Private Practice/Частна практика

• 43 866
  • 609
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Доста добър беше епизода, този сезон май Практиката е по-интересна...

# 62
  • Пловдив
Да,епизода беше добър.
Но...Адисън и Сам....не ми харесват изобщо. Naughty

# 63
  • Пловдив
Да,епизода беше добър.
Но...Адисън и Сам....не ми харесват изобщо. Naughty

Абсолютно... ама още от предните серии натам ми отиваше с тези вечери сами двамата... Някак го очаквах, макар и да не ме кефят като двойка...
А може ли някой да ми каже какво изпадна от чантичката на булката  newsm78, че толкова уверено Вайълет констатира, че  е бременна  newsm78
Много бяха силни моментите с пострадалото семейство, стоях на тръни през цялото време

# 64
Изпаднаха няколко пакетчета с кракерчета. Помагат при гадене по време на бременност. Поне така го изтълкувах аз.

Този сезон започва доста добре.

# 65
  • Пловдив
Мерси  Hug
Аз пък ги видях като пакетчета захар или презервативи  Crazy Joy

Да, наистина е силен сезонът  Peace

# 66
  • Plovdiv
А, аз въобще не успях да видя, какво точно бяха. Накрая реших, че са някакви витамини или нещо популярно за бременни там. newsm78
Идеята Адисън и Сам ми е по-скоро смешна, в добрия смисъл, отколкото истинска. Пък те това го разбраха при финалната целувка.  Grinning Проба, проба... Laughing
Определено се забавлявам с този сериал. Wink

# 67
  • Пловдив
Момичета,някой знае ли защо няма епизод?

# 68
  • Пловдив
Намерих серията в мининова,но се сваля бавно.Важното е,че я има;-)
http://www.mininova.org/tor/3168308

# 69
  • Стара Загора
Субтитрите съвсем зациклиха. Има само до 19 еп. от втори сезон....а трети ще свърши почти Mr. Green

# 70
  • Пловдив
Субтитрите съвсем зациклиха. Има само до 19 еп. от втори сезон....а трети ще свърши почти Mr. Green
Незнам какво да ти кажа.Никой не се и опитва да превежда май.Аз го гледам без субтитри,но нямам времто да седна да правя буквички,още повече за толкова много  серии....

# 71
  • Plovdiv
Desert`Rose, и аз търсих в замундата сутринта, но... Laughing
Сега ще пробвам да я сваля от твоя линк на мининова. Вече е в задачите от пет минути и е още 0 %. Simple Smile
За субтитрите, явно няма желаещи за тази част. Предполагам, че това води след себе си и по-малко гледащи  сериала.

# 72
  • Стара Загора
Незнам какво да ти кажа.Никой не се и опитва да превежда май.Аз го гледам без субтитри,но нямам времто да седна да правя буквички,още повече за толкова много  серии....
Абе то е ясно че е доста трудоемко и този, който го прави го прави когато има време. За това не мрънкам а просто ми стана смешно Laughing

# 73
  • Пловдив
Изгледах серията още следобед,като приспах малкия.На Адисън бащата бил голям женкар и мръсник бе,аз незнаех...май не е ставало дум за него в сериала,или бъркам....    newsm78
Милия Купър,жал ме хвана като го видях такъв насинен.....но си беше прав де.Според мен постъпи правилно,като криеше малкия от втория му баща,все пак си мислеше,че го тормози.А то какво излезе накрая...ужас.
Много ми се иска Пийт и Вай да се съберат вече,как мислите,ще стане ли.Аз смятам,че е само въпрос на време.
А Дел и тая неговата няма да ги бъде,сигурна съм.Наркоманите не се лекуват лесно,пак ще почне да се друса в даден момент и милия сладур отново ще е съсипан...

# 74
  • Пловдив
Аз чак довечера ще го гледам за жалост и ще се включа

Общи условия

Активация на акаунт