Отговори
# 75
Добрютро, крушки!

Тес, с леко закъснение, но все пак от сърце - честит рожден ден!  newsm59 Бъди все така усмихната и позитивна!

Квази, разбира се, че разгледах новите снимки - впчеталена съм! Ясно могат да се разграничат три основни течения: черно-бяла квазиграфия, портретна квазиграфия и флорална квазиграфия  smile3532. А коментарът към поместената тук просто ме съсипа!  Joy

Камъче, твоят разказ за концерта на българската група някак ми напомни на оня виц дето се чуло, че изнасяме компютри за Япония!  #Crazy Добре де, ама всъщност се оказало, че не са компютри, ами компоти, и не ги изнасяме, ами ни ги връщат!   smile3532

Лени, съкровище, желая ти спокойствие и всичко да мине бързо!

Ре_ге, имаше един тъжен и оклюмал за нас период, в който нямах желание за нищо... Единственото нещо, което ме разведряваше и ме караше не само да се усмихвам, а и да се смея с глас и за малко поне да се връщам към истинската си оптимистична същност, бяха анимационните пълнометражни филми: Monsters Inc., Ice Age (1,2,3), Cars, Madagascar (1,2), Happy feat, Surfs up, Horton и т.н. Познавайки всички тук в такава степен, че да мога да кажа, че определено сме от една кръвна група, ви препоръчвам горещо всички тези филми и ви уверявам, че при мен те имаха неповторим ефект!  Hug

Сега да ви разкажа малко за вчерашната йога. Бяхме 7 жени (аз разбира се бях най-"отлежалата"  Mr. Green), от които 2 не се бяхме занимавали никога с йога. Това обаче според мен нямаше никакво значение, защото практиките не изискваха опит и специални умения. Всъщност около 60-70% от практиките бяха на ментално ниво, а остатъкът беше за физическо изпълнение. В 95% от времето изпълнявахме практиките със затворени очи, под ръководството на инструкторката. Аз лично съм изключително доволна и разбрах веднага кой практики ще са ми от изключително голяма полза за физическото състояние (имам проблеми с кръста) и кои ще мога да изпълнявам дори и на работа.

И за да оправдая очакванията на Милето сега да ви кажа, че днес ми предстои кулинарен ден - гъбена супа и спагети Болонезе! После ще докладвам за изпълнението!

Hug и усмивки!  Grinning

# 76
  • София
Добро утро, милички! Нямам време да ви изчета, че трябва да си изсуша косата, щото пак ще излизаме. Ама то много сте писали, не е като през другите уикенди.....
Само да пожелая (малко на патерица) честит рожден ден на ТЕС, бъди винаги усмихната и нека късметът е с теб!   bouquet

След обед пак ще пиша, обещавам  Wink

# 77
Добро ви утро преди обЕд!!!!

Ей, за това ви обичам - просто няма начин да отворя тук и да не започна да се хилия като зелка....

Камъче, твоят разказ за концерта на българската група някак ми напомни на оня виц дето се чуло, че изнасяме компютри за Япония!  #Crazy Добре де, ама всъщност се оказало, че не са компютри, ами компоти, и не ги изнасяме, ами ни ги връщат!   smile3532
  Joy Joy Joy
Марги бях сигурна, че йогата ще ти хареса - това малко медитиращо и леко гимнастиращо се хоби беше само за теб!!!!

Квази много творчески подхождаш към новото си хоби. Усещам, че и на Пилето й харесва да ти позира, май, ааа? Както и цветята също....... Mr. Green А, и тази мода към черно - бялата фотография нещо е много популярна.....защо ли?  newsm78

Цветак приятно прекарване в древият Египет, и дано наистина температурите се справят с българските настинки!!!!! Чакаме снимки после - и не само черно-бели........Близо ли сте до пирамидите.......Само заради тях бих искала да отида до Египет - сигурна съм,че ще полудея от радост, че съм в близост до тази екзотична и изчезнала цивилизация.

Зази и на теб - весело излизане!!!

Понеже виждам,че сред вас имам съмишленици, обичащи анимации, ето какво е излезнало в кината, малко екшън картун - http://www.youtube.com/watch?v=v1-cK5P4EDE&feature=related

Приятен обяд от мен сега!!!!

# 78
  • На планетата Земя
Ехчета, тук съм!

Изчезвам, че щерката ще направи цялата кухня в сладки, брашно и захар.

Квази  Peace Peace Peace бърз въпрос от моето момче: това ли бил канонът, дето бил на промоция в техномаркет или не знам къде си? Ако не те питам, ще ме ... клъцне!  #2gunfire

# 79
  • София
Привет момичета и момче. Иска ми се да си полегна в този мрачен следобед и сигурно ще го направя, но преди това ви прочетох с удоволствие  Heart Eyes Ние вчера освен разходката на Пловдивския панаир (с нищо не ни впечатли), ходихме и на едно тайнствено място. В село Горни воден, всъщност то се води квартал на Асеновград, има една църква - Успение Богородично се казва. Но всички я знаят като Златната ябълка, и ние така питахме, докато я намерим. (Иначе аз знаех за нея от форума, имаше специална тема). Та в тази църква четат специална молитва за зачеване. Отчето е много мил, там бяха и две жени, едната от които ми върза на кръста бяло коланче. А от една голяма кошница, сложена пред иконата на Дева Мария и пълна с ябълки, ми дадоха една ябълка, която днес сутринта изядохме заедно с Коко. То всичко си е някакъв специален ритуал, попът най-подробно ни го обясни и ни записа имената, за да ги споменава 1 година в молитвата, която чете за зачеване. В дебелата тетрадка имаше още много такива имена на двойки, молещи се за рожба.... Може на някой всичко това да му се стори..... и аз не знам каква дума точно да определя, но аз се разплаках там в църквата. Защото мисля, че след като сме опитали всичко, трябва да се помолим и на Бог и да вярваме, че той ще се смили над нас.
Лени, дано по-бързо отминава кашлицата и дано опазите Влади! А за 17-ти не се притеснявай, всички ще ти стискаме палци.  Praynig
Цвети, и вие оздравявайте, още преди да сте тръгнали на път. За многото багаж не се притеснявай, настрой се положително и ще видиш, че всичко ще бъде наред.
Марги, радвам се, че йогата ти е е харесала. И на мен днес ми е кулинарен ден, сутринта сготвих набързо едни тиквички с ориз, а за довечера съм предвидила миш-маш. Нещо ме е ударила вегетарианската вълна   chef
Рея, радвам се, че се появи и вярвам, че както обещаваш, занапред ще си пак по-редовна в писането  Grinning
Квази, тая снимка, дето си я постнал тука, е просто култова. Другарят Ленин.....  hahaha Ама недей сега заради повишаване на приликата и брада да си пускаш......
Ванхорне, браво на твоето момиче  Hug А представяш ли си на теб колко много ще ти помага....... Blush

# 80
  • Манчестер
Еееее, бива ли така Crossing Arms Един ден ме няма, и сте изписали  ooooh!

Тесче, Честит рожден Ден ! Да си ми жива, здрава, все така усмихната и позитивна, и да сбъднеш това за което, всички тук се борим и дерзаем  Heart Eyes Hug

Извинявай Тес, че малко на патерици Blush Вчера снаха ми имаше също рожден ден. Навърши 50 год.  Crazy и бяхме на ресторант Crazy Индийски при това, но ми хареса. Обслужването също Heart Eyes
Цвети, не се притеснявай излишно Heart Eyes Ще си прекарате, повече от незабравимо Heart Eyes Голямо гуш на Аннабел Heart Eyes фенка съм й, при това луда  Crazy
Йоси, и аз много рева на филми. Всякакви....анимации, любовни, драми, не драми . Ще изброя някой от тях Blush Ледена епоха (класика за сълзи и сополи), Търсенето на Немо  Cry, Снежанка newsm45, Писмо в бутилка, Мечтах за Африка  newsm45 newsm45 newsm45...и т.н.. Последното за което ревах, беше преди няколко вечери на Х-Factor . Това е нещо като Мюзик Айдол, и ревах за един от участниците newsm45 Жал ми е като отпада някой от надпреварата, а пък имат всички талант  Sad Абе щура работа, представях ли си колко съм изкукала  ooooh! и нервите колко са ми изхабени, или не знам и аз  Blush ама съм в музикалната класация "Цигу-мигу Кукуригу" Номер едно. Така де, водя за сега Crazy
Кръстник, като за аматьор и първокурсник Mr. Green екстра се справяш. Но, една забележка Naughty никакви оправдания от рода- батерията падна, фотошпа не работи, ниско качество поради факта, че форума не позволява снимки с голям формат....  blahblah blahblah blahblah  Mr. Green  Иначе снимката на балкончето, много ме впечатли Crazy Приличаш на пропил се бивш интелектуалец Mr. Green Както би казала баба ми- Язък за убавото и умно момче, ама то с тая зла жена какво да прави детето  Mr. Green ....Това за жената , само ние си знаем, че не е така  Heart Eyes Нашето момиче, не си го даваме  Naughty

Аз, да ви кажа, че съм пред треска за очакваната ни среща  Crazy на 10.10  Crazy Crazy Crazy moresmile вече усещам че място не мога да си намеря  smile3535 newsm57 newsm57  261uu Наближава, и съм много развълнувана  Crazy
И, понеже ше водим приятеля на Питър, Колин с нас да питам, ако някой има приятелка, английско говоряща да го забавлява, да му не е скучно Mr. Green  Не е задължително, само като идея. Ако не ше търпи, и ше слуша, че друг път нема да го водим никъде  Mr. Green

Зази, чула съм за това място...имаше тема някъде из форума newsm78 ако не бъркам. Много от тях се похвалиха Heart Eyes Дано и ти, миличка  Praynig Нали знаеш , че с вяра всичко се постига  Heart Eyes Hug Само да повярваш в коланчето  Wink Дано Praynig, желая ти го от сърце Praynig Hug
Щях да забравя за Рея Blush...да и кажа че много ни липсва, и не сме я забравили Hug Той Квази, все за нея линееше  Crazy и питаше. Как да те забравим Hug Рейче  Heart Eyes

# 81
Гуш и от мен в тоз неделен ден  Hug

Цвети, спокойна и заредена с положителни емоции почивка ти желая. Пирамиди, пясъчни морета, багри... ех...чакаме пътепис, да знаеш Hug
Ванхорнче, браво на твоето момиче. Мамина отмяна ще ти е тя като се роди бебко.
Херка, чакаме снимките от сватбата. Нашият Квазиграф (бре-е-е, то някакси благороднически ми звучи май newsm78) се опитва да ти диша във врата  Wink Ще ви спретнем като нищо един кОнкурс тука.
Квази Hug, аплодисменти за ъгълчето ти. Абе не съм се съмнявала, че имаш око за неповторимото и красивото ти. Щом си в нашата темичка  Mr. Green
Ванюш Hug, как хубаво звучи това със събуждането. При нас обаче няма как да стане, защото аз съм поспаланката, а Щур скача в ранни зори. Аз хич не трябва да лягам, ако искам да го събудя първа Laughing  Но като се разнесе ароматът на кафе и парфюм из къщи и аз наддигам антенки изпод завивките newsm46 (трябва ли да ви убеждавам, че мечо крие  антенки под шапката си)
Маргариткен, ти си наша гордост  bouquet Обаче, нали йогата няма да те направи то-о-олкова спокойна, че да изчезне чарът ти на неповторима фурия  Hug Ха, като каза гъби- шушулка и тати шушулин са за гъби днес в гората (мен не ме питайте какво правя- пиша-а-а  Sick) Преди малко ми се обадиха и казаха, че май имало само мухоморки, които не били вкусни по принцип, но ако много настоявам, щели да ми донесат да опитам една мъничка  Crossing Arms Нали ви казах аз вчера, че подозирам заговор на шушулестите срещу едно беззащитно щурче smile3560  Laughing.
Зазинка, Hug страхотно е това, че сте били във Воден. Много исках на 15 август тази година да отидем, но не успяхме.
Мили, айде, че бандата вече пише плакатите "WELCOME!".
Йоси, Hug, много сладко клипче си ни пуснала. Ние вкъщи си имаме точно такова добитъче, така че задължително ще трябва да гледаме филмчето.
Ами аз май съм поредната, която не е гледала "Ледена епоха", въпреки че за шушулка и за тати това е любим филм, който са гледали поне по 3 пъти серията. А аз къде съм била през това време  newsm78. Само да приключа с моите писания и ще поправя този пропуск в образованието си[smilie=smile3538.gif]
Миленце, Hug остави детето да си шета из кухнята де. Нали не се чудиш на кого се е метнало Laughing Шушулка беше в детската още като реши, че иска да ни приготви нещо за хапване. И с ма-а-алки наставления от моя страна, които тя като същински водолей, леко пренебрегваше fiuuuuuu, приготви нещо средно между кекс и палачинка. Кръстихме го "Развълнувана палачинка" (беше на вълнички поне 3 бала). Най-Ф-ф-ф-фкусното нещо, което съм яла. Обаче не ме питайте сега за рецептата, защото няма да ви я издам  Naughty Тайна е. При това неповторима. И да не си помислите, че номера е в съставките  Flutter
За последвали кулинарни опити няма да разказвам, че още ми се изправя косата като се сетя как преди няколко години беше пекла кекс в метална тавичка в микровълновата. Искало да ни изненада детето и използвало момента докато сме на работа да ни забърка едно кексче. Но понеже знае, че ел. печката не се включва, когато ни няма, а в микровълновата става хем по-бързо, хем знае как се работи с нея и... Само дето леко е пренебрегнала приказките ни какви съдове НЕ се слагат в микровълновата. На вечеря носи тавичката с кекс, ние ахкаме от удоволствие, опитвайки невероятната вкусотия Crazy (която по-скоро имаше вкус на сварено сладко тесто, но...важно е старанието  food002), и аз питам кой и е помогнал да "изпече" кекса. А тя ухилено ми отговаря: "Никой. Аз сама." И тъкмо да попитам "Как сама?" чувам допълнението и : "В микровълновата. Малко пращеше, ама се изпече  yes."  На вашето въображение оставям да си представите физиономиите ни с баща и ...  #Crazy Sick #Crazy Още настръхвам като се сетя какво е можело да стане.
Много се отплеснах май, а работата ме чака. Няма да пека кекс. И гъби няма да ям. Обещавам  Mr. Green

Гуш за всички и хубав неделен следобед Hug

# 82
  • На планетата Земя
Здравейте пак, милички!

Днес явно ще се стои в къщи. Поне ни е уютно и мързеливо. С моето златце ви черпим от нашите топли сладки, и двете сме ги правили. Беше много весело, в кухнята все още се влиза с ботуши.  Mr. Green Остава само някой да налее кафенце в чашката и започва сладката раздумка.

Цвети, лек път, миличка. Дано палчека да е здрава и да слушка.

Ванхорне, полезна е тази схема с гледането на деца, а и на отговорности учи. И нашата рода там практикуват такова отглеждане. Само ми е странно, защо като нашата мома взима да гледа децата на сестра си за следобяда, пак пари взима. Това тук не мога да си го представя. Но при тамошните порядки не е учудващо. Обясняваха ни, че майк ай не може да им дойде на гости да ги види, ако не са я поканили специално. Друг път най-добрата й приятелка беше й дошла на гости. Сядаме да ядем и аз понечвам да попитам дали да й сервирам, какво (бях сготвила и напазарувала). А тя: ааа, не, тя не е канена на обяд, няма никакъв проблем, няма да се обиди. Сядаме и ядем, аз умирам от срам, а момичето спокойно си чете някакъв мегъзин на диванчето.

Квази, тенкс за информейшъна, дето ми го даде. Ще имам нужда обаче от още един дубъл, абе много бързо говориш бе!  Mr. Green А и кат ми звънна, изгубих и ума и дума. Трябваше да ти дам човеко да се разберете по мъжки. Joy Joy Joy

Дуди, лежа на пода и умирам от смях с твоята щерка!!! Метална тавичка в микровелето. Лелееееее!  hahaha hahaha hahaha

Мили, чакаме те с нетърпение. Ти кога пристигаш?

Тичам да сложа малкия смърф да спи (тя днес нямало да спи, заяви токущо) и пак ще ви нагледам. Мляс!  Heart Eyes

# 83
Дуденце, тогава той да те събужда с кафенцето ..... много е готино  Hug Hug Hug Hug

# 84
Здравейте.
Да ви питам вас Hug, че в отчетната колкото момичета толкоз мнения.БХС знаете ли дали на гладно се прави.На мене от МД от лаболаторията на Кременски ми казаха, че не е нужно и аз хапнах малко колкото да не припадна.
Та тия девойки от отчетната разказват, че така излизаби лоши резултати.....то само това ми липсва Rolling Eyes.
Тес с голямо закъснение да си жива и здрава миличка  bouquet  bouquet  bouquet, много много обичана и да прегърнеш скоро своето чудо Hug
Квазко снимката чернобялата много интелигентен те прави hahaha(шегичка Hug, ние си те знаем какъв си ни уникален).Екстра се справяш с фотото Peace
Миле още не съм направила питката и ти сега курабии #Crazy

# 85
Бъни, няма страшно, това са генетични изследвания, храната не им влияе! Hug

# 86
Здравейте, образи  Hug Heart Eyes Hug
Голямо размазване днес Mr. Green Вярно, че станах в ранни зори, но след това... просто нямам думи Blush Измъквах се от леглото само за да хапна и пак обратно Heart Eyes Пилето Heart Eyes дори още не си е облякла дрешките Mr. Green Ей такива дни обичам да има от време на време Heart Eyes

Ванюха Hug блазе му на твоя котарак Mr. Green То не че и мен не ме чешат зад ушите редовно, но винаги е радостно, когато научаваш, че все още има жени, които да уважават патриархалния дух Crazy

Йоси Hug то моето пиле Naughty хич не ще да позира Sad Лових го тайно, лових го и накрая му писна да бяга и да мрънка и се остави във вещите ми ръце CrazyПо-мрънкащ модел не сте виждали. Ще свикне - като и направя 10-20000 снимки Mr. Green

Ох ooooh! ... пилето пак нещо ме вика да се гуши Heart Eyes Не мога да откажа Naughty До по-късничко Hug

Заяц Heart Eyes рупай моркови и хич да не ти пука - няма ограничение за храненето Naughty Изследванията хич не са генетични Naughty , както се опитва да те метне нашето любимо caritas-че Heart Eyes , но химическите вещества, които се изследват не се влияят от този фактор Hug

# 87
  • Манчестер
Миле, сладките са направо шедьовър  Crazy Пристигам в сряда(07.10)  вечерта (21.50 ч.) Crazy Как ше ви намачкам самоооо Mr. Green
Бъни, стига се шашка Hug Сигурна съм, че изследването ше е ОК  Peace Heart Eyes

# 88
Заяц Heart Eyes рупай моркови и хич да не ти пука - няма ограничение за храненето Naughty Изследванията хич не са генетични Naughty , както се опитва да те метне нашето любимо caritas-че Heart Eyes , но химическите вещества, които се изследват не се влияят от този фактор Hug

Ох, ама съм и аз ...!!! ooooh!
Толкова бързах да успокоя Бъни, че да не й зачезне пак новопоявилият се апетит, че съм ги написала едни... То и самото име го подсказва - биохимичен скрийнинг, ама така е, който още спи... Crazy

# 89
Ние пък си имаме избори и ще изкукам, защото моят котарак се е зазяпал вцепенен в ТВ-то и така ще е цяла вечер  smile3502 smile3506

Малко пращеше, ама се изпече 
Дуденце ей такива се мъниците - как да ги оставиш сами........ужас!!! и всичко се прави с на-добри намерения - как да му се скараш...

Милето, пак се прояви с тия сладки, дето ги е направила с помощта на една малка помощница. Браво, момичета!!!

milly vanilly аз съм по-конкретен случай - рева само на бебета. Видя ли нещо така сърцераздирателно - майка гушка бебето си, храни го, държи го да прохожда, анимация с бебешка история ..........ей такива работи ме вадят от релси..... ku-ku ku-ku ku-ku

Зази много добре сте постъпили да отидете до тази църква. Само съм чувала за нея.....Разбира се, че трябва да се обръщаме с молитва към Бог, кой друг прави чудесата да стават.......И най-хубавото и важно е, че сте били заедно, че вярвате заедно и това е двойна енергия, която ще получи отговор!!!!  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт