Бременна и наранена

• 5 499
  • 33
  •   1
Отговори
Здравейте.
Не знам защо пускам темата,може би ,защото нямам в момента абсолютно никой,на който да споделя болката си и копнея някой да ме изслуша.
Аз съм бременна в 8-мия месец и имам детенце на 2 годинки.
Нямам брак с мъжът,с който живея.Имали сме скарвания,но всичко е било преодолявано до момента с определена доза компромиси.Не бих казала,че са били сериозни конфликтите ни.
До тази вечер.
Предложи ми пътуване с родителите си до Пловдив,а ние живеем на 300 км от Пловдив и отказах ,тъй като съм в напреднала бременност,изпитвам известни неразположения..той побесня буквално,тъй като прие,че не желая пътуването защото ще сме с неговите родители.Заявих му твърдо ,че това не е така,но той отвърна да не се хабя и ,че си има мнение.
В интерес на истината ми стана и мъчно,че изобщо не взима предвид състоянието ми и изобщо предлага това пътуване.Малко след скарването ни дойде при мен и ми каза ,че явно вече сме се изчерпали,не му пукало за мен и от днес нататък искал да си изтрия номера му от телефонът си и да не му търся сметка за нищо-тоест да сме нищо повече от съквартиранти.
Преди малко излезе на кафе с приятели,на което уж трябваше да отидем тримата(с детето) и ме остави сама.
Много ме заболя да ми кажат такива неща точно в състоянието,в което съм.
Не разбрах с какво съм заслужила това.Грижа се добре за детето ни,нямам конфликт с родителите му,винаги е чисто и подредено в къщи бих казала грижа се добре за всичко ,доколкото това ми е възможно.
Благодаря,че изчетохте това,защото просто имах нужда да споделя с някой.
Ако някой желае да ме посъветва нещо бих била благодарна.

# 1
Ох, от къде ги намирате тези боклуци бе? ooooh!

# 2
дано, дано темата да е пързалка Confused
ако не е.... направо не знам какво да кажа, ужас ooooh!
съвет...  ако имаш родители при които да отидеш, вземай си детето и се махай от този мухльо.  Като не му пука за теб, за какво ти е  да си в една квартира  с него?
Виж, за търсенето на сметка е друго - ако е баща на децата ти, тогава следва да си поеме отговорността за тях, макар от написаното от теб да ми се струва, че няма да го направи. Скарал се с жената, казал и да не го търси повече и отишъл на кафе с приятели след това... баси хората има значи Tired

# 3
Изобщо не е "пързалка" за жалост.
Не пожелавам на нито една жена в моето положение да се поучвства нежелана и необичана,макар да не мога да разбера с какво точно съм си го заслужила.Убедена съм само в едно-че след време,ако му мине ще ми каже,че ми е наговорил тези неща като "стратегия" за да ме нарани иче не са верни.
Не ги чувам за пръв път.

# 4
Тц, тц тц! Ах ах ах!! Напълно те разбирам и знам че ти е трудно и болно. Направо не ми идва на ум какво да те посъветвам. И ние днес се скарахме с моя мъж и от нищо и ние го направихме голям слон. И той така ми каза много думи и ме заболя! Да се гледат деца тия мъже си мислят че е майтап. Или да се носят в корема е песен (за някои може и да е). Не ти влизат в положение, и лошото е че никога няма ра разберат какво е (жалко). Аз моят мъж го игнорирах, и се направих че не съм чула. Все едно нищо не е станало (след като се скарахме де и аз си  му казах к'вото ми беше на устата).  Изчакахме да ни мине (ние с детето през това време излязохме на разходка) и после ни се размина. Но на моя мъж бързо му минава, а твоя незнам как е! Thinking Та ако можеш да си правиш оглушки или напълно го игнорирай и не му говори. Ако продължи в същия дух...ами да си тръгне той в крайна сметка, на който не му оттърва да си търси лесното, защо ти да си тази, която да напуска терена? Много е лесно да ти каже всеки остави го тоя мухльо, отивай при родителите си и тем подобни, но в крайна сметка си остава за твоя сметка!!! Hug
 Какво искат тия мъже, дали знаят?!!

# 5
След като си сигурна че тия неща ги говори в момент на яд, ми не му се връзвай и напротив бъзикай го докато той се ядосва и се усмихвай, аз това бих искала да правя и все забравям в такъв момент и после ме е яд smile3555

# 6
  • при моите деца .....
След като си сигурна че тия неща ги говори в момент на яд, ми не му се връзвай и напротив бъзикай го докато той се ядосва и се усмихвай, аз това бих искала да правя и все забравям в такъв момент и после ме е яд smile3555
Не съм съгласна.... Как да не се връзваш?
Не съм моралистка, която така говори.
Мен също ме пренебрегват използвам стратегията  и да игнорирам и ме се получава, когато съм заета с нещо и ангажирана, но когато съм тъжна ме връхлига болката и то по-силна, осъзнавам, че така е било и преди, просто съм живяла в заблуда....
Малко съм субективна а и тъжна (сигурно черногледа).

# 7
 Да ти кажа честно не ми е много приятно да ме болят гърдите от обида и да имам буца в гърлото и да немога да преглътна. Предполагам че ако успееш да не влагаш чувства в думите на другиа дето са като камшик, няма и да те заболи.Ами така прави моя мъж поне и си му е добре. Ако аз съм му ядосана нещо той ми се усмихва а на мен ми иде да го разкъсам на парчета. Имам чувството че е неуязвим, нищо не го засяга, не го обижда, не можеш да го прекършеш. А като му се връзваш какво постигаш - хем те боли, хем му правиш кефа да види че те е заболяло! Поне последното да избягваме - това имам в редвид.

# 8
Абе какво им става на тези мъже  #Crazy
Малко след скарването ни дойде при мен и ми каза ,че явно вече сме се изчерпали,не му пукало за мен и от днес нататък искал да си изтрия номера му от телефонът си и да не му търся сметка за нищо-тоест да сме нищо повече от съквартиранти.
Преди малко излезе на кафе с приятели,на което уж трябваше да отидем тримата(с детето) и ме остави сама.

Shocked Shocked Shocked
Според мен е хубаво да отидеш за някой друг ден при родителите си.Виж дали ще те потърси и ако да- какво и как  ще ти го каже.От там нататък си направи изводите сама - заслужавали си да си с този човек и били искала децата ти да растат под негова опека (въпреки че са негови)

# 9
  • София
Не ми се струва сериозно да се стигне дотук,заради такъв спор-според мен има нещо,което премълчаваш!

# 10
баси боклука, как може да де държи така с бременна жена

# 11
Е ти защо го търпиш?

# 12
И ти това ъщество го наричаш мъж.За мен това е пълен мухльо и безотговорен тинейджър.С едно дете и в очакване на второ да се държи така е меко казано странно  и адски егоистично.Я го стегни малко този мъж и не се оставяй да те пренебрегва и манипулира по този детински и смешен начин.

# 13
Както описваш ситуацията звучи зле, но не унивай.
След залеза идва изгрев.

# 14
ох като се почне с тва мухльо,боклук,отиди си при вашите и .......тем подобни.момичето е разстроено,в деликатно положение и изобщо не и помагаме по този начин.верно не му прави чест на мъжа и начина по който е реагирал, ама всички допускаме подобни грешки и казваме неща които не мислим в момент на яд.на вас не ви ли се е случвало.на мен да.и може ли при всеки проблем да се тича при мама и тати,да не са деца.там е и нейния дом.Каролина моя съвет е да поговориш с него като се върне.вече и двамата ще сте по спокойни,обясни му точно какво си имала предвид като си отказала пътуването.обясни му как си се почувствала и че държиш да промени отношението си към теб.до колкото разбирам нямате някакви системни и сериозни проблеми.семейния живот е низ от компромиси,само да не са всеки път само от едната страна.прегръщам те и ти желая увереност,спокойствие и щастие

Общи условия

Активация на акаунт