здравей те

• 1 435
  • 11
  •   1
Отговори
 Cryаз загубих бебенцето си в 36 седмица Sad.Нямаше сърдечна деиност,а цялата ми бременост беше перфектна.Сега се мача вече 7 месец да забремеенея отново но не става Cry

# 1
  • космополитно
Съжалявам за загубата ти! HugНо не се тревожи и мъчи за нова бременност. Дай си време да позагърбиш малко травматичното си  преживяване! Никога не е късно човек да се сдобие с желаното дете и има различни пътища и начини!...

В крайна сметка точно нашите деца  идват при нас, когато сме готови. Та използвай времето до идването на твоето дете за да се подготвиш физически и емоционално за съвместният Ви живот! Peace

# 2
Поли радвам се че намери сили да пишеш Hug Аз съм с теб другарче.

# 3
Поли, много съжалявам за загубата ти...Милата душица малка...още едно отлетяло ангелче...
Прегръщам те силно!  Hug Вярвай, мисли позитивно и детенцето ти ще се появи някой ден, това мога да ти кажа с увереност от опита който имам.

# 4
Много съжалявам за загубата ти! Cry
Тук ще намериш подкрепа! Hug

# 5
  • Варна
Съжалявам за загубата ти! Пожелавам ти скоро да гушнеш едно живо и зднраво бебче.

# 6
  • Varna
Стискам ти палци скоро да получиш голямата вест , че си бременна.  Отпусни се, мисли за друго и не се отчайвай! щом ти си е случило веднъж, пак ще ти се случи

# 7
Поли, искрено и много съжалявам за загубата на твоето бебче! Hug
Няма да се отчайваш, не си го поставяй като фикс идея, понякога това пречи, при мен така беше. Когато си готова физически и Емоционално ще се случи. Вярвам че скоро ще се запишеш в Шкембенцата!

# 8
Невенче ето ме и тук,господи дари ни всички нас които сме загубили нашите ангелчета,по скоро с бебенца защото ще...... PraynigТози месец сащо  нищо Cry

# 9
Поли,добре те разбирам!Първо се успокой и почини малко,бебето само ще дойде Hug

# 10
 SadОх, как да се оспокоя имам чуството че колко повече време минава,по се притеснявам.Сега каточели още повече мисля.Утре отивам на лекар,почвам да си мисля че имам проблем. Praynigдано да греша

# 11
Съжалявам искренно! Ще се случи когато най-малко го очакваш  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт