НОЕМВРИйкска мама с гордост си разхожда пупата голяма - 43

• 22 606
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Искам само да се допълня!!!

Благодаря ви ,че ни мислите!!!!  newsm51   newsm51 newsm51

Комикс все ви следя в недоносени.Много ви мисля и ви давам всичката си положителна енергия!!! А на тебе цялата сила която имам,че ти е нужна!!!!     newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 616
Въобще не ни пречиш Комикс, напротив много ти се радваме и чакаме новини от теб и то все хубави за нашето първо ноемврийче Бо!!!
Стискам палци да се оправи бързо бързо... и тези проблеми да отшумят  bouquet Heart Eyes

# 617
Добър ден.Честити бебоци на всички родили
Момичета стискайте палци че утре сутринта съм на изпит и сега тръгвам за варна
Ще пиша като се върна

# 618
Оооо, Комиксче  - шпионираш.....отскочих до офисната череша  за малко нет  Mr. Green В други ден ще ти се нарадвам лично  Hug

Мацки, като гледам валят вече въпроси от най-различно естество. И аз да благодаря за изчерпателните отговори, ще се възползвам от съветите.
Тази сутрин най.сетне стоварих на мъжо платнените части на количката в банята да ги изпере хубаво  Mr. Green - няма само аз да шетам я.
Ще гледам довечера да пусна  най-сетне една пералня с бебешки неща, да са готови поне за първоначално, че като гледам как взеха да се раждат бебоци, а и мен ми се появиха болчици в корема и кръста.......да няма внезапни изненади.
Вчера взех едно много мекичко хасе за чаршафи и ще творя тези дни. Само се чудя какъв размер да е горната торба, защото одеалцата ми са две с различен размер newsm78 - да бях мислила предварително нямаше да е лошо.  Crazy
Gulia - не се шашкай мила, на всимки ни се случват най-нелепи неща напоследък. И ни подпира и тежи и схваща.....още малко остана, ще си ги изтърпим неудобствата. Наградата си заслужава  Heart Eyes

steysi86 - мисля че е време да се уговориш с педиатър, после да не се чудиш от къде да намираш по спешност.

Хайде пожелавам ви много приятен слънчев ден, никакво раждане през уикенда моля - раншко е още. Отивам да си разходя джапанките за последно, да помърдам с пръстчета на слънце......такива работи

# 619
Привет и от нас Hug

Честита радост на мама Дивиана!!! Терминът й беше на рождения ми ден, но то си знае бебенцето кога да се появи.

Кlodia не оставяй така нещата със смотаната шефка. Парите си ги изработила, а още по тъпо е да се държи така с теб.
Аз подадох жалба преди няколко месеца до НОИ, понеже ми бавиха болничните от работата. Сега да видиш как бързо ги предават. Не смеят да се заяждат с мен, щото им дадох да разберат, че знам какви са ми правата, че и знам какво е Инспекция по труда.

Забелязвам един неприятен момент..  Cry Оголват ми се коренчетата на зъбите, нямам болки или кървене от венците. Зъболекарката каза, че нищо не може да направи. Crossing Arms Някой има ли подобен проблем.

Комикс
винаги пиши и при нас! Ние мислим за вас.  Hug

Днес съм си намислила денят да е посветен на разходки и бебе покупки. Най после bowuu

Много усмивки и добро настроение!   bouquet

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 11:29 от Cantariny

# 620
askim87 - абе за стискане ще стискаме , но да не ни се обадиш от Варна че си имаме ново бебе си мисля  Wink Wink
Ще го вземеш , не се и съмнявам в теб  Heart Eyes

# 621
1. С какво да почистя кошарката на дечко (рамката, решетките)? Дали може с обикновен препарат за дървени повърхности? Жестоко се съмнявам. Същият въпрос и за повивалника. - Просто с влажна кърпа. Бебето няма нито да ги лапа, нито да ги хваща  Wink. Евентуално няколко капки доместос/белина във водата, но не много, ако толкова ви притеснява, че не са добре почистени. Аз чистя с един препарат антибактериален с пулверизатор от Англия. Тук не знам дали има нещо подобно, не съм обръщала внимание.

2. Помпата за кърма преди употреба с какво да я измия? С веро, с бебешки препарат за съдове? За шишетата е ясно - те се стерилизират по коментирани вече начини, но помпата има приставки и части, които не зная дали могат за влязат в стерилизатора за микровълнова.
Би трябвало всичко да  влиза в МВ. Преди това дори и шишетата се мият с някакъв препарат. Аз сега взех Бочко за бебешки съдове, преди миех с обикновен, някои мият с бебешки сапун.
Стейси, пише изваряване, защото са стари инструкциите. Каквото е изваряването, това е и стерилизацията. Ако вариш в тенджера с капак, спокойно може и по-малко да е водата. А и не знам как ще са покрити като пластмасата плува.

Neya, аз дрешките съм ги сложила в найлонови торбички и после в раницата  Peace. Като първоначалният багаж за болницата - 2 памперса, лигнин, чехлите, документите, амбулаторна карта, 1 комплект бебешки дрехи, ластик за косата са ми в найлонова торба.
Ама моми4ета,трябва ли да носим бебешки дрешки? newsm78Аз това не го бях предвидила #Crazyсамо памперси мислех 2-3 и мокри кърпи...

# 622
  • София
Steysi86 аз лично вече съм избрала педиатър и дори вече започнах да я тормозя с въпроси. Попитах каква козметика да купя на първо време, а тя ми отговори да си взема само едно сапунче на Bubhen, иначе тя като дойде вкъщи ще ми изпише кремче за подсичане и още нещо каза ама аз забравих, а и каза в началото, че ще го мажа с преварен зехтин. Не очаквах да ми каже това, при положение, че е млада (винаги съм мислила, че по възрастните лекари си карат с бабешките илачи), но явно това няма значение. Другото, което ми харесва при нея е, че никога не отказва направления и винаги е мила и обяснява всичко. Най- важното е, че е привърженик на хомеопатията, понеже и на мен ми е личен лекар и от нея знам, че първо лекува с хомеопатични лекарства и ако вече не помагат прибягва към АБ. Не знам, ще видя но за сега имам отлични впечетления.

# 623
Cantariny - така си е ... обаче ще изчакам още една седмица и тогава ще правя каквото трябва .. обещала ми е нещо , но само седмица ... Не и вярвам много, много но съм човек , който дава шанс ... един път след обещание... ако не го спази ще си има проблем... защото не съм сама много сме такива , а тя е в доста нарушения... макар че много интересно как се измъква по тъч линията винаги...

Относно оголването на венците и при мен става така, но имам и кървене... знам че е парадонтит но освен със паста за зъби за това не го лекувам с нищо... още няколко седмици и ще ходя за цялостна "обработка"...
От бременностите с децата имам този проблем ... по някакъв начин ми вземат калция от зъбите ...и за това не спазвам съветите на лекарите да огранича млякото в храната си ... а го увеличавам ... за да има и за мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 624
Абе за педиатър и мисля да се обърна към моето ЖП. Същите неща, които написа Бая мога да ги кажа и аз. Посъветваха ме обаче да съм изберяла педиатър, който не е личен лекар едновременно  newsm78 Логиката малко ми се губи... Не разбирам какъв е проблема.

# 625
  • София
Кантарини: Моята зъболекарка каза, че само пастата за зъби е някакво решение на този етап. Аз ползвам Лакалуд.
Васи: Наистина за какви бебешки дрешки в родилното става дума!? newsm78 Мислех, че само комплекта за изписване се носи от роднините, когато дойде момента. Но като се замисля......наистина с какво иначе ще го облекат бебето  newsm78 Изивинявам се за глупавите въроси  Embarassed
Стейси: Не е рано...време е вече. Аз вече си намерих, която е и Личен лекар обаче и незнам какъв е проблема и защо са ти го казали това. Бая и моята ми каза за преварен зехтин  Shocked и мен ме изуми.

# 626
  • Пловдив Белащица
аннтония, сгъваемата кошарка в банята под душа или на двора с маркуча  Wink

Кло, като е нова прахосмукачката не влиза ли в гаранцията маркучът?

Комикс, обаждай се, обаждай се. Чула, недочула, друго си е още едно мнение  Heart Eyes

Педиатър - хубаво е да се ориентирате и да говорите с него дали ще има възможност да ви следи. Казали са ви да не е и личен може би първо заради това, че освен бебета/деца ще трябва да чакате и бабите. Макар че при нашия това е хубавото, че като отидем с бебетата и сме с предимство. Другото е, че доста от личните лекари не следят новостите в педиатрията, но това е често срещано и при само педиатри, така че за мен не е основателна причина. Не се сещам, за какво друго иначе. Питайте най-добре този, който ви е посъветвал.

Cantariny, среща се при някои бременни. Мий се редовно с Пародонтакс и си намери хубав разтвор за жабурене. Както също помага много (макар че е гадно) жабурене със зехтин.

dilandii, зависи от изискванията в болницата. На повечето места искат да си носиш дрехи.

# 627
В Шейново искат дрехи само за изписването - т.е. в деня на изписването близките ги донасят.Иначе ги обличаха с техни гащеризончета,много симпатични.

За другите болници да кажат останалите.

# 628
И аз така знам. Че докато бебето е в болницата от там ги обличат с техни дрехи ( оборотни) и само за изписването трябва.
Аз вече съм готова с чистенето и сега трябва да отида до аптеката да си взема последния магнерич и да го изгълтам и него. Доки ми каза да го пия до 36 седмица което значи че аз в понеделник влизам в 36 седмица и магнерича ще си го пия до четвъртък не мисля че има значение. Въпроса е да издържа без контракции та поне да вляза в ноември за да се роди беба. Не мисля че ще се роди толкова рано, ама то знае ли се  newsm78. Нали в момента в който се влезне в 9-ти месец вече всеки ден може да се очаква да се роди.
А и после като с евърна трябва да изкарам торбата от прахосмукачката и да я изпера. Въпреки ч енашата прахосмукачка е с фуния която събира боклуците, но колкото и да е в торбата влиза прах.
Кло отиди в технополис и им тросни прахосмукачката с маркуча да си ти го сменат.
Комикс радвам се че се включваш и при нас. Чакаме и се молим само за хубави новини. Малката е доста борбена и съм сигурна че ще успее и скоро ще сте си в къщи. Важното е че папка и наддава.

# 629
Добър дееенннн!!!!

И ние от сутринта 2 перални пуснахме - ама все пак е събота!

Да се похваля - купихме всичко необходимо за болницата, а и за бебче разни джвъчки! Ако някой се интересува от цени - имам ги  Crazy

Комикс - Радвам се, че някак си по - ведра напоследък и се включваш при нас! Дано бебка скоро си е вкъщи!

Е това е, отивам да си опаковам багажа за родилното Simple Smile После вече когато иска да тръгва бебчо! Нали всичко си взехме!

Общи условия

Активация на акаунт