Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 262
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Деси, ако ходиш много бавно, животеца ще профучи около теб без да забележиш, та по-добре да си припкаме по-бързичко, така имаме шанса да се порадваме на повече неща, а всеки пада, дали ще ходиш бавно или бързо - спънеш ли се - падаш, но аз съм силен оптимист и за това ще ти кажа,

че по-надолу от земята няма как да паднеш  Hug Peace

Миличка аз това много добре го знам ,а  и има една стара българска поговорка "Който ходи бавно бързо стига " и още една също мога да кажа и тя е "Бързата кучка ,слепи ги ражда",вярвай ми аз съм по голям оптимист и от най -големия такъв,падала съм много и ще има да падам още много ,но по важно е не как ще паднеш (вървейки бързо или бавно),а как ще станеш... Не влагам нищо отицателно и негативно просто ,моя теория в горенаписаното...

# 391
  • София
Прочете и седемте глави? Shocked Наистина? Така бързо? Shocked УОУ!
Дафи, ти си страхотна! Много ти благодаря - не само за хубавото мнение, ами затова, че се нави да дадеш такова. И че се нави да прочетеш глупостите на едно 17-годишно дете. Аз през уикендите само пиша, така че 8-ма глава към 11.10., тъй като в събота имам изпит по френски. И още веднъж: Çok teşekkür ederim! newsm51

# 392
# 393
  • София
Деси Мила,
ти можеш да си живееш колкото си бавно искаш - нямам нищо против   bouquet
аз винаги съм живяла на бързи обороти и това е моята природа, ако щеш и 1000 бг поговорки ми напиши - все същия успех ще имаш.....

аз друга ще ти кажа - живей така, че утре да не съжаляваш...

а за  стването, за да станеш и да се изправиш за съжаление трябва да можеш да губиш, не само да печелиш...
да губиш е изкуство - не всеки го владее...

аз мога да губя, следователно винаги успявам сде се изправя след всяко падение - вярвай имала съм много такива, но нито едно не ми е прекършило гордостта....

нищо лично - просто мнение.........  bouquet

# 394
Момичета, аз имам едно предложение.
Не е ли по- добре снимките да кореспондират със сериите, които сме гледали до сега или пък такива, които нямат отношение, но не и на пред. Че ако продължим така филма ще замине преди да са го излъчили Thinking

# 395
  • София
Момичета, аз имам едно предложение.
Не е ли по- добре снимките да кореспондират със сериите, които сме гледали до сега или пък такива, които нямат отношение, но не и на пред. Че ако продължим така филма ще замине преди да са го излъчили Thinking

да не е лошо, че филма свърши и хората които не искат да знаят бъдещето на филма, им отнехме правото на избор от всякъде...

# 396
Да като се замисля пишем с бели букви и после като пуснем снимки от предстоящите моменти всичко отива по дяволите  newsm78

# 397
  • София
Да като се замисля пишем с бели букви и после като пуснем снимки от предстоящите моменти всичко отива по дяволите  newsm78

правилно, можем да започнем с подписа ти  bouquet

# 398
Да като се замисля пишем с бели букви и после като пуснем снимки от предстоящите моменти всичко отива по дяволите  newsm78

правилно, можем да започнем с подписа ти  bouquet
Или аватара. Simple Smile

# 399
  • София
Е, то така подписите и авовете на 90% отиват. Rolling Eyes Аз съм "против" това нещо със снимките. Flutter

# 400
  • София
Тинче ти хубаво си против, ама я се постави на мястото на хората които не искат да знаят подробностите в бъдеще?
защо тогава се пише с ББ след като няма да уважаваме тези неща

снимки който не пряко свързани с филма напред ок, няма проблем, ама то взеха цели гифове със сцени да се пускат.. не е редно според мен  Hug

# 401
Деси Мила,
ти можеш да си живееш колкото си бавно искаш - нямам нищо против   bouquet
аз винаги съм живяла на бързи обороти и това е моята природа, ако щеш и 1000 бг поговорки ми напиши - все същия успех ще имаш.....

аз друга ще ти кажа - живей така, че утре да не съжаляваш...

а за  стването, за да станеш и да се изправиш за съжаление трябва да можеш да губиш, не само да печелиш...
да губиш е изкуство - не всеки го владее...

аз мога да губя, следователно винаги успявам сде се изправя след всяко падение - вярвай имала съм много такива, но нито едно не ми е прекършило гордостта....

нищо лично - просто мнение.........  bouquet

МИличка ,за годините които съм аз живея доста бурно ,има човек в този форум ,които ме познава и знае,че днес загубих битка,но за следващата съм още по -силна,достатъчно добре владея тези битки както и много други ..не се залъгвай само ,че винаги успяваш,защото още не се е родил такъв човек,защото живота ни среще с обстоятелства с които колкото и горди да сме неможем да се изправим ,не живей в илюзия....а човек които много се хвали значи не е нищо повече от това което казва.Искам само да пи пожелая успех в живота ,колкото и да не съм аз човека ,но от добро възпитание гоправя,искам и да ти кажа ,че и гордоста е преходна и може да остави в най -неподходящия момент....Немисля ,че този разговор е за този форум ,защото дамите тук незаслужават това.Тук сме за нещо друго,това ,че понякога не е разбрал нещо и тръгва да се защитава ,значи е загубил битката още в самото начало.Тъй ,че не се хаби по темата, а и по -умния винаги отстъпва.Лека вечер и всичко добро!

# 402
Тинче, има достатъчно, които са подходящи за сега. А хората, които не искат да знаят какво ще стане на пред. Имаме ли право да им отнемаме възможността да го направят както те искат? Нали всеки един от нас решава сам за себе си, а се получава, че ние отнемаме тази възможност на някого.
Съжалявам, но не мога да се съглася с теб

# 403
  • София
Не, за gif-ове с цели моменти - окей. Ама по тая логика и моите клипчета - adios! Rolling Eyes Тоест, и тях на ББ да пускам? Не, това, като се замисля, е добра идея. Rolling Eyes А, впрочем, снимките, които пускаме с Мурат/Демир, няма да бъдат спряни, нали? Тъй като то там развитие на сюжета няма - само две дълбоки очи натурален шоколад. Wink За цялостни моменти съм съгласна да не се пускат. Peace

# 404
Според мен за клип - ако е напред си е Ок само да се каже, че сцените са напред, както си е и до сега. Но снимките - трябва да се съобразяваме newsm78

Общи условия

Активация на акаунт