Когато , обаче тя иска да отидем у тях на гости или да помогнем нещо на село, или да я закара мъжа ми до някъде, ако и откажем започват едни постановки с реване, кръвно, сърцебиене, нервни кризи с потене, виене на свят и т.н. Мъжът ми естествено нали му е майка и се връзва, жал му е и хуква на секундата, като ме оставя пак сама с детето, аз няма на кого друг да разчитам за малко отмяна, тъй като и свеки и майка ми бягат по тъч линията. Но ако на Коледа не ги уважа ще стане страшна драма, а за рожден ден още по-голяма...
Много ми се иска и аз да мога да и откажа, защото ми писна от нейните сценарии, и защото вече ми е трудно да се насилвам да ходя, компанията и всеки път ме изнервя и озлобява, дразни ме безспирното и безсмислено приказване, умишлено подхвърлените реплики с цел да ме ядоса , да ме ухапе или заяде.

но аз така или иначе не искам много,много да им оставям детето.След като няколко пъти ми се наложи по спешност да го оставя за не повече от час на свекърва ми и ми беше отказано(то бяха мрънканици,то бяха тюхканици....)не в прав текст, рабира се вече даже не се сещам за тях като ми изкочи нещо спешно.
не случайно е и името - све-кърва = все кърви.