Stargate Universe - 1

• 5 584
  • 96
  •   1
Отговори
  • Разпиляна във въображението

По идея на :  Брад Райт и Робърт Куупър

В ролите : Робърт Карлайл, Джъстин Луис, Дейвид Блу, Браян Смит, Джамил Уокър Смит, Алайна Хъфман, Елиз Левескю, Минг-На, Лу Даймънд Филипс

Историта : Stargate Universe е научно-фантастичен телевизионен сериал, част от франчайза Stargate, който проследява приключенията на съвременен мултинационален екип изследователи на борда на кораба на Древните "Destiny" (Съдба). Корабът се достига, като се наберат 9 шеврона, нещо което не е било възможно в предишните сериали. SGU започва, когато екип от войнци и учени от съвременната Земя преминават през Старгейта към "Destiny" след като базата им бива атакувана. Транспортирани на Destiny в някое далечно ъгълче на вселената и не можещи да се върнат на Земята, хората от екипът са принудени да останат на кораба и да се грижат за себе си.

Stargate Universe е написан за да се хареса както на запалените фенове на поредицата, така и на новите зрители. Сериалът ще следи утвърдената Stargate митология без да се прекалява с нея. Въпреки че все още има познатите старгейт теми на приключения и изследване, предаването ще фокусира основно на хората на борда на кораба.  
(Замунда)

Може да намерите сериата за теглене - Stargate Universe

Stargate Universe  - Арена

Stargate Universe  - Замунда

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 09:03 от Miriel

# 1
  • София
Тук съм   Grinning
Изтеглих си серията, но ще чакам субтитрите.

# 2
Записвам се и аз.
Луд фен съм на Старгейтите  Heart Eyes .

# 3
  • Варна
И аз съм тук, чакайки субса с нетърпение.

# 4
  • Smallville
Тук съм и аз Party

# 5
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте! Руски субтитри дали на някого ще са от полза???  newsm78
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2271190

# 6
# 7
Изгледах го!  Peace
Добро начало.  Wink
Само че Раш не ми харесва!  Crossing Arms Thinking
И въобще не вярвам О Нил да го е назначил за шеф...  Crossing Arms Thinking
И така и не разбрах коя сила нападнала базата. Люциански съюз? Бяха кораби на гоаулди... newsm78

# 8
Аз заспах посредата Sad Мислех си, че момчето ще е някакъв абсолютен гении, а той просто решил някаква задача. Не че не е умен, ама все пак очаквах нещо като Даниел Джаксън. Днес ще го догледам Simple Smile

# 9
Аз заспах посредата Sad Мислех си, че момчето ще е някакъв абсолютен гении, а той просто решил някаква задача. Не че не е умен, ама все пак очаквах нещо като Даниел Джаксън. Днес ще го догледам Simple Smile
Раш е нещо като Даниел...  Поне на мен ми се струва така. А момчето май е нещо като Маккей  Mr. Green

# 10
Предполагам, че е така, но мисля че му липсват познанията, не че е глупав. Разбира от математика, но няма основните неща свързани с всички извънземни работи.

# 11
Предполагам, че е така, но мисля че му липсват познанията, не че е глупав. Разбира от математика, но няма основните неща свързани с всички извънземни работи.
Ще се научи.  Peace Mr. Green Малчо е още! Спомни си Даниел в самото начало!  Peace

# 12
Ама Даниел имаше познания зад гърба си когато почна, някаква основа.

# 13
И на мен Раш ми намирисва  Thinking . Прилича ми на човек готов да прегази всичко по пътя си само и само да постигне целите си. Другите нямат значение за него. Поне засега такова впечатление оставя у мен.

А Малчо хареса ми  Grinning напредва с доста добро темпо и ми напомня повече на Маккей от Атлантис  Simple Smile .

# 14
И аз това писах по горе че ми напомня Маккей!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт