Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Темите за дискусия във форума включват бременност, здравословно хранене, лични преживявания и споделяне на опит, семейни радости и притеснения, обмен на поздравления за успех и здраве, рождени дни, йога, кулинарни преживявания , филми, пътувания, семеен живот и забавни случки. Освен това те обсъждат планове за срещи, филмови изживявания, консултации относно бременност и подготовка за преместване. Те също така предоставят подкрепа в трудни моменти и се справят с проблеми в училище.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите на българския онлайн форум?
-
Какви са преживяванията на хората при отказване от тютюнопушенето според публикациите във форума?
Бъди все така усмихната и позитивна!
. А коментарът към поместената тук просто ме съсипа! 
Добре де, ама всъщност се оказало, че не са компютри, ами компоти, и не ги изнасяме, ами ни ги връщат! 

Ние вчера освен разходката на Пловдивския панаир (с нищо не ни впечатли), ходихме и на едно тайнствено място. В село Горни воден, всъщност то се води квартал на Асеновград, има една църква - Успение Богородично се казва. Но всички я знаят като Златната ябълка, и ние така питахме, докато я намерим. (Иначе аз знаех за нея от форума, имаше специална тема). Та в тази църква четат специална молитва за зачеване. Отчето е много мил, там бяха и две жени, едната от които ми върза на кръста бяло коланче. А от една голяма кошница, сложена пред иконата на Дева Мария и пълна с ябълки, ми дадоха една ябълка, която днес сутринта изядохме заедно с Коко. То всичко си е някакъв специален ритуал, попът най-подробно ни го обясни и ни записа имената, за да ги споменава 1 година в молитвата, която чете за зачеване. В дебелата тетрадка имаше още много такива имена на двойки, молещи се за рожба.... Може на някой всичко това да му се стори..... и аз не знам каква дума точно да определя, но аз се разплаках там в църквата. Защото мисля, че след като сме опитали всичко, трябва да се помолим и на Бог и да вярваме, че той ще се смили над нас. 

Ама недей сега заради повишаване на приликата и брада да си пускаш......
Един ден ме няма, и сте изписали 

и бяхме на ресторант
, Снежанка
, Писмо в бутилка, Мечтах за Африка
Абе щура работа, представях ли си колко съм изкукала
никакви оправдания от рода- батерията падна, фотошпа не работи, ниско качество поради факта, че форума не позволява снимки с голям формат....
вече усещам че място не мога да си намеря
Наближава, и съм много развълнувана
)
, приготви нещо средно между кекс и палачинка. Кръстихме го "Развълнувана палачинка" (беше на вълнички поне 3 бала). Най-Ф-ф-ф-фкусното нещо, което съм яла. Обаче не ме питайте сега за рецептата, защото няма да ви я издам
), и аз питам кой и е помогнал да "изпече" кекса. А тя ухилено ми отговаря: "Никой. Аз сама." И тъкмо да попитам "Как сама?" чувам допълнението и : "В микровълновата. Малко пращеше, ама се изпече
." На вашето въображение оставям да си представите физиономиите ни с баща и ...