НОЕМВРИйкска мама с гордост си разхожда пупата голяма - 43

• 22 609
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София, Борово
Добро утро, красавици!
За стерилизирането на помпи - моята е Авент и съм стерилизирала след всяко цедене Peace Не се е повредила изобщо.
Яничка и Кремито, благодаря ви!  bouquet Hug
mama_AJ, благодаря за кафенцето  bouquet
Катерина26, много ме боли, но само една става, която закваща десния крак и дупет (не знам дали ме разбра) Преди също ме болеше, но мина за 1 седмица след раждането, тогава и колената много ме боляха.
Малко отчет от мен, вчера бях при доки и водите са намалели, но пък са бистри и плацентата не е остаряла, още е степен 1. Притеснява ме, че бъбреците на бебка са на долната граница, той каза че не е страшно, но за мен си е много притеснително..
За почистването на количка и кошара, само с мокра кърпа ги бях минала.
Който се интересува от Поли (мама на Паола от мамите Декемврийки) Имам СМС от нея - добре са, възстановява се Heart Eyes
Хубав ден желая от сърце  newsm51

# 601
                   ДОБРО УТРООООООООО!!!
  Днес уж щял да е последния слънчев ден?!?Дано не познаят,че много ще ми липсва топлинката на слънчицето и разходките!То като вали и е кално ми се убива всякакво желание за разходка!javascript:void(0);
  мама АЖ мерси за кафенцето.Аз сега се излюпих и още не съм пила,но няма да пропусна.
Кате уточнението ти за жалбата е много точно-не трябва да е анонимна,но снощи в яда си явно съм забравила да го напиша.Но Клодия не мисля че ще има повече проблеми от сега ,защото ти така или иначе вече имаш да вземаш само майчинство,а не заплата от тази фирма,а то не се плаща от работодателя.Не може и да ти прекрати договора и да спре да ти плаща осигуровки,така че моето скромно мнение е че си струва да опиташ.Все пак решението е твое,но на тел на Инспекцията можеш да разпиташ подробно и да обясниш проблема.Много са любезни-ще ти кажет какво да правиш!Дано нещата се променят към по-добро за теб!

ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ МАМИ,БЕБЧОВЦИ И ТАТКОВЦИ,КОИТО ДНЕС СА СИ ВКЪЩИ!!!

П.П. Нашият тати,за съжаление е на работа,но ще го чакаме следобед! :Djavascript:void(0);

# 602
Добро утро,тумбачета! Simple Smile
За почистването на кошарите:аз моята вече 2-ва пъти съм я забърсвала с "Опти" за мебели.Този препарат е с мед и не оставя никаква миризма.За мен е хубав.
За помпите:аз все още не съм стерилизирвала нищо,но съм си купила комплекта на Авент - "Естествено начало" със стерилизатор за микровълнова е и всичко се събира в него.Цялата процедура е за 2-4 мин.
Много слънчев и усмихнат ден от мен! newsm53

# 603
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!!!

КАФЕ С ЦВЕТЯ ЗА ПРИЯТЕН ДЕН!!!
http://www.dailymotion.com/playlist/xm409_QUANTQUARK_eric-clapto … s-ringo-sta_music
И ЕДНА ПЕСНИЧКА ОТ МЕН.

ПРИЯТЕН ДЕН!!!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 604
  • Пловдив Белащица
1. С какво да почистя кошарката на дечко (рамката, решетките)? Дали може с обикновен препарат за дървени повърхности? Жестоко се съмнявам. Същият въпрос и за повивалника. - Просто с влажна кърпа. Бебето няма нито да ги лапа, нито да ги хваща  Wink. Евентуално няколко капки доместос/белина във водата, но не много, ако толкова ви притеснява, че не са добре почистени. Аз чистя с един препарат антибактериален с пулверизатор от Англия. Тук не знам дали има нещо подобно, не съм обръщала внимание.

2. Помпата за кърма преди употреба с какво да я измия? С веро, с бебешки препарат за съдове? За шишетата е ясно - те се стерилизират по коментирани вече начини, но помпата има приставки и части, които не зная дали могат за влязат в стерилизатора за микровълнова.
Би трябвало всичко да  влиза в МВ. Преди това дори и шишетата се мият с някакъв препарат. Аз сега взех Бочко за бебешки съдове, преди миех с обикновен, някои мият с бебешки сапун.
Стейси, пише изваряване, защото са стари инструкциите. Каквото е изваряването, това е и стерилизацията. Ако вариш в тенджера с капак, спокойно може и по-малко да е водата. А и не знам как ще са покрити като пластмасата плува.

Neya, аз дрешките съм ги сложила в найлонови торбички и после в раницата  Peace. Като първоначалният багаж за болницата - 2 памперса, лигнин, чехлите, документите, амбулаторна карта, 1 комплект бебешки дрехи, ластик за косата са ми в найлонова торба.

# 605
Здравейте  Hug
Арпи, Кло, мерси за кафенцето, имам голяяма нужда   bouquet - днес нито с кафе, нито с какао се уредих  Crossing Arms
Кло, тая твоя шефка всеки път ме изумява  Shocked
Кошарката мисля да я почистя с обикновен препарат за дърво, дрешките за бебето директно в сака ще ги сложа - всичко там ще е чисто и изпрано.
И аз от вчера си мисля, че Елист липсва, нищо чудно вече да гушка близначките  Heart Eyes Така че мами в 9ти месец, да се отчитате всеки ден, че да не ви мислим  yes
Ние днес с милото сме на 3Д ехо по негово настояване  newsm03 и ми е едно развълнувано и леко притеснено - не съм виждала бебчето от 20гс. Така че едни стиснати палчета от вас ще са ми от голяма помощ  Heart Eyes

КомиксFlowers Four Leaf Clover

# 606
Добро утро и от мен. Преди малко се излюпих, смених чаршафите и ги пуснах да се перат сега ще сядам да закусвам и ще яхна прахосмукачката.  newsm79, после ме  hang newsm71  food002чака и нашия тати ще се прибере като съм приключила с всичко. Той също е от работливите в съботните дни, ама няма начин.
Ама верно какво става с еротичните закуски?

# 607
Добро утроооо момичета!!!!

Ама много пишете!!! Мале леле.
 А КОЛКО МАЛКИ БРЪМБАРИ СИ ИМАМЕ!!!! newsm44

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ!!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ СЪКРОВИЩАТА!!!

КАТЕ мерси че се сещаш за мене!!!Тука съм все още.Те моите принцеси ги гласях за едни от първите ноемврийчета,ама те си кротууууват. smile3503
   Хич не ме питат че едва ходя вече....... Sick Sick

ВАСИ честита годишнина на патерици     bouquet  bouquet  bouquet

За дрехите и аз ги сложих в нова найлонова торбичка  newsm78

Кло не си го слагай толкова много на сърце,че само си вредиш.Аз имам подобни проблеми с моя шеф,ама взех да се примирявам, че ще пия една студена вода.   #Cussing out #Cussing out  Първо бях ужасно бясна,ама после си казах,че така и така нищо не мога да променя....... па по добре да не се ядосвам.   Sick #2gunfire

Аз да се похваля,че вчера си взехме количката   newsm44 . Че изнудих свекито да купи и две обработени овчи кожички за постилане вътре да им е топло на бебите и чанта в която има всичко за повиване и много прегради и термосче за шишето   newsm48   Е трябваше малко да доплатя,че не и стигнаха парите ама пак съм на далавера  smile3508 smile3508
  Тя като не се сеща,аз сама си прося   smile3534 Вече хич,ама хич не ме е срам.

Хайде  отивам на разходка до банята   newsm47

До по късно!! Един хубав ден ви желая!!!!

П.С. Злитова все още съм си у дома. Вече нямам търпение да се срещна с принцесите.  Стискам ти палци за твоята среща с малкото човече!!!!  Hug Hug

# 608
Добро утро и от мен!Днешния слънчев ден е само за разходки и мисля да се възползвам.Лек бременелски ден от мен.

# 609
Привет!!!

И ние ще излезем малко на разходка да се порадваме на слънчо...
Тази сутрин татито глади и сгъва бебе дрешки, а мама си почиваше Simple Smile

А да попитам, как да почистя сгъваема кошарка на две нива? Thinking

Много благодаря!

# 610

Стейси, пише изваряване, защото са стари инструкциите. Каквото е изваряването, това е и стерилизацията. Ако вариш в тенджера с капак, спокойно може и по-малко да е водата. А и не знам как ще са покрити като пластмасата плува.

Laughing Laughing Laughing Все си е друго като мислят повече глави!

Я кажете, време ли е вече за педиатъра?

Елист, айде бе душко! Вече чакахме вести от родилното  Mr. Green

# 611
  • в ябълковата градина
Добро утро и от мен!

Да, Елист е зачезнала и сигурно ще се появи с хубава новина  Grinning

Вчера имах малко натоварен ден и привечер ме заболя кръста.
Отделно някакъв нерв малко под кръста ме опъна и не мога да си движа левия крак.
Отделно ми се схваща няколко пъти мускула на прасеца и най-интересното и мускулите на пръстите на краката.
Все едно се обръщат, зверска болка. Поне това досега не бях изпитвала.
И отделно едни менструални болки и пишкане през 5 минути.
Почнах да роня сълзи, че ще раждам.
Голям майтап.

Сега ми е по-добре, но вечерите са кошмарни.
Притеснявам се за Събитието.
Извинявам се за дългия пост, ама така малко да ми олекне.
Пожелавам на всички спокоен и слънчев ден!!!!

# 612
Опа, Мимке, видях те, че си на черешата.... Mr. Green

Гледам коментирате стреилизацията на помпи в МВ. Моята е на Авент, ръчната и абсолютно всяка част от нея се стерилизира там, аз ползвам стерилизатора на Чико, просто, защото МВ ми е малка и само този се събира в нея, но съм доволна. Специално в  неговата листовка пише, че стъклени шишета не могат да се стрилизират в МВ, имайте и това в предвид.

Ох, не, доста време изварявах в тендежра, покриваше се всичко, обаче голяма досада, със стерилизатора се родих...

Злитова  Hug

# 613
Билянка и аз така ...метнах едната пералня сега наред е втората ... след това яхвам метлата и четките за почистване ... казвам метлата, защото на новата ми прахосмукачка и се спука маркуча, а може и така де е бил от технополис знам ли?!? newsm78, но ние с милото не сме го забелязали... нели ни ги докараха запечатани...
Търся си такъв маркуч ама още не съм си открила...
Злитова абе тя шефката си е такава... като я слушам понякога се чудя дали няма подмяна всеки ден на хардуера или има някакъв вирус в системата си та забравя какви ги е вършила преди 15 мин. Пък камо ли преди седмица...
Може пък така да и е по лесно да се справя със стреса... като лъже навсякъде  Twisted Evil Twisted Evil
Елист и аз така ще направя... то гледаш човешки да се отнасяш с нея ама тя май не го заслужава...лошото е че го прави със всички, а говори за своите "добри" намерения към тебе ... изумително!!!
Браво на вас всичко сте приготвили само бебето да се появи ... ние май след подписването ще почнем ... за сега нищо не съм купувала ... майка ми каза да не се притеснявам щели да го уредят ако влеза в болницата по рано.. Twisted Evil Но на мен ми се иска да съм си приключила аз и да си знам къде са ми нещицата на бебо, а не да се лутам имам ли или нямам нещо #Cussing out
Има ли пари ... един магазин и всичко е купено...  Mr. Green Mr. Green

Здравей Комиксче, как е беба расте ли? Доста честичко влизам в Недоносени и следя за новини от вас ... Стискам палци скоро да си се гушкате в къщи Heart Eyes Heart Eyes Peace

# 614
към тебе ... изумително!!!

Здравей Комиксче, как е беба расте ли? Доста честичко влизам в Недоносени и следя за новини от вас ... Стискам палци скоро да си се гушкате в къщи Heart Eyes Heart Eyes Peace

Мерси, че питаш Клодия, беба расте , всъщност растежа май ни е най-малкия проблем  Tired и така....

Момичета, аз се надявам, че не ви досаждам, като се намесвам, чула, недочула и давам комптенетни мнения  Mr. Green Crazy

Общи условия

Активация на акаунт