Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 232
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Таз Сюхейля баси злобата ве............ Ма и послъгва ми се струва и все настройва Аслан срещу баща му. Не че и бащата е цвете за мирисане. Пък и Нериман двулика лопата, какво взе да ги реди като на умряло че се оженила, пък като разбра че дафне е девствена пак същото.

# 481
а какво става с Кенан, нали щяха ББ да се женят с Мелек  Thinking

# 482

Дафи с азбучния ред си се объркала  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз съм Веси  Flutter Flutter Flutter

та ще съм от първите, пък в каква кондиция ще го оставя не отговарям  hahaha hahaha hahaha
А след В-то е и Г-то,а пак Д-то е след мен. hahaha
А с Весито сме се разбрали..... smile3503
Пу от вас човек не може да се дореди Joy,ама нейсе ще си чакам реда пък кога тогава Wink,колкото и да го изтощите все ще се съвземе той си е железен Heart Eyes Crazy

# 483
  • Варна
Таз Сюхейля баси злобата ве............ Ма и послъгва ми се струва и все настройва Аслан срещу баща му. Не че и бащата е цвете за мирисане. Пък и Нериман двулика лопата, какво взе да ги реди като на умряло че се оженила, пък като разбра че дафне е девствена пак същото.
Отвратителна злобарка е Сюхейля #2gunfire

# 484
Толкова злоба има в Сюхейля,че чак мен тръпки ме побиха Twisted Evil

# 485
  • София
Сега пък да почна и Нериман-такова несъответствие уж жена от богато семейство, уж се предполага че е възпитана и жена не проста уж ограмотена а пък в същност крайно ограничена. Сега пък и как наплаши Дефне от първата брачна нощ.
Пфу егати жакото същество, сега пък и се подмазва на другата си дъщеря, ама пък колко изкуствено е всичко!

А сега Демир съвсем се омеша ...............

ББ Демир защо ще напусне къщата на леля си, заради полицата от чифлика на Ихсан ли?

# 486
  • Варна
Демир милия много го загази  Confused, тая Бала ли беше , само тя липсваше  Close

# 487
И Аси го наряза като кисела краставица, а той май и не разбра защо? newsm78

# 488
  • София
Е тая Сюхейля няма да разбере как сама срещу себе си работи. Добре че не е до мен щото като плюне сигурно ще ме отрови............

# 489
  • София
Оооооо, краят - много силен! "Нямаш място на тази снимка, нито в живота ми!" Peace Евала! hahaha

# 490
  • София

Ми не разбра наистина, тя леля му не му каза и предполагам че сега ББ ще скъса с тях и ще се изнесе в родната си къща

Сега се сетих оня пък шемет Керим на китарка ще и дрънка........... Хубаво деликатен ама това вече на нищо не прилича.

# 491
Миличкия Демир, дори не разбра защо няма място на снимката и в живота и newsm45 Той реши, че този гняв е заради Бала ...  smile3518 Не е лесна и неговата...

# 492
  • Варна
нищо не разбра горкия  Sad, тя запали мотора и го насоли едно хубаво  Naughty

# 493
  • България
Здравейте момичета, от началото на филма чета вашият форум. Чета и ви се радвам, но днес вече сте великолепни ето защо реших да се регистрирам и аз и да ви поздравя. Благодаря на Тинчето за хибавият разказ и за невероятните преводи.

# 494
Как ще издържа до утре в 17.30? newsm45 smile3518

Общи условия

Активация на акаунт