Къде във Варна- 6

• 65 283
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
На Мария Луиза до банка Алианц има хубав магазин с дрехи за по-възрастни дами  Peace

# 286
Здравейте!
Моля ви дайте съвет къде има хубави шалове,шапки,ръкавици. Спешно трябва да избера подарък за 30 год. дама.

Благодаря!  bouquet
Само за ръкавици- хубави и качествени има в АРТ-93 до старата рибна борса е магазина.Имат и сайт
http://www.art93.com/main_bg.html

Благодаря, Франческа!  bouquet

# 287
  • ride my bike...
Благодаря Ani_Boland,
но не се сещам къде е точно банката  Embarassed

# 288
  • Варна
Имам няколко питанки Simple Smile
1-Къде продават ботуши Минимен?
2-Ессо
3-Dumini
4-Суперфит
Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 23:07 от vivi_d

# 289
  • Варна
Благодаря Ani_Boland,
но не се сещам къде е точно банката  Embarassed

Бившата ДСК, малко след ДНФ, от светофарите на Катедралата в посока Общината вляво.

2-Ессо
3-Dumini
4-Суперфит
Благодаря предварително!

Ботушки Dumini има в магазин "Нева" на ул."Пюскюлиев". За другите видове от цитирания пост питам и аз...

# 290
  • Варна
Благодаря Ani_Boland,
но не се сещам къде е точно банката  Embarassed

Бившата ДСК, малко след ДНФ, от светофарите на Катедралата в посока Общината вляво.

2-Ессо
3-Dumini
4-Суперфит
Благодаря предварително!

Ботушки Dumini има в магазин "Нева" на ул."Пюскюлиев". За другите видове от цитирания пост питам и аз...

Благодаря и да помоля да уточниш къде точно е магазин Нева  Rolling EyesДа попитам и нещо извън темата, за което съжалявам-Dumini от естествена кожа ли са и дали са добър вариант? Просто вече незнам какви ботуши да взема. newsm78

# 291
  • Варна
Тръгваш от долния край на улицата (откъм бившите хали) нагоре, малко преди втората пресечка вляво е магазина. Качваш се по стълби, те са два един до друг, първия е с детски обувки. Аз лично съм доволна от Dumini, но ако купуваш ботуш, гледай да е с гумирани носове, защото кожата е много мека и се изтърква бързо (пак зависи от детето). Иначе са естествена кожа. Ако искаш провери в Пфое мол, на 3 етаж. Там има ботуши на Примиджи, горе-долу са добър вариант. Поне по-добър от Колев и Капчица.

# 292
от къде да си купя уред за измерване влажността в стаята?

# 293
  • Варна
от къде да си купя уред за измерване влажността в стаята?

В Кауфланд има термометри, които показват външна и вътрешна температура, фази на луната, както и влажност. Сега са на промоция за 26 лв. мисля че беше.

# 294
само за измерване има метеостанции, това което е описала и емили.. Само че Кауфландските са откровен боклук  ooooh!

# 295
  • Варна
Днес ходихме за ботуши, голямо обикаляне падна. Накрая в магазина до подлеза на образцов дом харесахме едни на Dumini обухме ги и като излязохме на вън видяхме , че единия ботуш е различно ушит от другия и се разжабва като върви. Оказа се, че и другите чифтове са така. Друго не харесахме и си взехме парите.
Дано някой да ми отговори по-бързо къде се продават останалите марки детски ботуши.  baby_neutral

2-Ессо
3-Dumini
4-Суперфит
Благодаря предварително!

# 296
  • Варна
  Shocked
За кой номер и какъв цвят е това? И аз ще купувам ботуши, да не се натреса на тези...До сега фал не сме имали с точно тези обувки.

# 297
  • Варна
Значи това са ботички, бежово със зелено. Отпред имат връзки, от вътре цип. Изглежтат спортни. /42.50лв./Вътре за доста пухкави. Значи от пред има една кожена лента която се закопчава от страни с малка катарамка. Като се вгледаш тази лента от вътрешната страна на крачето е пришита с половин см по-на горе. В резултат на това, като върви, отпред където са връвките се разтваря. Ох, незнам дали ме разбра. Няма значение кой номер, всички бяха така. После отидох в друг магазин и там същата работа.
Друг модел не можах да си харесам, незнам може и да е нямало там голям избор на тази марка.Успех ти желая! Пиши после като вземеш нещо Wink

# 298
  • Варна
http://www.prodavalnik.com/ppc/data/48/1791469W240.jpg

Подобни модели сребърни пръстени да сте виждали?

# 299
Къде във Варна мога да купя Гормити не комплект ,а отделни фигури ,че малкия иска? И на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт