Къде във Варна- 6

• 65 278
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
здравейте момичета.Съпруга ми има тези дни рожден ден и съм в затруднение с подаръка.Насочете ме от къде мога да купя мъжки анцунг или по-точно магазини с хубави спортни мъжки стоки и на сносни цени , защото и аз все още се колебая,само знам че трябва да е нещо такова,защото мъжа ми все ходи облечен спортно,поне да му е в полза подаръка.Благодаря ви предварително.
"МАДАРА"

# 46
От къде мога да купя качествен и ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ МЕД?
Ние сме производители на мед,пчелите са ни в Добруджата

# 47
От къде мога да купя качествен и ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ МЕД?
Ние сме производители на мед,пчелите са ни в Добруджата

А къде има ваши продукти да се купим?

# 48
и аз да се наместя в новата тема!
и да ви питам къде се продават продукти на tommee tippee?

В Биберон - пълната гама, която се внася в БГ   Peace

Благодаря  Ета  Wink

# 49
Препоръчаите фитнес зала до Червеният площад или Владислав  Grinning

# 50
Здравейте,къде във Варна мога да намеря детски обувки на марката Чипо-номер 31 подобни на този модел т.е по височки http://www.kids.bg/popup_image.php?pID=6882 Имахме такива миналата година  ,но са ни малки и за това търся по-голям номер

# 51
Къде има карти "Покемон" ? Знам, че има такива в МОЛ-а, но там са по 27 лева, а не ми се дават толкова... Та търся такива "фалшификати".

# 52
Къде има карти "Покемон" ? Знам, че има такива в МОЛ-а, но там са по 27 лева, а не ми се дават толкова... Та търся такива "фалшификати".
Ние си купихме карти на Lazytown от Възраждане,срещу пазарчето/уличката,която води към Кауфланд/,едно магазинче за козметика и играчки-смесено.Имаше и на Покемоните! PeaceДано си ме разбрала,че едно обяснение стана Laughing
P.S.Проверих в бг мапс,улицата е"Блян"

# 53
  • Варна
Здравейте,къде във Варна мога да намеря детски обувки на марката Чипо-номер 31 подобни на този модел т.е по височки http://www.kids.bg/popup_image.php?pID=6882 Имахме такива миналата година  ,но са ни малки и за това търся по-голям номер
На "Чаталджа" в магазина до чешмата има много обувки на Чипо, но не съм ходила и не знам какво има. Струва ми се, че такива видях в Пфое мол на 3 етаж, до детския център има магазин за дрехи, играчки и т.н. Там май бяха само обувки Чипо.

# 54
Радост мерси. Ще отида да проверя. Това е улицата в края, на която има една нова кооперация, а в другият си край води до "Кауфланд" или..

# 55
Bluebell O'Smallheaven ,благодаря ти!

# 56
  • Варна
Радост мерси. Ще отида да проверя. Това е улицата в края, на която има една нова кооперация, а в другият си край води до "Кауфланд" или..
Точно така.Аз живея на близко. Peace

# 57
  • Варна
Точно, като тръгнеш от кооперацията след един дълъг блок отляво има пресечка и после са магазинчетата, твоето е второ поред.

# 58
Разбрах, мерси за пояснението.

# 59
Здравейте! Моля ви, препоръчайте ми мебелни магазини с по-голямо разнообразие на обзавеждане за детска стая, че освен в "Явор" никъде другаде не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт