Как да разкарам натрапница?

• 5 154
  • 30
  •   1
Отговори
Как да се оттърва от една майка в градинката, която все ми се лепи като ме види?
Тръгна на разходка, хайде с теб.
До пазара, хоп, пак ще дойда с теб...
А на мен тя ми е неприятна, и почти не разговарям с нея, но тя не се усеща?!

# 1
Най-лесният начин е да я игнорираш.  Thinking Ако това не подейства разбери възгледите и мненията й относно някой неща и почни да й противоречиш.Няколко такива разговора и тя няма да те харесва.
Може ако искаш и да се опиташ ти да я харесаш..опознай я. Майка ми така е намерила една от най-добрите си приятелки.  Peace

# 2
Как да се оттърва от една майка в градинката, която все ми се лепи като ме види?
Като и кажеш: "Виж, да ти кажа най-после, че предпочитам да се разхождам сама, ако не ти е станало ясно, че не ми е приятно да ме придружаваш!". Не може да си хем тактична, хем да я разкараш.

# 3
Кажи й, че си влюбена в нея и се опитай да я целунеш. После и сама ще те избягва.

# 4
Този въпрос и аз си задавам. Колко пъти трябва тактично да откажеш на някого, за да се сети.

# 5
Не мисля, че е нужно да бъда неоправдано груба! Все пак децата ни са на една възраст, утре може да са в една детска градина, училище, защо е нужно да си навличам безсмислено омраза?
Аз просто не я харесвам, и когато ме пита къде отивам обикновенно за да ме придружи се чудя какво да и отговоря, защото по-късно може да ме види с друга майка по-натам, ако реша да излъжа например че се прибираме?!

# 6
Не казваш с какво точно ти е неприятна, но би могла уж случайно да я запознаш с някоя друга мама, по-подобна на нея като човек и да се надяваш, че ще се "надушат".
Ако нямаш такъв вариант, просто бъди учтива, но хладна. Най-вероятно скоро ще си намери някоя "по-интересна" от теб.
Няма начин хем да я разкараш веднага, хем да не се излезеш лошата  Thinking

# 7
Не е задължително да си груба. Може просто да и кажеш, че имаш среща с приятелка ,и затова не може да те придружи. Следващият път и кажи, че си на гости и ще бързаш  ; че някоя от приятелките ти  има РД и иска да се възползва от случая, че си излязла - да те почерпи едно кафе, и така.Ако е поне малко съобразителна ще се усети на втория или третия път.

# 8
Е, ти пък сега хем да изглеждаш мила и любезна, хем пък да я разкараш и да не ти досажда!? Няма такъв вариант  Laughing

# 9
Има хора, които от тактичен  намек не разбират и се налага да им се натърти.

# 10
Излъжи я , че детето ти има вирус и е добре поне две седмици да не общува с други деца  Laughing Може да добавиш, че бактерията е силно заразна и се предава по въздушно капков път, освен това не е задължително да си болен, може и просто да си вирусоносител и чак след месеци да те повали... Говори със загрижен, тъжен тон, може и да похлипаш, поклати глава... Кажи , че ти е мъчно, но просто трябва да избягваш контакта с хора засега, а не можеш да лишиш детето от разходки, защото лекарката е казала да го извеждаш отвреме - навреме...
За две седмици ега се лепне на някой друг! Mr. Green

# 11
Като те попита къде отиваш, не и казвай, а отговори "имам малко работа".

# 12
Явно ти на нея си й много приятна,щом хем не й говориш,хем тя върви навсякъде с тебе.Приеми го като комплимент. Peace
Иначе според мен ако продължиш в същия дух-рано или късно ще се усети.

# 13
Жената може просто да няма компания от други майки, от къде да предположи, че не ти е приятна. Запознанствата по градинките са най честото явление покрай бебоците. Може би вижда и теб сама и решава, че е уместно. Уговаряй се с твои майки приятелки направо като излизаш. Като види, че не си сама, може да не се приобщи или пък да си хареса някоя друга от компанията. Ако все пак харесва само теб, а това ти е неприятно, дръж се хладно и това е.
Ние бяхме манифестация с количките  Laughing и все по градинките сме се запознавали.

# 14
Сложи си слушалки и се прави ,че не я чуваш..
Дори и нищо да не слушаш и кажи,
че имаш да учиш и няма как да и обърнеш внимание.. Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт