А моят, обаче се опитва да ме убеди, че той желае да работи такава градинска селска работа защото го разтоварвала от умствената, не че ни трябва нещо от градината, изкарва достатъчно за да си купи всичко.
Но, нали се сещате , че не му вярвам, че го иска, майка му има влияние над него и му внушава това, а и знае къде е е бутона му за чувство на дълг и кога и как да го натиска за да го задейства и той да хукне. Като почне да говори има това за работене, има онова, аз да имах мъж, ама нали съм вдовица няма кой да ми помогне, и едно ридаене, той моя много чувствителен и наивен...
Аз му казвам като толкова иска да се разтовари от умствената работа с физическа, да вземе да погледа детето , памперси, преобличане, къпане, хранене и ще се измори физически...
Просто жената знае как да го манипулира , а той е податлив, и казва че не тя ми е проблема, имала съм по-сериозен проблем.
Изкарва ме едва ли не луда?!
.а ти пък какво си се хванала с тая градина верно.ми да копа щом му харесва на човека.колко ще му отнеме ден/два, после нали е при теб.не се дразни от подобни неща.моя съпруг и брат му също обгрижват повече от нормалното (според мен) майка си.и те казват че тя им е била и майка и баща(били са на 4г. и 7г. когато баща им е починал)проявявам разбиране, щом така чувства нещата.важно е че е мил и внимателен и с мен, и ми показва, и доказва че ме обича.

И аз се дразня защото както казваш ти той е единствения човек на когото разчитам за помощ. Не стига че грам не ни помага, а все иска на нея някой да й е до гъза. Като че ли е бебе! Ама тя така ги е научила всичките мъже в къщата им- все да са й на разположение. Доста спориме с него по този въпрос, но никакъв резултат. Тя като звънне и той хуква- нали е доброто момче..абе не ми се говори че се ядосвам само. А и вчера нали беше неделя, познай къде си прекара той обяда, а аз тук сама с детето
Нали така