Private Practice/Частна практика

• 44 490
  • 609
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
На мен от мининова ми тръгна,ама с една скорост. ooooh!
Мерси! Hug

# 46
Сега виждам, че има отделна тема за сериала, а аз писах в тази за Grey's Anatomy.  ooooh!
Имам питанка. Реших да гледам сериала, изтеглих днес двата сезона, но от 13 серия нататък на 2 сезон не намирам субтитри. Има ли ги някъде или не е превеждано?

# 47
  • Пловдив
Сега виждам, че има отделна тема за сериала, а аз писах в тази за Grey's Anatomy.  ooooh!
Имам питанка. Реших да гледам сериала, изтеглих днес двата сезона, но от 13 серия нататък на 2 сезон не намирам субтитри. Има ли ги някъде или не е превеждано?
Мисля,че няма превод за останалите.За сегашните също. Peace

# 48
Момичета, започнала съм да гледам 2 сезон от 18 серия, така са качени в замунда, но вече се поправих и започнах отначало. Изгледах само 2 "греШни" серии, малко ме е яд, че видях какво става, ´но ниЩо. Много съм заблеяна. А този Дел, така ли е точно името му? е страхотен сладур!

# 49
Яснооо, благодаря! Ще пиша отново, след като наваксам сериите, че да не ме е яд като чета коментарите.  Laughing

# 50
# 51
  • Plovdiv
Благодаря, Desert`Rose. newsm51

# 52
  • Пловдив
Моля,моля! Hug
Ужасно много ми хареса серията.Сега я свърших.Ще пиша повече после,че нямам време...уф.....

# 53
Уха, нямам търпение да се прибера довечера и да я изтегля!

# 54
  • Plovdiv
И на мен ми хареса. Имаше няколко момента, които ме накараха да настръхна. Реакцията на Вайълет беше много човешка и сякаш най-после си отвори очите.
Разместването между "етажите", сякаш малко ме дразни, единствено, защото губя предишния вид на практиката. Но, пък трябва да има развитие, живот се живее, все пак. Laughing

# 55
  • Пловдив
Да,мен също ме накара да гледам серията настръхнала....Реакцията и мен много ме разчувства,много.Но аз не бих постъпила така де Mr. Green,не бих могла да съм толкова силна,в никакъв случай.Бих я оставила оная гад да гние в затвора и не би ми пукало,че не е била себе си,докато ме реже...ужас.Но нали тя е ''най-добрия психиатър'',тя най-добре разбира,че Кейти всъщност е луда.
Много ми хареса Пийт. Heart EyesСладурче ми е той.Много ми хареса момента между тях двамата накрая в офиса,когато тя му каза,че сега разбира че и той е жертва,че Кейти я е отнела от него в онази нощ.Момента за мен бе силен и изпипан,просълзих се.И ми хареса там,където той и каза ''just come back to me''.
Шарлът в ролята на сексолог-еми няма по-подходящо амплоа,за тая тигрица,според мен.И не разбрах на Купър къде му беше проблема.Може би тя е права,че е твърде силна и той всъщност има проблем с това,че е ''голяма жена''.Изкефи ме и тя,даже доста взе да ме кефи,сладурана.

# 56
# 57
  • Пловдив
 Няма ли никой.....ехоо...и аз няма да коментирам тогава,то не е интересно така...Crossing Arms

# 58
  • Пловдив
Аз, аз  Laughing
Вчера изгледах последните 2 серии - харесаха ми  Laughing
Много ме вълнува депресията на Вайълет и искам да й минава вече  Praynig
Много се смях на реакцията на Купър за сексолога  hahaha Като някой тийн е  Laughing
И тоя с модерната инвалидна количка ме разби като взе да се надига докато негърката го хокаше  Laughing
На историята с двете бременни си поплаках... ама то напоследък малко ми трябва...

# 59
  • Стара Загора
Аууу и аз на пангара Mr. Green
Обаче субове за последните серии на втори сезо немога да намеря - 20,21 и 22 епизод.

Общи условия

Активация на акаунт