Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
А деденцето ме кефи максимално newsm10 Личи си старата школа... коцкар е, та дрънка newsm53

# 496
  • София
MATA KOSMATA
Сухейлято нали го накара да избере и сега той ББ ще избере Аси пред ония кукумицин....и ще се изнесе

Bukторuя...Не е ставало дума за КенанББ тоз екземпляр дето ще се ожени за Мелек го няма още, казва се Али, той първо Аси ще сваля и след това ще се ожени за Мелек

аз изпуснах началото на филма и ще чакам да го качат за да гледам -
а Сюхейлято заслужава - некой да я заведе до моста и да и помогне да иде при сестра си.....
то бива злобилия, бива ама тва нейното никъде го няма

тая полица да си я завре........... ай да не казвам къде ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 497
Сюхейля и мен ме дразни, много злобна ......
Демир горкия, Аси хубаво го подреди... Crazy
Керим и Дафне са много сладки.. Heart Eyes
Дядката е голяма хиена, стар хитрец  Mr. Green обаче ме кефи, скица  Simple Smile

# 498
  • София
А деденцето ме кефи максимално newsm10 Личи си старата школа... коцкар е, та дрънка newsm53

абе дедко с тая роза и тез звезди дето ги е засвалял ще бере яд скоро време  hahaha hahaha hahaha

щял да я засади в двора си леллеее майкооооо  ooooh! ooooh! ooooh!

на дърт гъз - бъз....

само трябва да си махне брадата и да остане с един коцкарски мустак - и те тогава нема да има равен  hahaha hahaha hahaha

# 499
  • София
MATA KOSMATA
Сухейлято нали го накара да избере и сега той ББ ще избере Аси пред ония кукумицин....и ще се изнесе

Bukторuя...Не е ставало дума за КенанББ тоз екземпляр дето ще се ожени за Мелек го няма още, казва се Али, той първо Аси ще сваля и след това ще се ожени за Мелек

аз изпуснах началото на филма и ще чакам да го качат за да гледам -
а Сюхейлято заслужава - некой да я заведе до моста и да и помогне да иде при сестра си.....
то бива злобилия, бива ама тва нейното никъде го няма

тая полица да си я завре........... ай да не казвам къде ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
МОРГАНЧЕ
Благодаря ти!
ББ А кой ще каже на Аси че е избрал нея или пак ще чакаме да се назлъндисат?!

ТОЯ КОЗЕЛ аСЛАН КАКВИ МИЗЕРИИ ЩЕ НАПРАВИ ПРЪЧ НЕЩАСТЕН!!!!!!!!!!!! Извинете за главните букви ама много ме издразни. Толко ли не му стига акъла да види че пишман майката му яко го работи!

# 500
абе дедко с тая роза и тез звезди дето ги е засвалял ще бере яд скоро време  hahaha hahaha hahaha

щял да я засади в двора си леллеее майкооооо  ooooh! ooooh! ooooh!

на дърт гъз - бъз....

само трябва да си махне брадата и да остане с един коцкарски мустак - и те тогава нема да има равен  hahaha hahaha hahaha

Дедко използа голямата суматоха в родата и се отдаде на развра newsm62т Абе пич е newsm10

# 501
  • София
Хайде чао от мен показаха ми поредния червен картон малкия син се прибра от работа.
Пожелавам ви лека нощ и приятни емоции.
Целувки!

# 502
... ех Аси... побърка човечеца smile3555

# 503
здравейте момичета! Демирчо ми се видя доста слабичък и незнам дали ще издържи на вашия напън.Ще го озорите човека.

# 504
  • В тъмната гора.
Здравейте  Hug

Демир, като лъжливото овчарче..
Ама нали краката на лъжата са къси...само до кръстовището.  newsm62

# 505
Демирки и Мурадки хай!

Аз първо да ви поздравя, пък после ще чета. Добре сте се представили за 1 час!

# 506
Сухейля като чели живее от нещастието на другите,храни се с него.Тъпче всички наред.Нали уж знае какво е да обичаш и да си отхвърлен.Заслужава да остане сама.А Нерима хем я боли хем я сърби.

# 507
  • София
Мата ще се чака, няма начин  Peace

Мишел, той тамън си вика айде мина ми номера, ама нейсе и тоз път го сгащиха......

ама като лъже и се прави на умен, пада му се, сега да си сърба попарата

а Дефнето кво се уплаши, все едно до хирург си ляга  ooooh! ooooh! ooooh!

Аси ще и дава акъл като по веща в занаята hahaha hahaha hahaha

# 508

Мишел, той тамън си вика айде мина ми номера, ама нейсе и тоз път го сгащиха......

ама като лъже и се прави на умен, пада му се, сега да си сърба попарата

а Дефнето кво се уплаши, все едно до хирург си ляга  ooooh! ooooh! ooooh!

Аси ще и дава акъл като по веща в занаята hahaha hahaha hahaha

Морган, чакам те на полето точно по средата до най- голямата купа сено Joy Joy Joy

# 509
  • София
Амнистия, амнистия, амнистия!!!!!!!!!!!!!!
Излезе ергенинът му с ергенин, мАжо на 24 часово дежурство днес, обадих му се да не ми пречи и хоп пак тука!

Тю тия хора не са ли чували израза че времето е пари?! Е аре ше чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт