Отговори
# 615
Лени, погледнах ти снимките. Мога да кажа само едно - ти си една прекрасна и щастлива майка. И големият ти син гледам е станал почти колкото теб на височина. Бъдете здрави и щастливи. И много се радвам, че наминаваш, въпреки натовареното ти ежедневие.

Херка, твоите снимки ще ги погледна може би утре. Надявам се да мога да открадна малко време.

Дуденце и за теб се радвам, че сте преборили кистата и вече си по-ведра. Забравих да го пиша в предният си пост.

Сигурно и други работи пропускам, но така е като се включвам от дъжд на вятър и информацията ми идва малко в повече. Никол, надявам се, че като не ни споменават, не са ни забравили. Просто станахме много и наистина не може да се обръща внимание на всяка една от нас. Мисля, че не греша.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 17:05 от roslem

# 616
Абе вие бъзикате ли се с мен бе Shocked
Ела на Стамболйски 101, ела на метрото, ела на розовите павета, ела на големия завой Shocked Аз от къде да ги знам тези места Rolling Eyes

Вижте сега - не знам къде ходи метрото Blush Знам, че има спирка на Университета Party Аз съм свободен след... да речем 18:30. Добре е, ако има няколко желаещи мутрички да постигнем единно решение за място, според най-затруднените. Аз ако трябва и Големия завой ще намеря само да решим къде Mr. Green

# 617
  • Варна
Така е бъзикат се с теб софиянки.  hahaha hahaha hahaha Какво търсиш там не си стоиш в нашенско??? Joy Joy
Пада ти се ми се струва на мен. Mr. Green
roslem мила аз се шегувам. Hug Hug Много ясно всеки е зает с нещо си и не може да помни всичко. При теб как са нещата? Всичко наред ли е?

# 618
Ами още нищо не знам. Няма ги резултатите.

# 619
Ела на Стамболйски 101, ела на метрото, ела на розовите павета, ела на големия завой Shocked Аз от къде да ги знам тези места Rolling Eyes

Вижте сега - не знам къде ходи метрото Blush Знам, че има спирка на Университета Party Аз съм свободен след... да речем 18:30. Добре е, ако има няколко желаещи мутрички да постигнем единно решение за място, според най-затруднените. Аз ако трябва и Големия завой ще намеря само да решим къде Mr. Green

Виж сега, Квази, аз те отстъпвам на Лени!  Mr. Green Имам предвид, че ако има възможност, най-добре се виж с нея първо - там където й е удобно и успеете да се намерите!  Mr. Green Аз знаеш съм свободна малко по-късно - към 19,30 ч. Така че ще чакам анонс от теб къде се "нахождаш" след 19 ч.

# 620
Здравейте! Simple Smile
Прасковче, честит имен ден!

Да си жива и здрава и все така ведра и позитивна!
Heart Eyes

Благодаря от сърце на всички ви.  Hug Нямаме засега новини, чакаме хората да се обадят, не искаме да ги притесняваме.
Дано всичко да е наред. Praynig

Миленце, питаш как е станало - ами яли са гъби, които сами са си набрали, и явно някой не е бил толкова добър гъбар, колкото си е мислел. Sad Така че, приятели, внимавайте с гъбите! Аз лично отдавна ям почти само култивирани, а след този случай "почти"-то отпада.

Квази, няма да мога да те видя днес за съжаление.  Hug Знам, че съм шморц, и без да ми го казваш Wink, ама няма как. Да носиш много здраве на Пилето и Мамутчето.   love001

Бъниии
, изпопритеснихме се! Мооооля те, не го прави повече! Ще ти пратя телефона си, ако се наложи друг път така да зачезваш, драсни един смс, че тука вече всички кристални топки бяхме извадили! Crazy
И наистина, не се притеснявай за ФМ. Вдигай телефона и се обаждай. Hug

Мили, много се радвам, че си така позитивно настроена!    bouquet

Тук е пекнало едно слънчицеее, прелест! Вярно, навън е доста студеничко, но през прозореца си е екстра.  Grinning

Хубава вечер на всички ви желая!    bouquet

П.П. Квази, да вземеш да дойдеш и до нас, а? hahaha

# 621
  • Манчестер
Квазиии, закъса го братче  hahaha
Абе, к'во ше кажеш, една срещичка на летището (Терминал 1) към 20.30ч.  Mr. Green тъкмо да ни изпратиш  Heart Eyes

# 622
Квазиии, закъса го братче  hahaha
Абе, к'во ше кажеш, една срещичка на летището (Терминал 1) към 20.30ч.  Mr. Green тъкмо да ни изпратиш  Heart Eyes

И после скокваш до нас - чудничко! Mr. Green

# 623
  • На планетата Земя
Ела на Стамболйски 101

Ей, грях ти на душата. Вчера половин час разисквахме софийските улици и адрес Стамболийски 101 от мен не си чул.

Мамут с Мамут!  #Cussing out Аре бегай, обичам таааа!  Heart Eyes

# 624
...Така че ще чакам анонс от теб къде се "нахождаш" след 19 ч.
Ааааа... няма проблем бе Mr. Green Аз мога да си пратя единич крак и по-рано Crazy Главата ще я задържа за Ленката, че искам да с я видя Heart Eyes Пингвинче Heart Eyes непременно ще звънна Hug

caritas Hug Heart Eyes Hug Ами да дойда бе Party Колко му е Mr. Green Хубава домашничка ли варите hahaha

ooooh! Кръщелнице направо ми запали фитилите с големия факел newsm78 Чакай да помисля Thinking В колко ви е check in-a?!?
Тц, тц, тц... трябва ми един месец да ви нагледам всички, какви ги вършите Sad

Ей, грях ти на душата. Вчера половин час разисквахме софийските улици и адрес Стамболийски 101 от мен не си чул.

Мамут с Мамут!  #Cussing out Аре бегай, обичам таааа!  Heart Eyes
Аааа стига бе  Crossing Arms Да не би срещата ни да беше на "Станишев" -12,5 Thinking И аз та...  Heart Eyes Mr. Green

# 625
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЧАРОВНОТО НИ ПРАСКОВЧЕ Hug
ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ, МИЛИЧКА Hug

Кари, наред ли е всичко с детенцето  Praynig Сега видях, че си писала. Дано отмине лошото Praynig Praynig Praynig

Румиксче, и аз подкрепям идеята за втора консултация за детенце. И както каза Марго "Добре дошла в отбора  Mr. Green"
Шушулка е с очилца от втори клас (вече 4 години). Беше с диоптър 2 и 1.75, но с носенето на очилата нещата се пооправиха и от около половин година слага очилата само като и се поуморят очичките. И скоби на зъбките имаме от около година. Докато лекарите разрешат да махнем третата сливица и тя ни разказа играта на захапката ooooh! Но сега малко по малко се оправя- даже бих казала, че  почти се е оправила захапката. И аз съм носила скоби около 3 години, ама при мен положението беше много зле, та се наложи да ми извадят кучешките зъби и сега си нямам. Т.е имам, но съм ги скрила Whistling. Щур се базика, че се оженил за мен като видял, че нямам кучешки зъби  Mr. Green, ама преди 2 години на една рентгенова снимка като се видя, че са скрити каза, че вече ще се замисля преди да започне да спори с мен Twisted Evil  Joy Пък аз съм само едно беззащитно щурче  Flutter Wink  Ей, пак се отплеснах... Спрете ме бе, хора Grinning

Сега ви гушкам и отлитам  Hug

Пипинка Hug, как си, мила?

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  #Crazy

# 626
Милииииииии,честита радост!!!!!!!!!!!!!!!! newsm10  love001 smile3501
Желая ти лека ,спокойна и прекрасна бременност!!!!!!!!!! Hug Hug Hug HugЛек полет!!!

Прасковче,да ти е здраво името!!!Бъди щастлива и обичана,а много скоро пак мама!!!

Хайде малко почерпка и от мен,че съм именничка днес

# 627
Пипи, честит имен ден!
Да си жива и здрава и да се сбъдват мечтите ти! Hug

Ей, хора, ако има някой друг именик днес, да казва, да не пропуснем някого без да искаме! Heart Eyes

Квази, чакам те! Mr. Green Малко съм ти встрани от пътя, но какво значение има? hahaha

# 628
... Ей, хора, ако има някой друг именик днес, да казва, да не пропуснем някого без да искаме! Heart Eyes
Моята фамилия е Петков smile3506 hahaha

# 629
Честито Квази!
Живи и здрави цялата фамилия! Hug Hug Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт