споделяне на опит, семейни радости и притеснения, обмен на поздравления за успех и здраве, рождени дни, йога, кулинарни преживявания , филми, пътувания, семеен живот и забавни случки. Освен това те обсъждат планове за срещи, филмови изживявания, консултации относно бременност и подготовка за преместване. Те също така предоставят подкрепа в трудни моменти и се справят с проблеми в училище.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите на българския онлайн форум?
-
Какви са преживяванията на хората при отказване от тютюнопушенето според публикациите във форума?
Няма значение, то всъщност човек има имен ден когато си го празнува. Така че да ти е живо и здраво името! Много любов, много сбъднати мечти и в скоро време и на теб да ти затреперят гащите
Благодаря за почерпката 
Аз съм ходила при Маркова 2003 година и бях много доволна. И Марков не е за подценяване, щом момичетата тук го препоръчват.
, а утре трябва да ми дойде
...едно на Колин, другото ше пуснем в Ebay
Него му е смешно 
Жива и здрава да си ми
че ни докарваш инфаркт
Моя племенник, като малък го водихме на очен, и му изкараха вроден катаракт
. Трябвало спешно да се оперира, щял да ослепее
Ликуй народе
Пък две, три, колкото - толкова. Ако пък никой не го иска третото, аз ще го взема.

.
.
Чувствам се добре, гади ми се малко, само когато съм гладна, хапна ли съм свежар
Просто се радвам че стана, пък живи и здрави да сме, и всичко да мине до край

За няко може, а за мен не
Само преди няколко седмици ме убеждаваше със завидно старание, че изоооообщо нямам толкова Именни дни, колкото си мисля, че даже и може и едн да нямам
, но това изобщо не ме тревожи