Къде във Варна- 6

• 65 279
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
  Момичета, къде във Варна има по-големи магазини за детски колички?
Ходила съм само до Рошко и Хиполенд  и тъй като не съм от Варна ще са ми в помощ точните адреси.
Благодаря предварително!

# 346
Да сте виждали универсални чувалчета за колички, като покривало за крачетата в черно ?
В Биберон съм виждала термо-чувалчета.

# 347
Разбрах, че някъде зад централна поща се намирали някакви складове за бельо, където продавали освен на едро и на дребно, знаете ли къде точно се намират, на коя улица? И изобщо къде има така повече магазинчета за хубвао бельо на сносни цени?

# 348
  • Варна
Да знаете магазин в който има барбарони/пуфове/, нали се сещата става въпрос за нещо като това http://www.barbaron.bg/porychki.php, но искам да го видя на място ...

# 349
  • Варна
Разбрах, че някъде зад централна поща се намирали някакви складове за бельо, където продавали освен на едро и на дребно, знаете ли къде точно се намират, на коя улица? И изобщо къде има така повече магазинчета за хубвао бельо на сносни цени?
Там в карето има много такива гаражи, направени на магазинчета. Просто трябва да обиколиш и да си харесаш. Вчера пазарих оттам термо чорапи по 2 и нещо чифта, а не по 6 лв както е другаде.
Говоря за карето между Централна поща и Бенковска.

# 350
  Момичета, къде във Варна има по-големи магазини за детски колички?
Ходила съм само до Рошко и Хиполенд  и тъй като не съм от Варна ще са ми в помощ точните адреси.
Благодаря предварително!
Образцов дом - 2-рия етаж.

# 351
Да знаете магазин в който има барбарони/пуфове/, нали се сещата става въпрос за нещо като това http://www.barbaron.bg/porychki.php, но искам да го видя на място ...
в явор и  в мебелна палата имаше пуфове

# 352
В Руди-ан ги има .

# 353
Здравейте,

Искам да попитам - къде във Варна мога да си продам леглото, т.е. търся магазин, който изкупува мебели втора ръка, леглото е от няколко месеца, но понеже нямам вече нужда от него и искам да го продам, а не се сещам къде?

Благодаря предварително! Дано някой от вас се сети, защото бързам доста, а все още нямам идея къде могат да ми го купят  Rolling Eyes

# 354
Здравейте,

Искам да попитам - къде във Варна мога да си продам леглото, т.е. търся магазин, който изкупува мебели втора ръка, леглото е от няколко месеца, но понеже нямам вече нужда от него и искам да го продам, а не се сещам къде?

Благодаря предварително! Дано някой от вас се сети, защото бързам доста, а все още нямам идея къде могат да ми го купят  Rolling Eyes

Провери в началото на ул."Царевец" до завод "Дружба стил";виж във в-к "Позвънете" или "Изберете"- вторият излиза днес и се разпространява в "Пикадили"

# 355
Здравейте,

Благодаря предварително! Дано някой от вас се сети, защото бързам доста, а все още нямам идея къде могат да ми го купят  Rolling Eyes
Дават символични пари - за голям диван с лежанка,4-5 годишен/около 700-1000лв са нови/, ми даваха 100лв  Wink. По-добре пусни обява в Позвънете, може и в Продавалника.

# 356
  • Варна

bouquet

Златни сте!
И да попитам този Явор, знам че е някъде около Метро, но как точно се стига до него?
Ако съм с кола, към Метро ли да завия на сфетофара или продължавам напред?

# 357
Продължаваш напред и на следващия светофар завиваш наляво

# 358

bouquet

Златни сте!
И да попитам този Явор, знам че е някъде около Метро, но как точно се стига до него?
Ако съм с кола, към Метро ли да завия на сфетофара или продължавам напред?
Има и голяма табела, така че няма да объркаш пътя!

# 359
  • Балчи-Варна
къде се намира ул.Мадара-търся офиса на DHL?

Общи условия

Активация на акаунт